Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 блам је када владика морао по други пут да опомене Свештенике - нема Ј на испола ети деспота , а колико видим свештеници су у подмаклим годинама и да Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 блам је када владика морао по други пут да опомене Свештенике - нема Ј на испола ети деспота , а колико видим свештеници су у подмаклим годинама и да Сад морам да се ћерам с вама Као да је сад толико битно је ли има Ј или нема, ја сам раније мислио да је владика кул. Али овај потез тотално није кул. Исто сам чуо да је једном неком ђакону у Требињу претио да ће га окачити о царске двери јер је нешто погрешио. И то пред пуном црквом, тотално анкул. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 нећемо се шћерати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Па у томе је проблем што то није cool, а ми мислимо да је то cool. Напротив. Није игра рећи omousios или omiusios... разумеш? НИје исто ћерка и ћурка... Cool је оно што Владика ради на крају, па ти погледај брате па коментариши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stara srbija Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 U ponedeljak je bila emisija na RTS o patrijarhu Pavlu.I tu je Vladika Atanasije ispričao jednu zanimljivost,kako je na saboru patrijarh Pavle imao običaj da zvoni sa zvoncetom, kada rasprava postane žustrija, da se episkopi umire. I onda mu je Vladika Atanasije rekao da ne zvoni jer nisu oni deca u školi da im zvoni. A šta je ovo? Kakvo je ovo ponašanje Vladike? Gde je tu ljubav,da otrpimo brata koji greši,pa da mu nasamo ukaže na greške ako šta ima,da ih pokrijemo. Ovo je meni jako ružno, i primer kako ne treba raditi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ал је љут ко рис :mad: јадан Рус нашао са у чуду тек сам на почетку гледања и питам се шта ће бити до самога краја 89898989898989 Јесте љут јер не знају ред, нису се јавили Епископу да долазе, да би их они дочекали.Ја сам сада на неком 1:30 сату. сада гледам када певају "И молим Ти сја..." и крећу оно три пута а Владика Таса: Доста, доста! КО вам је рекао да певате три пута! eheeeej eheeeej :mad: Ја никада нисам видео овако динамичну Литургију, мислим да се овај отац Рус ишчудио као никада у животу. Не верујем да је пожелео да још који пут служи са Тасом... Пази ово - Ко вам је рекао да певате три пута ? Једном сам давно био присутан на Литургији коју је владика Атанасије служио...то је неописиво...вика,померање целивајуће иконе,цвећа...епитети којима је китио свештенике и монахиње..а на крају је послао два свештеника да позову сав народ да се причести....свега неколико је пришло Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 И шта Теби то говори што народ није пришао? Дакле, не слушају благослов Владике. П.С. Не желим се са неким убеђивати ко је Владика Атанасије. Он говори сам за себе. Нека је на многаја и благаја љета жив и здрав и да нам напише још неку књигу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Није проблем у владики него у неком идолатријском односу према њему. Шта год да уради, па макар и не било у реду, наилази на одушевљење и одобравање. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ал је љут ко рис 0102_laugh јадан Рус нашао са у чуду тек сам на почетку гледања и питам се шта ће бити до самога краја 89898989898989 Јесте љут јер не знају ред, нису се јавили Епископу да долазе, да би их они дочекали.Ја сам сада на неком 1:30 сату. сада гледам када певају "И молим Ти сја..." и крећу оно три пута а Владика Таса: Доста, доста! КО вам је рекао да певате три пута! 319.gif 0102_laugh 0102_laugh Ја никада нисам видео овако динамичну Литургију, мислим да се овај отац Рус ишчудио као никада у животу. тек сам сад стигао до овог дела 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 И шта Теби то говори што народ није пришао? Дакле, не слушају благослов Владике. П.С. Не желим се са неким убеђивати ко је Владика Атанасије. Он говори сам за себе. Нека је на многаја и благаја љета жив и здрав и да нам напише још неку књигу. Не него народ зна да није исправно само да приђе Путиру и зине...ваљда треба да се припреми за Свето Причешће... Само немојте као контрааргументацију помињати пост на пасуљу седам дана...смешно је Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Па у томе је проблем што то није cool, а ми мислимо да је то cool. Напротив. Није игра рећи omousios или omiusios... разумеш? НИје исто ћерка и ћурка... Cool је оно што Владика ради на крају, па ти погледај брате па коментариши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 И шта Теби то говори што народ није пришао? Дакле, не слушају благослов Владике. П.С. Не желим се са неким убеђивати ко је Владика Атанасије. Он говори сам за себе. Нека је на многаја и благаја љета жив и здрав и да нам напише још неку књигу. Не него народ зна да није исправно само да приђе Путиру и зине...ваљда треба да се припреми за Свето Причешће... Само немојте као контрааргументацију помињати пост на пасуљу седам дана...смешно је А што је онда неко дошао на Литургију неприпремљен? Разумеш? Да ли је могуће да ми хришћани идемо неприопрељени БИЛО ГДЕ а камоли у ЛИТУРГИЈУ?Шта могу, ја заиста не видим оправдање свега тога што говориш, а нарочито непоштовање благослова Архијереја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stara srbija Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 И шта Теби то говори што народ није пришао? Дакле, не слушају благослов Владике. П.С. Не желим се са неким убеђивати ко је Владика Атанасије. Он говори сам за себе. Нека је на многаја и благаја љета жив и здрав и да нам напише још неку књигу. Не него народ зна да није исправно само да приђе Путиру и зине...ваљда треба да се припреми за Свето Причешће... Само немојте као контрааргументацију помињати пост на пасуљу седам дана...смешно је A može onaj ko priđe i da dobije pitanje : šta zevaš? Pa šta će onda narod? Bolje da ne zeva! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Није проблем у владики него у неком идолатријском односу према њему. Шта год да уради, па макар и не било у реду, наилази на одушевљење и одобравање.Зар је то тако? Ево ја нисам идолатризовао Владику Атанасија али знам шта је тај човек урадио за Цркву и о томе ће се тек причати. Знаш ли Ти шта је он све урадио за Цркву или бар нешто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 И шта Теби то говори што народ није пришао? Дакле, не слушају благослов Владике. П.С. Не желим се са неким убеђивати ко је Владика Атанасије. Он говори сам за себе. Нека је на многаја и благаја љета жив и здрав и да нам напише још неку књигу. Не него народ зна да није исправно само да приђе Путиру и зине...ваљда треба да се припреми за Свето Причешће... Само немојте као контрааргументацију помињати пост на пасуљу седам дана...смешно је A može onaj ko priđe i da dobije pitanje : šta zevaš? Pa šta će onda narod? Bolje da ne zeva! да, да... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука