Гости Guest Написано Фебруар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 ko bi rekao da ima 99.g. , ja vala nikada , hvala Gospodu za ovakve ljude što ima na ovoj grešnoj zemlji i da smo savremenici ovog VELIKOG Božijeg ugodnika ! Олимп, obi-wan, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Нисам дуго на овом форуму, свега пар дана, и не знам шта ме је и сада задржало (да ли сам Господ?) у ове ситне сате када је сутра радни дан, али... Хоћу да кажем брату Мартирију да је геније, јако вредан и да овај форум без њега не би имао никаквог смисла. Човек огромне енергије, са смислом за веру, чврсто утемељн у Христу Господу. Људи, погледајте само колико је човек урадио на иконама, на постерима... Па, онда фотографије Васељенске Цркве Православне - архијереја, па... Не знам више шта да поменем! Хвала, брате, на свему! Бог ти дао здравља! И да нас вечито оплемењујеш својим постовима који су... Овде речи престају. Овде почињу слике који си поставио. ХВАЛА! Олимп, -Владимир-, Јефимија Крунић and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Шта да кажем после ових лепих написаних речи, хвала брате и хвала свима , сви заједно гледамо и трудимо се да сејемо Реч Божију на разне начине како би нам њиве Господње биле плодоносне и плодотворне! Хвала брате Скопљанац! DYNABLASTER, мирођија, Скопљанац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Са овим што сам видео и прочитао КОЈА ЈЕ ВЕЛИЧИНА И ВЕРА ОВОГА СТАРЦА , ја се заиста могу покрити , сакрити од стида у некој рупи где ме само Господ може видети! Mamica Forumska, bgpj, Весна and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Да, брате... Ваљда ће остати једна рупа и за мене, да се и сам сакријем. DYNABLASTER and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Да, брате... Ваљда ће остати једна рупа и за мене, да се и сам сакријем. Ја се надам још једној рупи и за мене.. још боље још две.. или три .. да се сакријемо Me, Myself and I... DYNABLASTER, Скопљанац and bgpj је реаговао/ла на ово 3 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 хехехехехе ако нема ни једне руше онда направићу меташце и за тебе , једино тако се можеш сакрити :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Ја се надам још једној рупи и за мене.. још боље још две.. или три .. да се сакријемо Me, Myself and I... ако нема , туј сам да направим места за све Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Декица је већ у Рају и себи је Светост већ одавно обезбедио... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Олимп, Скопљанац, ratko and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Kućica deke Dobrog Весна, bgpj and Скопљанац је реаговао/ла на ово 3 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 bgpj, Таша and dusha је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Intervju za "NOVA"-TV ... http://www.youtube.com/watch?v=wwlB-jL_zY0 DYNABLASTER and Весна је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 bgpj and dusha је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Nacionalna Bugarska TV... Emisija o Veri.. i prilog o Bay Dobriju .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука