Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Bolje su fantastično brze pokretne trake umesto ulica... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2014 obolio je od Parkinsonove bolesti E bre zezaš? Pa vidim da ga nigde ne vidim. Ko će onda da glumi glavnu ulogu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 E bre zezaš? Pa vidim da ga nigde ne vidim. Ko će onda da glumi glavnu ulogu? Neko ko se manje trese, to je sigurno коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Zanimljivo mi je da je sve manje autentičnih sf ideja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Neko ko se manje trese, to je sigurno Užas, nisi normalan! Sramota me da se smejem a ne mogu da se uzdržim. Драшко and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Užas, nisi normalan! Ih, kao da ja ne znam to Mene je ovo impresioniralo RYLAH, Јосиф II, Vaske and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Рече ми старији син, који је иначе велики фан "Повратка у будућност" - глед'о га је тма пута и зна све детаље о тој триологији, да је у часопису "Ролинг стоун" прочитао да се Мајкл Џ. Фокс враћа глуми, да је већ почео да снима нешто још од прошлог октобра, а у елико позајмљује и гласове, нпр. у игри "Повратак у будућност"....Тако, наставља Василије, моје старије дете :-) , да ако се Марти МекФлај и "тресе" превише од болести, није никакав проблем да га "генеришу" рачунаром, а он ће свеједно "позајмити" глас... Ево како "Марти" изгледа данас, у емисији са Опром... коЖељ њацИ and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Каква је то болест? Лечи ли се? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Ja sa svojim relativno skromnim znanjem fizike mogu odma da kažem, da ovo nije moguće i da je montaža. Moguće jeste, ali ovako: http://en.wikipedia.org/wiki/Maglev Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Каква је то болест? Лечи ли се? Bolest je progresivna i ne liječi se, mada, u ranom stadijumu, uz adekvatnu terapiju, može da se pruži kvalitetan život. Žalosno je što se u većini slučajeva dijagnostikuje tek u kasnom stadijumu, kada se napredovanje ne može zaustaviti. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Now, of course, I have to shatter your dreams and tell you that the HUVr is undoubtedly a hoax. A very expensive hoax, with budget enough to create a realistic hoverboard effect and get video appearances from Tony Hawk, Moby, Schoolboy Q, and even a snazzy snippet from venture capitalist Mark Cuban, but still very much a hoax. http://www.extremetech.com/extreme/177837-huvr-the-back-to-the-future-hoverboard-is-finally-here Бедак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука