Sanja Т. Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Данас када већина користи радијаторе за грејање, добар део популације појма нема да наложи праву ватру.Све је дато човеку да му омогући лакши живот.С' обзиром на то да се на лепо увек лако навикнемо,неки се и не заинтересују да науче и оно што им тренутно не треба.Рецимо да наложе ватру и да је одржавају докле год им треба. Сада да мало причам о чворовима . Колико нас замрси нешто,а онда му посвети пуно стрпљења и времена да то исто размрси? Колико нас каже да то није вредно муке и времена,а онда баци замршено и узме ново које је уредно сложено или запаковано? Има ли оних који ће да оптуже и клубе што се замрсило? Можда већ назирете да заправо говорим о животу, о међусобним односима... Зато тема и јесте у браку и породици. Интересује ме како сте ви разумели горе написано. 8086.gif Mилена КШ, Дуња, Саша од Москве and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Стварно имам обичај да се излупетам тотално,али да вас све оставим без коментара...? Ајде неко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Свиђају ми се и ватра и чворови, једино бих додала и везивање чворова - има их баш уметнички испреплетаних - то му дође украс живота у овом контексту. Дакле, у реду је неминовно (одржавање, размрсивање), али шта даље? Е, везивање лепе чврстине или чврсте лепоте, како год, и пењање по истим. Саша од Москве, Дуња, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Свиђају ми се и ватра и чворови, једино бих додала и везивање чворова - има их баш уметнички испреплетаних - то му дође украс живота у овом контексту. Дакле, у реду је неминовно (одржавање, размрсивање), али шта даље? Е, везивање лепе чврстине или чврсте лепоте, како год, и пењање по истим. Немам овај фини песнички афинитет као Јелина али ми пада на памет да се "дело гради на сцени" што би рекли музичари, да се учи пливати кад те неко баци у базен, итд.. Веза се учи у вези, брак у браку, распетљавање се учи кад је замршено Дал превише мудрујем :.mislise. Никола Поповић, Данче*, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Стварно имам обичај да се излупетам тотално Лупање је здраво, зато сам ја здрав овако Ма дај бре Сања! Сви се нешто устручавамо да напишемо, све је то нормално Данче*, Sanja Т., Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Драшко, тема је управо оно што ти мислиш да је природно, тј. подразумевајуће: колико су људи спремни да истрају у одржавању нечега (рецимо заједничког живота), а колико лако одустају. Нико ни не мисли да се то унапред зна, али колико се у томе остаје? Драшко, Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Немам овај фини песнички афинитет Ни ја нем' оти la finetra афинитет, ал' што би се 'но казло...... 'Де има ватре, ту има и дима. Иван Ивковић, Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Прво,хвала што сте завртели точак Да Јелина,док ми плетемо своје плетиво,са друге стране само се мрси.Треба оставити исплетено и застати да расплетеш умршено.Некад што више расплићемо,заправо се више уплићемо.Лепо си рекла,шта тад-тад треба истрајати. Драшко хвала на подршци Не мудрујеш уопште превише,баш лепо речено:' Веза се учи у вези, брак у браку, распетљавање се учи кад је замршено '. И да,треба нама неко ко ће да говори јасно,да га остатак света разуме,а не ко ми што мрсимо . Јелина and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 али колико се у томе остаје? Ко ће знати, колико се мора, може...зависи да ли смо вољни да решавамо. Неке ствари трају толико да помислиш "чему ово?!" али кад почнеш да одмотаваш клупко и видиш одакле је почело и да ли можеш, и шта можеш сад да урадиш, онда креће и "решавање". Јелина, Mилена КШ, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Ех...ја помислио да је тема о камповању... Пироман у души -Владимир-, NovoIme, Mилена КШ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Више је питање колико кога греје та ватра што је распламсана - ако те греје (а чиме друго до љубављу), трудићеш се до бесвести, ако више држиш до ко зна чега него до тога што је топло унутра - онда ћеш допустити хладноћи да те одузме циљу. Ја нешто увек гинем, и кад треба и кад не треба - можемо и о томе да расправљамо: докле одмрсивати претанке нити или ложити влажним дрвима? Да не поетишем нешто превише - а баш сам расположена - рекли сте да буде једноставно. Дуња, Данче*, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Више је питање колико кога греје та ватра што је распламсана - ако те греје (а чиме друго до љубављу), трудићеш се до бесвести, ако више држиш до ко зна чега него до тога што је топло унутра - онда ћеш допустити хладноћи да те одузме циљу. Ја нешто увек гинем, и кад треба и кад не треба - можемо и о томе да расправљамо: докле одмрсивати претанке нити или ложити влажним дрвима? Да не поетишем нешто превише - а баш сам расположена - рекли сте да буде једноставно. Tи си очигледно чо'ек за ову тему .Поетиши мооолим те Драшко and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Ако може да причека до вечерас - већ ме свашта чека неурађено, обећавам учешће :* Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука