Grizzly Adams Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Onog momenta kada se povuce NATO, caolina siptari. Чак и кад би то било реално, а није - стварно ми није јасно да некоме није више доста крви, убијања и страдања... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Имају устав, парламент, владу, председника, полицију... If it looks like a duck, walks like a duck, and quacks like a duck, it's probably a duck. Imaju i Srbi, a nemaju drzavu. Drzava nije ustav, policija, valada, Onda je i RSK i RS drzava. Drzava je moc. Mateski vitzovi imaju vecu drzavnost od Britanije, Vatikan ima vecu drzavnost od bilo koje drzve. A zato sto imaju moc, ne pare i industriju, vec moc. Rusija je jaka, jer ima moc, miliona Slovena koji je gledau kao majku, jer su njihove drzave postale NATO regije. “Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth.” Marcus Aurelius Gerhard је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Чак и кад би то било реално, а није - стварно ми није јасно да некоме није више доста крви, убијања и страдања... Vidis, postavka ti je od starta losa. Ubijanje je tako passe. Oni ce samo oitici, „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ма пишеш глупости обичне... Неће нико нигде отићи. Питање је само колико ћемо ми још губити време и уништавати свој народ због фантазирања. Грађанима Косова све најбоље, жао ми је само што нису направили бољу државу него још гору смрдљиву рупу од ове наше, ал` то је сада њихов проблем. Zeebedee and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Kako rece Napoleon Bonaparte izmedju ostalih “Imagination rules the world.” Mi samo stvaramo realnost. Prihvatamo ili ne, stvari koje se desavaju. Ako prihvatimo nesta kao istinu, onda ce to postati istina kolika god laz bila. Jer istina je relativna. Nema apsolutne istine osim Boga. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ма пишеш глупости обичне... Неће нико нигде отићи. Питање је само колико ћемо ми још губити време и уништавати свој народ због фантазирања. Грађанима Косова све најбоље, жао ми је само што нису направили бољу државу него још гору смрдљиву рупу од ове наше, ал` то је сада њихов проблем. Gradjanima Kosova, hahahaha Ti si mnogo neozbiljan covjek. Ja sam mislio da si ti neko pun iskustva. Ali ti si obican balavac duhovni. Kao Hriscanin trebao bi da znas sta znaci konstantna borba. Kosovo nikada nije niti ce biti drzava. Gerhard, μαρὰν ἀθά and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Мудрост и храброст се никада није стицала тако што си срећан у својим свакодневним активностима. Храброст и мудрост се развијају када се преживе тешка времена, изазови и недаће.Тако и Срби, проклети, морамо увијек учити на тежи начин. Али то је то што нас и чини посебнима. Неко други би до сада нестао. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ја ето живим у заблуди да је хришћанство константна духовна борба, а не клање и убијање... Не знам какве везе уопште политика има са духовношћу, али ето прихватам да сам балавац. Балавци некада једини кажу оно што је очигледно јер су "одрасли" кукавице и претварају се... Царево ново одело. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ево, одличан примјер за моје писаније. Звечан – У Звечану је данас конституисана привремена Скупштина Косова и Метохије а за њеног председника изабран је Славко Стевановић који је изјавио да се на овај начин брани уставни поредак Србије и њена државност. Ето, сада и Срби на КиМ имају државу. По Звонку. Уствари ја данас формирам владу и полисицју, а сутра проглашавам државу. Иначе, Срби стварају своју реалност. Одбацују наметнуте лжи о постајању шиптарске државе и формирају своју. Тако се то ради. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ја ето живим у заблуди да је хришћанство константна духовна борба, а не клање и убијање... Не знам какве везе уопште политика има са духовношћу, али ето прихватам да сам балавац. Балавци некада једини кажу оно што је очигледно јер су "одрасли" кукавице и претварају се... Царево ново одело. Али ти си тај који то стално спомиње. Нико други. У теби је проблем, јер свако ријешење проблема се код тебе своди на клање и убијање. Ти као да вјерујеш у предодређеност. Тачно помислим да си члан неке протестантске органиације. Gerhard је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ма можемо ми да се про*еравамо по форуму до јутра, али нећемо променити ништа. Тужно је само да међу овим нашим мудрим седим главама нема неког мало присебнијег. А да ме испровоцираш не можеш, превише си балав... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Vec te isprovociro, nisi ni osetio. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ево злата вредних речи СВЕТОГ вл. Атанасија: ''Може ли се будућност народа као живе Цркве градити на сервилним лажима и пропагандним обманама ове и овакве врхушке власти у вишеструко, под њима и њиховим претходницима, унесрећеној Србији? Зар не видите да су њихове изјаве саморекламерство, огавно, надмено, партијско, нарочито сада после тзв. ”добијања датума” – који нити су добили нити ће га добити, док не обаве “нормализацију издаје”, или “имплементацију издаје”! Зар не видите, или то нећете, да у народу, у нашој Цркви, широм Србије и до краја југа Косова и Метохије, међу мудрим и одговорним патриотама, не само у опозицији, него далеко више међу словесним и умним главама, које овај народ, хвала Богу, још увек има, сви одреда виде у фамозном “бриселском споразуму” изручење Космета Тачијевој окупационој власти, а у то окупаторско насиље устоличио га је НАТО и Европска заједница, они исти који су нас здушно бомбардовали. А сад ти исти долазе да нам тај фамозни “улазак у Европу” и даље условљавају, до ужасно понижавајућих својих папски “непогрешивих” захтева и наметаних норми, са коначним, мада прикривено, признавањем од њих силом наметнуте и признате државе Косова! (што лицемерно зову “нормализацијом односа” Бгд. и Приштине, и припремају и за такво Косово истовремено са Србијом “процес приступања Европи”! Ту је сасвим јасан став Немачке, која господари Европом као нови четврти Рајх)''. Коме нису јасне ове речи, тај има ишчашен разум, да не помињемо ум... Таса је Пророк наших дана! Raymond Red Reddington, cetinje and Evgenik је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Nije on prorok, on je samo svestan sadasnjosti. Evgenik је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Хехе,како Таса за час наложи србадију... :0104cheesy: Косовски бој је завршен, исход је познат,а ми смо сада рецимо у сличној епохи, као св Стефан Лазаравећа, вазалској,да би се сачувало, оно што се сачувати може... Ситуација је заиста болна и у овом тренутку безизлазна, ја лично мислим да треба и даље пресипати из шупљег у празно, преговарати, ложити запад да смо за сарадњу, а при том држати јаке везе са севером, и осталим енклавама. Битно је да се не инатимо и не почињати кавгу било које врсте, него мало подвући реп, јер у противном, једном дводневном акцијом оних војника из Бондстила и косовске полиције и војске, и то што је остало од срба, биће протерано... Што се +Атанасија тиче, у време Слобине косовоске епопеје, био је његов велики протвиник, а сад ко да би волео да овај устане из гроба... 0409_feel Биљана, Marjanovic and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука