konstantin Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ?????? ?????? ?? ???? ????? ??????? ????? ?? ??????? ????, 2013. ??????... ?????, ?????????? ???????? ????. :cheesy2: bas kao sto ni Vizantija nije imala nikakve stete od Pape i Rima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Види, демагогија и нереална поређења ме не занимају. Можемо да говоримо о чињеницама,ништа више. Дакле, конкрено:коју штету Република Србија има од евенутуалног доласка Папе Бенедикта 16, 2013. године? Наведи таксативно. Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ?????? ?????? ?? ???? ????? ??????? ????? ?? ??????? ????, 2013. ??????... ?????, ?????????? ???????? ????. :cheesy2: bas kao sto ni Vizantija nije imala nikakve stete od Pape i Rimakakve stete je imala republika srpska, od toga sto je bio papa? 0409_feelnaravno ako ga mi priznamo za poglavara imacemo stetu, ali ako on samo dodje i ode, ja tu nevidim nikakvu stetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ????, ?????????? ? ???????? ???????? ?? ?? ????????. ?????? ?? ???????? ? ??????????,????? ????. ?????, ????????:???? ????? ????????? ?????? ??? ?? ???????????? ??????? ???? ????????? 16, 2013. ??????? ?????? ??????????. ??????? O cinjenicama je vec pisano na prethodnoj strani.Al evo ukratko samo za tebe -gubljenje ugleda spc-a kod naroda -gubljenje (najverovatnije)blagodati i stita Bozijeg - produbljivanje zla i podela med Srbima -neredi velikih razmera i ponovo satanizacija Srba...itd, itd ??? ?????? ?? ??????? .????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ?????? ?????? ?? ???? ????? ??????? ????? ?? ??????? ????, 2013. ??????... ?????, ?????????? ???????? ????. :cheesy2: bas kao sto ni Vizantija nije imala nikakve stete od Pape i Rimakakve stete je imala republika srpska, od toga sto je bio papa? 0409_feelnaravno ako ga mi priznamo za poglavara imacemo stetu, ali ako on samo dodje i ode, ja tu nevidim nikakvu stetu. imace ako nije, budi siguran, nije se ni Stjepan bez veze oglasio pre nedelju dana(inace to je veliki projekat Vatikana velika 'rvatska na balkanu i dominacija katolicgog zivlja ako nisi upoznat) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 po demagagogiji ste na daleko poznati, cak izvan ovog sveta, mislim na vas Rmk-ke Помијешао си ме са неким- наиме, ја нисам римокатолик. Крштен сам и миропомазан 20.11.2006. године у СПЦ, у којој се,ево, до данашњег дана причешћујем и спасавам. gubljenje ugleda spc-a kod naroda Као прво, аутор топика је поставио питање- какве штете Србија има од доласка Папе,2013? /Република/ Србија и СПЦ нису исто, претпостављам да то знаш? Него, свеједно, никаквог пада угледа СПЦ међу народом не може бити.Кроз СПЦ се исти тај народ спасава, и сигурно се због Папине посјете Србији неће одрећи своје Мајке Цркве. Толико државника годишње посјети Србију и друге земље у којима вјерници СПЦ живе,па никаквих проблема није било. Не видим зашто би било и приликом евентуалне посјете Папе римског. -gubljenje (najverovatnije)blagodati i stita Bozijeg Ма сигурно, тебе иначе Бог редовно консултује коме ће и у којој мјери даровати своју благодат и штит- па знаш... Дајеш себи превелики значај,вјеруј ми... - produbljivanje zla i podela med Srbima Толико људи проблема имају(од тога како ће да прехране дјецу и себе,па на даље), немају времена да предахну,а камоли да се дијеле због посјете Папе Србији...Та посјета им је иначе од егзистенцијалног значаја... мислим... -neredi velikih razmera i ponovo satanizacija Srba...itd, itd Потпуно нејасна констатација. Шта си хтио да кажеш, појасни? Koris, par uguzicara sa mantijom u Spc koji ce mozda dobiti pozlaceni kriz od pape На кога конкретно мислиш? Наведи имена и презимена! И, зашто користиш термин ''криж'', кад имамо нашу ријеч, крст?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 mada ostaje pitanje zasto bi on dolazio kad ga mi ne zovemo? on na silu hoce da dodje. mucenik :cheesy2: "Potvr?ujem da je Svetog Oca u posetu pozvao srbijanski predsednik Boris Tadi?, kao što su to prošle godine u?inili i srbijanski katoli?ki biskup", izjavio je nuncij Antonini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 моје питање је: у ком својству? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Од питања које се поставља, какву штету може донети папин долазак, умесно је истовремено и поставити какву је корист доноси његова посета? Немој само да неко помиње изградњу инфраструктуре и уређења тргова и улица. То се може и ради се и без папе. Немој да неко помиње некакав углед у свету, јер Цркви и православноме народу који нису од овог света не треба никакав углед света који лежи у злу. Немој да неко помиње вођење дијалога како би се католици обратили, јер и много већи пре нас су водили дијалог и то врло напороно на скупу орагнизованом баш ради дијалога, а не неког прослављања јубилеја па нису ништа постигли. Дакле инфраструктура, углед у свету и вођење дијалога онако како не треба нису никакви аргументи. Дакле који још аргумент се може понудити у корист доласка папе? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Брате можеш слободно ако желиш да отвориш тему са таквим насловом.... :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ????? ????? ???????? ??? ????? ?? ??????? ???? ?? ?????? ????????.... 1317_womens ???? ??????? ???? ?? ?? ??? ???????? ??????. ????? ? ?????? ?? ??????? ???????. ??? ???? ???????, ???? ?? ??? ????? ?? ?????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Свети Козма Етолски вели : "Папу да проклињете јер он ће бити кривац.". Неки кажу да ће 2013. у Нишу бити одржан 8 Васељенски Сабор,а наравно сви знамо да ако се одржи да папа мора на њему присуствовати. Негде сам прочитао у неком пророчанству такође да је речено да ће на том 8.сабору бити анатемисане све јереси и заблуде. Ако накнадно нађем,поставићу. http://forum.verujem.rs/index.php?topic=13000.0 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 nesto mi previse odises prohrvatskim i prokatolickim duhom, al ajd ako ti kazes da si pravoslavac , nek ti bude, makar to bilo samo i na papairu.(nis licno i nemoj da se ljutkas) Zar nisi znao da Srbije nema bez Srpske pravoslavne crkve, ako narod igubi veru u spc ko ce ga skupiti i prisjediniti kad su vekovima uz crkvu sabrani, tako da je moj odgovor veoma jasan. ???? ? ???????: ???? ??? ??????????? ? ???????????? ?????????, ???? ??? ???????????? ? ????????????? ?????????, ???? ???? ??????? ?? ????? ??????,?????????? ??????. ?? ???? ?? ????, ??????????-????, ?? ???? ? ????, ? ??????????? ????? ?????? ? ?????? ?? ?? ?????? ??????? ??????? ?????? ?????? ? ???????. ? ?????, ??? ??? ?? ????? ? ??????, ???? ???????, ? ?? ?? ???? ????? ?????. ????? ?? ?? ??? ?????? ? ??? ? ?? ?? ? ????? ???????????, ? ??? ?? ???????? ????: ????? ??? ? ??????? ??????, ? ?????? ????? ?????????, ?????? ? ????? ?????? ?????- ???? ?? ???? ?????, ??????? ?????? ? ????? ?????, ???? ?? ????? ?????? ????? ?????? ????????. ?????? ? ????. ? ??????? ?? ?? ???? ?????? ''???'', ???? ?? ??????? ?? ?????????? ???????? ???, ?.??????, ?? ????? ?? ????????? ????????? ? ?????????, ???? ??????????, ???? ? ?????? ????????. ?????, ??????? ???? ????? ?????? ????? ?????????? ???, ?????? ?? ??? ? ???????, ???????? ? ????? ?????, ??? ? ???????? ??? ? ???????. ??????? ??? ?? ???? ??????? ?? ?? ???????? ?? ?????,??? ? ??????? ????????? ?????????, ?? ??? ????? ??????? ?? ?? ????????,???? ? ????, ??????? ??? ??? ????. ?? ???? ??????,????????? ?? ?? ????????! ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ????? ????? ??????? ???? : "???? ?? ?????????? ??? ?? ?? ???? ??????.". ???? ???? ?? ?? 2013. ? ???? ???? ?????? 8 ?????????? ?????,? ??????? ??? ????? ?? ??? ?? ????? ?? ???? ???? ?? ???? ?????????????. ????? ??? ???????? ? ????? ???????????? ?????? ?? ?? ?????? ?? ?? ?? ??? 8.?????? ???? ??????????? ??? ?????? ? ???????. ??? ???????? ?????,?????????. ??? ???? ??? ??? ?? ???? .... ???? ???? ????? ? ???? ?????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ?? ???? ??????,????????? ?? ????????! ?????! ????? ?? ???????? !? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука