feeble Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 On 7. 3. 2014. at 10:27, w.a.mozart рече Inače, sam Bah je rekao - mnogo radim! Znaci od Baha je PPV uzeo ovu mantru kako mnogo radi Izvinjavam se na offtopic, u ovu muziku se uopste ne razumem w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 On 7. 3. 2014. at 10:27, w.a.mozart рече Zbog ovoga volim što nemam teorijsko poznavanje muzike : ) Kako to da kod drugih ne osećam to što osećam kod Baha? Inače, sam Bah je rekao - mnogo radim! kada bi neko drugi radio koliko ja mogao bi da komponuje kao i ja nema veze poznavanje teorije, ona ne smeta pri slušanju, šta više zadovoljan si kad razumeš kako je neko postigao nešto Nego, kad imaš neku ideju, ili samo poriv da nešto stvoriš, to je još uvek u ,,duhovnom" domenu i to je mnogo lako i prirodno za čoveka. Teži deo je materijalizovati tu ideju (bez obzira na profesiju), i za to ti treba i obrazovanje i praksa i vežba, vežba, vežba. To je ono o čemu Bah priča. I Čajkovski isto tako kad je rekao ,,samo stisneš pravu dirku u pravo vreme". Što si više vežbao i imaš više prakse, to ćeš moći bolje da se izraziš. A to što osećaš kod Baha - pa eto kontate se. Kroz muziku se upoznaje čovek i njegove misli, naravno u onoj meri u kojoj je uspeo da se izrazi. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 7. 3. 2014. at 10:50, Иван ♪♫ рече nema veze poznavanje teorije, ona ne smeta pri slušanju, šta više zadovoljan si kad razumeš kako je neko postigao nešto Nego, kad imaš neku ideju, ili samo poriv da nešto stvoriš, to je još uvek u ,,duhovnom" domenu i to je mnogo lako i prirodno za čoveka. Teži deo je materijalizovati tu ideju (bez obzira na profesiju), i za to ti treba i obrazovanje i praksa i vežba, vežba, vežba. To je ono o čemu Bah priča. I Čajkovski isto tako kad je rekao ,,samo stisneš pravu dirku u pravo vreme". Što si više vežbao i imaš više prakse, to ćeš moći bolje da se izraziš. A to što osećaš kod Baha - pa eto kontate se. Kroz muziku se upoznaje čovek i njegove misli, naravno u onoj meri u kojoj je uspeo da se izrazi. Moj prijatelj koji predaje muzičko kaže - ma sve je to nebitno - biografija, popis dela, teorija harmonije... tu je samo jedno bitno - kolko ti možeš da uzmeš od toga što je on stvorio, da zacrpeš Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Опет ја, морам да промовишем професорку Цела прва свеска ДТК у 2 диска! Посебно издвајам ес мол прелудијум и фугу, почиње на 32:00 w.a.mozart, Иван ♪♫ and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Manastir Bradaca, obi-wan, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 9:44, Драшко рече Опет ја, морам да промовишем професорку Цела прва свеска ДТК у 2 диска! Посебно издвајам ес мол прелудијум и фугу, почиње на 32:00 Па ово је одлично! Најежио сам се. Јеси качио ово раније? Изнето баш на леп начин. Од мене има like & share. Треба ово шеровати, нема довољно прегледа колико заслужује Драшко, Grizzly Adams and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 14:10, Иван ♪♫ рече Па ово је одлично! Најежио сам се. Јеси качио ово раније? Изнето баш на леп начин. Од мене има like & share. Треба ово шеровати, нема довољно прегледа колико заслужује Хвала Иване, јесам на класичној теми, драго ми је да тако мислиш Има моја професорка профил на јутјубу и тамо је поставила своја извођења концерата Чајковског, Рахмањинова 3, и Моцарта д мол Извињавам се за офтопик, али сам поносан на своју професорку, млада, веома посвећена, велики репертоар и једно дубоко разумевање музике. "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 JS Bach Complete Lute Works,Konrad Junghanel Manastir Bradaca, obi-wan and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Bach - Complete Flute Sonatas - Emmanuel Pahud / Trevor Pinnock Manastir Bradaca, obi-wan and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Bach-Concerto for Violin and Oboe in c minor, BWV 1060 Manastir Bradaca and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=-Q7hM7SO8nQ Manastir Bradaca, obi-wan, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 J. S. Bach - Mass in B minor obi-wan and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Француске свите Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука