Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Декица је пун Благодати , пун смирења и љубави , е то нам треба , то да видимо и да видимо себе колико ми заправо вредимо! Чиста Душица... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 ... За себе не остављам ништа, Бог ми даје хлеб... Блажен је дека Добри! bgpj, DYNABLASTER and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Слава Богу! Још има светих на Земљи... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 http://snaiper-bg.net/2010/12/diado-dobri-bailovo-nai-golemiat-daritel-hram-aleksandar-nevski/ bgpj and dusha је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 http://my.opera.com/Borei/albums/show.dml?id=223847?&abc=&page=3&skip=40&show=&perscreen=20 bgpj and dusha је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Диван Господ у светима својим. Него нисам ни знао колико је бугарски близак српском, разумем 90%. Која штета је што ми, два православна суседа, слабо знамо једни о другима, више знамо о митским/херојским ликовима из много даљих земаља него једни о другима. Елем, чим прилике ето мене у Софији Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Весна, Олимп, dusha and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 bgpj, antics, мирођија and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 СЈАЈНО... 301 .hvala. animal-smiley-075 ДЕКА ДОБРИ ЈЕ ДЕЛИЋ РАЈА НА ЗЕМЉИ. 0442_feel 0442_feel 0442_feel dusha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Evo pravog Izrailjca, velikas Bozji... -Владимир-, antics and Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Evo pravog Izrailjca, velikas Bozji... Да, изгледа да је то тај Божјак који се код Бога задужио за овај тврдоглави и бахати Балкан... .hvala. дедо Добри. Хелена Вујовић, -Владимир- and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Слава Богу! Још има светих на Земљи... носећи стубови Дејан1 and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Брат рече "носећи стубови". И баш тако и јесте. Мене је срамота, ево... Грађевинац сам, школовао сам се за то, али по први пут у животу не умем да урадим прорачун за носеће стубове, иако ми је то посао (!)... Па, чак не знам ни одакле да почнем. Али, Бог зна. Паметном доста. СЛАВА БОГУ! мирођија је реаговао/ла на ово 1 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 носећи стубовиПоготово ако се узме у обзир екстремно катастрофално стање у којем се налази бугарска црква... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Поготово ако се узме у обзир екстремно катастрофално стање у којем се налази бугарска црква... "тамо где се унможи грех, умножава се и благодат" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука