Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Ma dajte ljudi gori ste od turskih starki dosta je bre vise izrugivanja jednog sebe svesnog naroda sta je vama? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Ништа ме не изненађује што неки који су били најгласнији и највише бановали зилоте, сада узимају себи за право да кажу да су неки од Епископа у криву. Како ли само може да нам падне на памет да неки од епископа могу да буду у криву... То си од римокатолика покупио? Не браним зилоте, чак их и осуђујем, али понајмање треба нека будала са овога форума да има право да критикује неког од Епископа, па све да је гологуз ишао тргом. Кад нема паметних морају будале... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 А о споразуму - свакога ко занемарује вољу Срба ЈУЖНО од Ибра треба да буде срамота. Ти људи су и јадни, и у беди, и нико не води рачуна о њима. Хроника Звонко Михајловић: За Србе јужно од Ибра Бриселски споразум значи нестанак уторак, 07. мај 2013. Влада Србије одбила је данас састанак са председницима српских општина јужно од Ибра, који су једини легални и легитимни, на изборима изабрани представници Срба на Косову и Метохији. Иако су Ивица Дачић и Александар Вучић обећали да ће их примити, данас су се по други пут окупили испред Владе Републике Србије како би представницима Владе изнели свој став и виђење бриселског споразума. Уместо састанка са Србима јужно од Ибра, Влада је заказала састанак са начелницима округа на КиМ, својим чиновницима, које је недавно поставила на то место. „Из медија смо информисани да Вучић и Дачић Србима обећавају сигурност и гаранције безбедног живота на простору Косова и Метохије, те је наша намера да представнике власти у Београду, првенствено премијера Ивицу Дачића и првог потпредседника Владе Александра Вучића, позовемо да дођу на Косово и Метохију и поведу са собом своје породице, да своју децу упишу у српске школе које планирају да интегришу у образовни систем тзв. Косова а чланове своје најуже породице лече у интегрисаном тзв. косовском здравственом систему. Уколико су институције независног Косова довољно добре за Вучићеву и Дачићеву децу, прихватићемо их и ми. Међутим, нећемо прихватити да наша деца буду жртве Вучићеве популистичке политике, лако је давати гаранције туђој деци а своју чувати. Нека државни врх личним примером покаже да је спреман да за своју децу прихвати исте те гаранције безбедности које нуде нама и нашој деци“, изјавио је данас, испред зграде Владе, Звонко Михајловић, председник општине Штрпце. „Бриселски споразум недвосмислено значи гашење српских институција и државе Србије на простору Косова и Метохије, што је још један корак ка нестанку Срба са најсветије српске земље. Нас који живимо у најтежим условима, по енклавама у потпуном шиптарском окружењу, не само током преговора, већ чак ни до овог тренутка из Владе нико није контактирао и све што знамо, на жалост, сазнајемо из медија. Уместо да коначно са нама разговарају и коначно чују наш глас, Дачић и Вучић су заказали састанак са начелницима округа који, да подсетимо, нису представници грађана, јер нису бирани непосредно на изборима, већ су чиновници Владе која их поставља и мења својом одлуком и коју једино могу представљати. Људи које је Влада данас позвала су недавно именовани начелници из редова Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије који у Београд и у Владу Србије долазе по своје мишљење, како би спроводили партијске налоге уместо да штите Устав и интересе Србије и српског народа“, истакао је Михајловић. (Србининфо) http://www.nspm.rs/hronika/zvonko-mihajlovic-za-srbe-juzno-od-ibra-briselski-sporazum-znaci-nestanak.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Gordana Đinđić: Da li vladika nešto zna o atentatu na Zorana? Jako sam povređena istupanjem penzionisanog vladike Atanasija Jevtića koji je krtikujući aktuelnu vlast da je ne zanima nebeska Srbija izjavio da je to govorio i Zoran Đinđić, pa je završio tako kako je završio - ubijen, kaže za „Blic“ Gordana Đinđić Filipović, sestra ubijenog premijera. Gordana Đinđić Filipović - Iz navedene izjave može se zaključiti da pomenuti vladika to ubistvo opravdava i poziva na nova ubistva. S tim u vezi pitam se: „Da li je takav stav hrišćanski i podržan od crkve? Šta će crkva preduzeti? Da li vladika ima neka saznanja da je Zoran ubijen zbog takvog stava i da li se u krugu njegovih istomišljenika o važnosti ‘nebeske Srbije‘ nalaze i nalogodavci ili podstrekači Zoranovog ubistva? Šta će tim povodom preduzeti MUP i tužilaštvo? Koliko godina treba da prođe od nesrećne smrti Zorana Đinđića, pa da svako ko želi da se pojavi u vestima kupuje ulaznicu za pojavljivanje tako što će pljunuti i naružiti Zorana ili se pozvati na njega kao bliskog prijatelja (što je svejedno)? Do kada će to društvo dozvoljavati?” Još nešto najvažnije: „Za Srbiju, nebesku ili zemaljsku, Srbiju prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti, prvu ili drugu, ali za Srbiju, Zoran je celog svog života davao celog sebe i na kraju dao i svoj život. Da li se može više?” - S druge strane, šta su učinili i dali pomenuti vladika i njegovi istomišljenici? - pita se sestra ubijenog premijera http://www.blic.rs/Vesti/Politika/382098/Gordana-Djindjic-Da-li-vladika-nesto-zna-o-atentatu-na-Zorana http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 док сам читао чланак у режимском Blicu, помислих да су га преписали из неког издања Борбе из 1946. ништа се није променило, чак ни начин изражавања. само што су наручиоци уместо кожних мантила обукли Армани одела.. вук длаку мења gringrin A ja vidim da mi je nesto poznato a ne mogu da se setim odakle ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 док сам читао чланак у режимском Blicu, помислих да су га преписали из неког издања Борбе из 1946. ништа се није променило, чак ни начин изражавања. само што су наручиоци уместо кожних мантила обукли Армани одела.. вук длаку мења gringrin A ja vidim da mi je nesto poznato a ne mogu da se setim odakle ... Kolko ste bre vas dvojica zapravo matori??? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Zar bi nekome smetala Gradjanska vlast koja bi donosila Zakone u skladu sa Zakonima Bozjim? Ima li u Zakonima Bozjim neko ko je ostao diskriminisan ili gradjanski ostecen? A koji su to Boziji Zakoni? Gde mogu da se procitaju da vidimo kakvi su. Pazi, ti oces pravni sistem jedne drzave da zasnivas na nekakvom bozijem zakonu i mislim da je skroz legitimno da se taj zakon stavi na uvid svima da ga prostudiramo... Bas me zanima koji je to zakon, posto Biblija nije zakon to znamo... sta li onda moze biti? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 A koji su to Boziji Zakoni? Gde mogu da se procitaju da vidimo kakvi su. Pazi, ti oces pravni sistem jedne drzave da zasnivas na nekakvom bozijem zakonu i mislim da je skroz legitimno da se taj zakon stavi na uvid svima da ga prostudiramo... Bas me zanima koji je to zakon, posto Biblija nije zakon to znamo... sta li onda moze biti? Moze biti samo dobro.... Nisam bas znam da je utpisticki mozda vuce i na ideologiju ali eto samo jedan verski gradjanski san nek ostane tako meni stvarno niko od ljudi dobronamernih ne smeta niti bih imao snage i znanja da ispravljam nekoga. Nego cista vera sa moje strane koja ne donosi zlo pa ako mozes tako da shvatis bio bi presrecan. Баба је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 видим да ниси чуо за теорију природног права. јак си ми ти атеиста gringrin CIm se zove teorija znaci da nije dokazano пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Лично, мислим да нам је Косово и сва ова мука која нам се дешава у задњих двадесетак година "плата" за демонски режим комунизма и ђавољу канџу (петокраку) којој смо се клањали. Jeste i to, ali je zbog nacionalističke epizode (da ne kažem fašističke) nakon komunizma u mnogo većoj meri. A između te dve stvari i nije neka velika razlika... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Pa vidim , kazes, nas kaznjava jer smo se klanjali petokraci. Pa radili su to i Hrvati na primer, cak im je nezavisnost doneo partizanski komunisticki general Tudjman ... Valjda su oni u mnogo gorem polozaju u odnosu na nas? Beogradski zločinački projekat je bio veći nego njihov, zato i nije uspeo, zato je ta strana izgubila, zato je i hrvatski zločinački projekat uspeo, zato su ovi bili na njihovoj strani, zato Hag sudi kako sudi, zato nema više Kosova u Srbiji itd. Zato sve, to je suština. Лично, мислим да нам је Косово и сва ова мука која нам се дешава у задњих двадесетак година "плата" за демонски режим комунизма и ђавољу канџу (петокраку) којој смо се клањали. Jeste i to, ali je zbog nacionalističke epizode (da ne kažem fašističke) nakon komunizma u mnogo većoj meri. A između te dve stvari i nije neka razlika, kao što dobro znamo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Они већ деценијама и у Приштини и свуда по свету то говоре, није ништа то ново већ једноставно су доследни. Да. +Амфилохије и +Атанасије су исти и истинољубиви, и није тачно да не брину о Србима јужно од Ибра. Они су само јасно и гласно рекли да су Дачић, Николић и Вучић окренули ћурак наопако... добили изборе бусајући се у све јуначка и патриотска прса, а онда су пристали на неке споразуме, а својевремено су очи вадили Тадићу и екипи који су на много нижем нивоу разговарали о техничким питањима.... Тадић је, ипак, ГОСПОДИН за њих... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 е јесте приметили да већина националиста критикује двојицу владика скоро на исти начин као и жути, блиц, власт, пинк православци и сви остали ? Ово је јако занимљиво а нећу вам рећи о чему се ради, барем не још... florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ja verujem da smo Srbi jednostavno zrtve najveceg napada specijalnog rata na prostorima citave evrope. Sa toliko bezobzirnosti se je to radilo da je doslo do SPC koja ce morati da se jos dugo nosi sa poljuljanim Srpskim narodom u celini. Da dodam samo da je moje misljenje da SPC nikad nece izgubiti svoj indetitet ali ce puno naroda otpasti od nje plaseci se velike zmije kojoj niko nista ne moze. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ja verujem da smo Srbi jednostavno zrtve najveceg napada specijalnog rata na prostorima citave evrope. Sa toliko bezobzirnosti se je to radilo da je doslo do SPC koja ce morati da se jos dugo nosi sa poljuljanim Srpskim narodom u celini. Da dodam samo da je moje misljenje da SPC nikad nece izgubiti svoj indetitet ali ce puno naroda otpasti od nje plaseci se velike zmije kojoj niko nista ne moze. Па дефинитивно нам је стављено дознања преко тог напада да ми као народ уствари једино и само имамо Цркву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука