Jump to content

Дядо Добри в България (сигурно сте видели његову фотку на ФБ)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Декица је пун Благодати ,

пун смирења и љубави , е то нам треба , то да видимо и да видимо себе колико ми заправо вредимо!

Чиста Душица...

Подели на овим сајтовима

... За себе не остављам ништа, Бог ми даје хлеб...

Блажен је дека Добри!

Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

Диван Господ у светима својим.

Него нисам ни знао колико је бугарски близак српском, разумем 90%. Која штета је што ми, два православна суседа, слабо знамо једни о другима, више знамо о митским/херојским ликовима из много даљих земаља него једни о другима. Елем, чим прилике ето мене у Софији :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Evo pravog Izrailjca, velikas Bozji... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Evo pravog Izrailjca, velikas Bozji... :)

Да, изгледа да је то тај Божјак који се код Бога задужио за овај тврдоглави и бахати Балкан... .hvala. дедо Добри.

Подели на овим сајтовима

Брат рече "носећи стубови". И баш тако и јесте. Мене је срамота, ево... Грађевинац сам, школовао сам се за то, али по први пут у животу не умем да урадим прорачун за носеће стубове, иако ми је то посао (!)... Па, чак не знам ни одакле да почнем. Али, Бог зна. Паметном доста. :)

СЛАВА БОГУ!

Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

носећи стубови
Поготово ако се узме у обзир екстремно катастрофално стање у којем се налази бугарска црква...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Поготово ако се узме у обзир екстремно катастрофално стање у којем се налази бугарска црква...

"тамо где се унможи грех, умножава се и благодат"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...