Paja Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 уживајте!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paja Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=cWIhXzZT8dE велим, што не би' и ово ставио? Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 On 9. 3. 2014. at 20:00, Paja рече велим, што не би' и ово ставио? opuštajuće sasvim, blagodarim "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paja Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bJ7B9x027uc Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Јосиф II је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paja Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Јосиф II је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paja Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paja Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Zero and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paja Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 22:23, Paja рече Hahaha, ode sav stres dok sam gledao, bravo Kako li je tek njima? "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Март 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Можда је инфантилно, ал' мени је ово тотално антистрес. https://www.youtube.com/watch?v=1j5NRUTKXH4 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Драшко, Данче* and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Пре пар дана сам се опуштао уз гугл транслејт, укуцао сам на српском неке силне речи, кајсије, море, уље, колач, идемо напоље, деца, нове панталоне и тако све нешто лепо па укључио да се преведе на грчки, па португалски па фински и плус има опција да пустиш да чујеш изговор. Ваљао сам се поготову на португалски, грчки је исто смешан скроз а и фински 8086.gif Mилена КШ, Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука