Vesna V. Lalovic Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 hvala Oce Ivane... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 није баш са децом, ал је о деци Божјој иначе, не обраћајте пажњу како се зове клип клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
reas Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Помаже Бог, Како можете да ставите слике владике Атанасија и Ава Јустна?? Боже дај ми смиреност да прихватим ствари које не могу да изменим,подај ми храбрости да изменим страви које могу.и мудрост да могу да их разликујем.АМИН!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Bog vam pomogo...vidim da ste novi na ...a po vasem misljenju...sto to ne bi moglo da stoji zajedno...sveti ucitelj Aaava Justina pored ucenika dobrog Episkopa Atanasija Jevtica... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ходочасник Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Поживео Преосвећени Владико на многаја љета! Не осврћи се српски орле на духовне пигмеје! Марија Магдалина је својом улогом у судбоносним догађајима спасила достојанство човека. Бог Ју узвисује да буде први весник Васкресења. Лик ове жене служи за понос: мушкарцима за смирени благородни стид, а женама као охрабрење и потстрек. Преп Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Помаже Бог, Како можете да ставите слике владике Атанасија и Ава Јустна?? Бог Помог о! Можда зато што је Свети Јустин био духовник Преосвећеног владике г.Атанасија? 89898989898989 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Бог ти помогао reas Ниси најјаснији са овим питањем. Како то мислиш "како смо могли"? Мислиш да није требало или је требало некако другачије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
reas Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 оЧе Иване, колико сам ја упознат са стањем у СПЦ да је Владика Атанасије,међу првима унео немир ида уводи новотарије и СПЦ,а Ви ме испатите ако није тако Боже дај ми смиреност да прихватим ствари које не могу да изменим,подај ми храбрости да изменим страви које могу.и мудрост да могу да их разликујем.АМИН!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 ''новотарије'' су на другој теми ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1786.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Nemir unose oni koji su protiv Crkve Hristove,a grade se Hriscanima 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Поживео Преосвећени Владико на многаја љета! Не осврћи се српски орле на духовне пигмеје! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 оЧе Иване, колико сам ја упознат са стањем у СПЦ да је Владика Атанасије,међу првима унео немир ида уводи новотарије и СПЦ,а Ви ме испатите ако није тако Брате, погрешно су ти рекли..... Исидора Симанић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Драги reas, Одакле си се упознавао са стањем у Цркви? Преко званичних црквених гласила или преко нечега другог? Prolece је дала најбољи одговор на ово. Како можемо уопште рећи за једног Владику? Да ли, заправо, знаш шта је све Владика урадио за Цркву? Знаш ли нешто из његовог живота или дела? Зар теби овај видео и ове слике говоре да он уноси немир у Цркву? Да је срећа да сви Епископи овако раде. И да, све што нема везе са овим сликама, а говори се о Владикиним "новотаријама" разговараћемо овде: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1786.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Па и за светог Јустина би рекли да је новотарац , он је почетник обнове Литургије , какве је имао критике у вези превода то само Ава и они који су били поред аве знали и знају. Верујем да је сад жив свети Јустин , први би све ове Литургијске обнове подржао. Био је усамљен без подршке тако да није могао још нешто да учини у корист Обнове док је био жив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Владика Атанасије и дечица mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука