Гости Guest Написано Септембар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 13, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Патријарх српски у Сједињеним Америчким Државама13. Септембар 2013 - 12:04 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 „Нашем народу, поред других невоља, као да недостаје само ова пошаст па да нестанемо засвагда са лица земље“ Патријарх Иринеј изјавио је у Сремској Митровици на свечаности поводом 17 векова од доношења Миланског едикта да у овом времену ништа није тако угрожено као брак и породица, који се плански руше, а посебно форсирањем такозваних геј парада. У присусутву више хиљада грађана и званица патријарх српски господин Иринеј служио је Свету архијерејску литургију, са које је поручио да се у години прославе 1.700- годишњице Миланског едикта очекују наставак духовног препорода у народу и борба за вредности и светиње као што су светиња брака и породице, без којих би живот изгубио смисао. - У нашем трагичном времену ништа није тако угрожено као брак и породица. И једно и друго чини нам се да се плански руше на више начина, а посебно форсирањем такозваних геј парада и њима сличних. Нашем народу поред других невоља као да недостаје само ова пошаст па да нестанемо засвагда са лица земље – рекао је патријарх Иринеј. - Породица је основна ћелија друштва и народа. Здрава породица је основ за здраво друштво, здрав народ, здраву просвету и здраву културу. Она је храм божији у малом, а чини и место истинске слободе и основну школу свих правих, истинских, моралних и духовних вредности за које смо позвани да се свом снагом боримо. Патријарх српски Иринеј поручио је да је време да се овим важним проблемима позабаве и Црква и држава и да се нешто учини у корист живота у циљу подстицаја наталитета и обнове народа Србије у моралном и духовном погледу. Извор ИгорМ, Немања037, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Деспот Стефан Богослов Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Надам се да се неће ни одржати... Gordana ., Биљана and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Нашем народу поред других невоља као да недостаје само ова пошаст па да нестанемо засвагда са лица земље – рекао је патријарх Иринеј. Malo je patrijarh drama queen Филозоф, marko_13 and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 :jahojao234:kakva izjava. Ovako nesto je mogao da potpise i Staljin i da nista ne bude cudno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 homoseksualizma ima od kad je ljudi na Zemlji, pa gle čuda, nismo nestali, čak nas ima 7 milijardi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 homoseksualizma ima od kad je ljudi na Zemlji, pa gle čuda, nismo nestali, čak nas ima 7 milijardi. Што говори у прилог томе шта је та појава ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 homoseksualizma ima od kad je ljudi na Zemlji, pa gle čuda, nismo nestali, čak nas ima 7 milijardi. E ali ovo je ,,homoseksualisticka" propaganda sa zapada da se satre srBski rod Dokle god bude ovakvih izjava bice i militantnih antiteista. p.s Kad je neki od prvosvestenika pozvao narod na pricest? Predpostavljam da to smatraju daleko manje vaznim od dnevnopolitickih tema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Што говори у прилог томе шта је та појава ... ne razumem šta to treba da znači. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Породица, тј. њен традиционалнији концепт, је угрожена са многих страна. Не знам како тачно геј-парада и иначе геј лобирање, утичу на урушавање породице... Можда је иначе, та угроженост породице, тренд који се не може зауставити, природни (неминовни) след догађаја... Распала се породична задруга, затим и чврста патријархална породица, данас је и ова основна угрожена, али чини ми се много више темпом живљења и борбом за преживљавање, него геј парадама... Можда није свака промена нужно лоша, има доста ствари које су биле традиција, па су нестале, па нам је боље. sqny and Милан М. је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Moja preporuka da se pravoslavni svestenici i pravoslavci u ovo ne mesaju i gledaj mo nasa posla, jer ce jednog dana ce te isti da upere prsta na pravoslavlje kao losa vera, pa cu ja jednog dana da slomim tom prst, nisam los covek vec popravdi “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Moja preporuka da se pravoslavni svestenici i pravoslavci u ovo ne mesaju i gledaj mo nasa posla, jer ce jednog dana ce te isti da upere prsta na pravoslavlje kao losa vera, pa cu ja jednog dana da slomim tom prst, nisam los covek vec popravdi ''gledajmo'' i ostale gramatičke greške. Ne cepidlačim, ali prijatelju, nepismenost se vidi iz aviona, a greške u npr. brzom kucanju su oprostive. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука