Jump to content

Каква је реална штета Србији од доласка папе 2013 ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 408
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Није нам све на корист.

Шта нам је до сада фалило?

"Добро недошао" ако не дође што рече дивни упокојени Патријарх Павле.

А и ако дође, послужити му чај, и ето.

Само не знам какву колону и церемонију папа очекује?  0202_238

и шта ће тек послије тога бити...

не удара ми се сада глава око тога. Има ствари и прије те године. Али ето.

Паметном је мало довољно. имамо ријечи упокојеног Патријарха Павла.

Неука сам говорити даље.

За себе сам сигурна, да нећу посматрати ни изблиза ни из даљине.

Нека дође и моја баба ако жели, има гдје спавати  :smiley:

не знам како би људи то прихватили. Као и све дупло. и ту ће постојати двије стране.

А ми без кавги јести не знамо.

Умјесто мира, дај да мало дижемо тонове.

препирке нам не требају,поготово у ово мало данашње вријеме.....

Не треба устајати каменом, али није ти свако у кућу добродошао.

Подели на овим сајтовима

Мислим да би питање правилније било поставити - која је корист од доласка папе у Србију?

Пошто штета није једна.

Наиме врло је лако да ће их бити више.

Биће сукоба на релацији Црква - Држава.

Затим Црква - Црква , у смислу клирици против клирика .

Затим Црква - Црква , у смислу народ против клирика.

И да не набрајам, јербо је све остало комбинаторика.

Лично немам ништа против да папа као "председник" државе Ватикан дође у посету свом колеги председнику Србије ( ако тада буде Тадија, а ако не неком другом) .

Међутим и ако папа буде само позван од стране државе Србије ипак је он и верски поглавар и не може доћи искључиво као "председник", јелте.

Подели на овим сајтовима

Pa ako gledamo stetu koju je pretrpila BiH, tj.Republika Srpska... I nije neka steta.

Kad je papa bio u Banjaluci prije nekoliko godina imali smo neke koristi, tacnije infrastrukturne radove! Dobili smo novu raskrsnicu i sredjen prilaz na Petricevac (naselje gdje je bio skup). 0202_238

A najjaca stvar je sto su zavarili sahtove kuda je papa prolazio da ne bi neki atentator usao dole pa ne daj Boze... 0102_laugh  :drugarstvo:

I da, na tom mjestu gdje je bio sad se obnavlja samostan...

Eto, a bilo je frke "u narodu" oko svega toga...

Oprostite sto ja ovako neozbiljno na ozbiljnu temu...

Подели на овим сајтовима

Цела је земља Божија и све на њој,тако да и сам појам да са папом и осталим инославним делим ову планету ми је довољан.Е сад да ли ће он доћи у Србију или код мене кући на кафу мени је сасвим свеједно.То ни у ком случају не угрожава моју православност.Али добро је што ће доћи јер ће се тад разоткрити сво наше маловерје и не приврженост Христу.

Подели на овим сајтовима

Pa ako gledamo stetu koju je pretrpila BiH, tj.Republika Srpska... I nije neka steta.

To cemo tek da vidimo i trojanac vreba svoju priliku kad napadne sistem 0110_hahaha

Ma puka slucajnost, i ja kazem 0205_whistling
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Можда долази да обиђе рушевине које нам је ОТАН оставио за дуго сећање, па нам да и неки динар да се то све поправи...  0205_whistling

Ни један дијалог није штетан ако се добро води. Лично бих волео да дође као председник државе и да проћаска као Џони Деп или Пират са Кариба са председником, добије буквално само чај и пар речи размени, А НЕ КАО ПАПА, али је то немогуће. Не може нам направити штете уколико му сами не дозволимо.

то је моје мишљење, а ако грешим...преправите ме па да научим.

Свако добро!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Kad je papa bio u Banjaluci prije nekoliko godina imali smo neke koristi, tacnije infrastrukturne radove! Dobili smo novu raskrsnicu i sredjen prilaz na Petricevac (naselje gdje je bio skup). 0205_whistling

A najjaca stvar je sto su zavarili sahtove kuda je papa prolazio da ne bi neki atentator usao dole pa ne daj Boze... joooj  0110_hahaha

Eto, a bilo je frke "u narodu" oko svega toga...

Oprostite sto ja ovako neozbiljno na ozbiljnu temu...

???? ???? ????????? ???????? ????????? ?????? ? ??????.

????????? ?????? ?? ??? ???????? ??????????, ??? ???????? ??????? ???, ????? ???? ?????????.

?? ?? ???? ???? ?? ????????? ?? ???? ?? ?? ?????? ??????? ????, ?? ????? ????? ?? ??? ?? ???????? ????? ??????? ? ????????? ??????, ???? ?? ????????? ??? ????????????? ????.

??? ?????? ?????? ? ???? ?? ????? ??? ?? ??????? ????? ???? ? ?????? ???????? ???? ? ????????????? ????????? ???????? ????????? ?? ??????? ?????? ????? ? ??? ?????? ????????? ?????? , ??? ??? ????? ????????????? ???????.

????? ?????? ???????? ???? ? ????????? ??????? ?? ?????? ?????????? ???? , ???? ?? ?? ?? ? ?????? ?????? , ??? ?? ?????? ??? ?????.

????? ???? ? ????????? ??????? ?? ????? ???? ???? ??????? ?????????? ???? ????????.

? ???? ??????? ?? ? ??????????? ?????? ?????? ?? ??????? ??????? ????? ??? ?? ????? ??? ??? ???...

????? ??????? ????????? ?????? ??????, ? ??????? ???????? ?? ?????? ?? ???, ????? ?? ??? ?? ??? "??????" ????? ??????.

? ??? ????? ?? ? ???? ? ?????? ?? ?????? ???? ??? ? ????? ? ?? ???? ????? ? ?????? ??? ???? ???? ???? ? ??, ? ?? ?? ???????? ???? ??????? ?????????.

??????? ?? ?? ?? ????????? ?? ???? ? ??????, ??? ?? ???????? ??????? ??? ???????? ???????? ??????? ????(?????? ??????? ?? ?????????...).

Подели на овим сајтовима

???? ?? ????? ?????? ? ??? ?? ???,???? ?? ? ??? ????? ?? ?? ????? ? ??????? ?????????? ????? ??? ??????? ?? ?? ???????.? ??? ?? ?? ?? ?? ???? ? ?????? ??? ??? ???? ???? ?? ???? ???? ?? ?????? ????????.?? ?? ? ??? ??????? ?? ???????? ???? ?????????????.??? ????? ?? ??? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ?????????? ??? ???? ????????? ? ?? ??????????? ??????.

???? ???? ? ?????? ??????????? ?????? ??? ????? ???? ??????????????, ??????? ????? ?????????? ?????? ??????? ?????? ? ???, ? ?????? ????? ?? ?????? ??? ? ???????? 41-45. ?? ???? ???? ???? ?????? ??????? ????????, ????? ?????? , ?????? ?? ?? ???? ??? ???????? ?? ?? ????? ?????? ???? ?????? ?????, ? ????? ?? ?? ???? ????????? ??????????? ?? ????.

Подели на овим сајтовима

Јер управо област у коју је дошао где је извршен покољ Срба у другом светском рату ...

Zivim u naselju gdje je bio pokolj Srba i idem u crkvu koja je spomen hram zrtvama i naravno da se nismo radovali papinom dolasku... Ali realno, sta smo mogli da uradimo...
Подели на овим сајтовима

??? ?????? ?????? ? ???? ?? ????? ??? ?? ??????? ????? ???? ? ?????? ???????? ???? ...

Zivim u naselju gdje je bio pokolj Srba i idem u crkvu koja je spomen hram zrtvama i naravno da se nismo radovali papinom dolasku... Ali realno, sta smo mogli da uradimo...

????, ?? ? ?????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ево једно питање:

Како да помиримо мржњу према Папи и Христову заповест, пазите Христову а не Јанкову, Маркову, да љубимо и непријатеље своје? Како, шта мислите?

Шта је онај усташа урадио светом старцу Вукашину из Клепаца? Он је мислио да га касапи и да му одузима живот у највећим мукама, а заправо, довео га је ауто-путем до Господа!

Онај који изгуби живот Господа ради, сачуваће га!

Подели на овим сајтовима

Знаш Костадине, било је папа и папа, разнијех људи и разнијех ћуди, не можеш тако генерализовати папа је само титула. А и није лепо тако говорити, јербо није ни Српски.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...