Paja Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Данче*, ИгорМ, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 http://www.omnisart.com/kudoscms/cms_file_uploads/nb_1360745780_742.jpg Voleti svoje bližnje.... Данче*, Crnokosa, Amir and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paja Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Molitva je najjači antistres. :0442_feel: P.s. I moćan antidepresiv. *Blue*, YOKA, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Данче*, Иван Ивковић, YOKA and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 *Blue* and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 *Blue*, Олимп, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Млађони and Олимп је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Старачки дом 2014. Млађони, feeble, Иван Ивковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2014 On 12. 3. 2014. at 17:48, Arsenija рече Molitva je najjači antistres. :0442_feel: P.s. I moćan antidepresiv. Данче* је реаговао/ла на ово 1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Kad god sam stresirana ili tuzna..Ovo je moj Antidepresiv..Definitivno,lek! http://www.youtube.com/watch?v=1Edbqsxvh6o Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Слаткиши знају бити антистрес. Извор Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Како Господ брине о свему. “Никада нисам имао новаца и у једном тренутку се догодило да ми је требало хиљаду драхми. Док сам чистио башту, поглед ми се зауставио на шупљини у циглама које сам поставио испод даске да би моји посетиоци могли да седну. У једној од тих шупљина запазио сам савијену хартију и уз помоћ штапа извукао је одатле. Развио сам овај папир и у њему нашао чек на хиљаду драхми, заједно са листом имена која би требало споменути током Божанствене литургије. Био сам веома потресен из два разлога: као прво, био сам задивљен начином на који се Божији промисао побринуо за моје потребе и пре него што сам их и сам био свестан. Као друго, задивила ме вера једног од посетилаца који је оставио савијену хартију у шупљину међу циглама верујући да ћу је већ некако пронаћи (мора да је знао да никада не примам новац, па је пронашао сопствени начин да ми га поклони).” “Понекад се дешава да ми се изненада појави нека мисао, на пример, помислим да нећу имати довољно вина за причест. Одмах престанем да размишљам о томе, али се тог истог дана или сутрадан догоди да неко донесе вино за причешће. Интересантно је, међутим, да особа која донесе то вино обично долази издалека, са Крита или из јужне Грчке, тако да га је морала понети знатно пре него што сам ја уошште схватио да би ми могло недостајати. Ја, дакле, јасно видим да Бог брине о свему и пре него што сами постанемо тога свесни и обратимо му се за помоћ: јер зна Отац ваш шта вам треба пре но што заиштете од Њега.. зна и Отац ваш небески да вама треба све ово… не брините сепоуке старца пајсија светогорца дакле за сутра (Мт.6;32-34).” (Старац Пајсије Светогорац) Mилена КШ, DYNABLASTER, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 25, 2014 Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 Иван Ивковић, DYNABLASTER and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 25, 2014 Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 DYNABLASTER and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука