Jump to content

Предавања епископа Атанасија Јевтића

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Гости

блам је када владика морао по други пут да опомене Свештенике - нема Ј  на испола ети деспота ,

а колико видим свештеници су у подмаклим годинама и да

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

блам је када владика морао по други пут да опомене Свештенике - нема Ј  на испола ети деспота ,

а колико видим свештеници су у подмаклим годинама и да

Сад морам да се ћерам с вама :drugarstvo:

Као да је сад толико битно је ли има Ј или нема, ја сам раније мислио да је владика кул. Али овај потез тотално није кул. Исто сам чуо да је једном неком ђакону у Требињу претио да ће га окачити о царске двери јер је нешто погрешио. И то пред пуном црквом, тотално анкул.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Па у томе је проблем што то није cool,  а ми мислимо да је то cool. Напротив. Није игра рећи omousios или omiusios... разумеш? НИје исто ћерка и ћурка...

Cool је оно што Владика ради на крају, па ти погледај брате па коментариши.

Подели на овим сајтовима

U ponedeljak je bila emisija na RTS o patrijarhu Pavlu.I tu je Vladika Atanasije ispričao jednu zanimljivost,kako je na saboru patrijarh Pavle imao običaj da zvoni sa zvoncetom, kada rasprava postane žustrija, da se episkopi umire. I onda mu je Vladika Atanasije rekao da ne zvoni jer nisu oni deca u školi da im zvoni.

A šta je ovo? Kakvo je ovo ponašanje Vladike? Gde je tu ljubav,da otrpimo brata koji greši,pa da mu nasamo ukaže na greške ako šta ima,da ih pokrijemo.

Ovo je meni jako ružno, i primer kako ne treba raditi!

Подели на овим сајтовима

Ал је љут ко рис  :mad:

јадан Рус нашао са у чуду  :drugarstvo:

тек сам на почетку гледања и питам се шта ће бити до самога краја  89898989898989

Јесте љут јер не знају ред, нису се јавили Епископу да долазе, да би их они дочекали.

Ја сам сада на неком 1:30 сату.

сада гледам када певају "И молим Ти сја..." и крећу оно три пута а Владика Таса: Доста, доста! КО вам је рекао да певате три пута!

eheeeej eheeeej :mad:

Ја никада нисам видео овако динамичну Литургију, мислим да се овај отац Рус ишчудио као никада у животу.

Не верујем да је пожелео да још који пут служи са Тасом... :)

Пази ово - Ко вам је рекао да певате три пута ? joooj

Једном сам давно био присутан на Литургији коју је владика Атанасије служио...то је неописиво...вика,померање целивајуће иконе,цвећа...епитети којима је китио свештенике и монахиње..а на крају је послао два свештеника да позову сав народ да се причести....свега неколико је пришло

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

И шта Теби то говори што народ није пришао? Дакле, не слушају благослов Владике.

П.С.

Не желим се са неким убеђивати ко је Владика Атанасије. Он говори сам за себе. Нека је на многаја и благаја љета жив и здрав и да нам напише још неку књигу.

Подели на овим сајтовима

Није проблем у владики него у неком идолатријском односу према њему. Шта год да уради, па макар и не било у реду, наилази на одушевљење и одобравање.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ал је љут ко рис  0102_laugh

јадан Рус нашао са у чуду  :drugarstvo:

тек сам на почетку гледања и питам се шта ће бити до самога краја  89898989898989

Јесте љут јер не знају ред, нису се јавили Епископу да долазе, да би их они дочекали.

Ја сам сада на неком 1:30 сату.

сада гледам када певају "И молим Ти сја..." и крећу оно три пута а Владика Таса: Доста, доста! КО вам је рекао да певате три пута!

319.gif 0102_laugh 0102_laugh

Ја никада нисам видео овако динамичну Литургију, мислим да се овај отац Рус ишчудио као никада у животу.

тек сам сад стигао до овог дела  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

И шта Теби то говори што народ није пришао? Дакле, не слушају благослов Владике.

П.С.

Не желим се са неким убеђивати ко је Владика Атанасије. Он говори сам за себе. Нека је на многаја и благаја љета жив и здрав и да нам напише још неку књигу.

Не него народ зна да није исправно само да приђе Путиру и зине...ваљда треба да се припреми за Свето Причешће...

Само немојте као контрааргументацију помињати пост на пасуљу седам дана...смешно је

Подели на овим сајтовима

Па у томе је проблем што то није cool,  а ми мислимо да је то cool. Напротив. Није игра рећи omousios или omiusios... разумеш? НИје исто ћерка и ћурка...

Cool је оно што Владика ради на крају, па ти погледај брате па коментариши.

:drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

П.С.

Не него народ зна да није исправно само да приђе Путиру и зине...ваљда треба да се припреми за Свето Причешће...

Само немојте као контрааргументацију помињати пост на пасуљу седам дана...смешно је

А што је онда неко дошао на Литургију неприпремљен? Разумеш? Да ли је могуће да ми хришћани идемо неприопрељени БИЛО ГДЕ а камоли у ЛИТУРГИЈУ?

Шта могу, ја заиста не видим оправдање свега тога што говориш, а нарочито непоштовање благослова Архијереја.

Подели на овим сајтовима

П.С.

A može onaj ko priđe i da dobije pitanje : šta zevaš? Pa šta će onda narod? Bolje da ne zeva!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Није проблем у владики него у неком идолатријском односу према њему. Шта год да уради, па макар и не било у реду, наилази на одушевљење и одобравање.

Зар је то тако? Ево ја нисам идолатризовао Владику Атанасија али знам шта је тај човек урадио за Цркву и о томе ће се тек причати. Знаш ли Ти шта је он све урадио за Цркву или бар нешто?
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

П.С.

A može onaj ko priđe i da dobije pitanje : šta zevaš? Pa šta će onda narod? Bolje da ne zeva!

да, да...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...