Odahviing Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Код нас ни црквени, а ни световни суд није осудио никога због хомосексуалних или педофилских деловања, тако да је све рекла казала, тј ти људи су изложени неоснованим оптужбама, свиђало се то некоме или не. Pa upravu si stvarno nam je jadna država, eno imali smo slučaj gde lik bije druge ljude snimci i sve, a država čekala da reguje dok čovek nije ubijen samo zato što je sveštenik ili šta god, evo ovo što si ti naveo isti slučaj, samo se gleda kroz prste bez razloga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 ma, budi miran Ne razumem? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Знаш на шта сам мислио. Оптужујеш неке из цркве за нешто што није ни доказано ни осуђено од стране судова. najlakše je baciti kamen... :.mislise. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Знаш на шта сам мислио. Оптужујеш неке из цркве за нешто што није ни доказано ни осуђено од стране судова. Sasvim mi je nevazno u sta veruju manijaci. Mislim da je vazna stvar sto ozbiljne optuzbe mogu da zastare u nasim nesrecnim sudovima. Hajde da kazemo da kod nas nema niceg hrdjavog i da je sve divno i krasno. Bice bolje. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 šta reći... а не заплакати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 (измењено) E, tako se to radi, a ne ko ovi nasi sto vole momke i decu! Opa, a vi bezboznici poceli vec i `` episkope`` da postavljate? Измењено Фебруар 20, 2014 од Милан Ракић Без инсинуација молим. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Opa, a vi bezboznici poceli vec i `` episkope`` da postavljate? Pazi samo da i tebe ne ``blagoslovi`` neki takav vas ateisticki episkop. meni ispraviše post, a on pljuje li pljuje...i niko ga ne dira... bgpj је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 katastrofa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 meni ispraviše post, a on pljuje li pljuje...i niko ga ne dira... Cek da ga @obi-van vidi. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Значи да није нико осуђен. А онда то значи да шириш клевете, тј пљујеш на Цркву без разлога. Осим ако ти имаш неке доказе, па хоћеш да поднесеш тужбу или да их нам овде изложиш, онда то поштујем. Komentarisem price po stampi, nista vise od toga. Opa, a vi bezboznici poceli vec i `` episkope`` da postavljate? Vise bih voleo da mi pise zlorigajuci podno avatarceta. Ne, ne bavim se kadrovima, ejc ar nije moj fah, samo komentarisem novinske price. A, za ateisticki blagoslov je potrebno dvoje, to se makar zna! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Новинари су га наводно препознали по гласу. Човек би прво помислио да је све намештаљка и лаж... али Свети Синод БПЦ га је ставио под забрану свештенослужења (зарад недостојних дела), још у децембру месецу а сада је потврдио ту одлуку и одлучио да покрене црквеносудски поступак и послао га у Рилски манастир на покајање... Опет и то нешто говори... Код нас ово не бива! Ми само за високе догматске или еклисиолишке ствари расчињавамо. Ово је буранија. :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Кажу да се на снимку не виде ликови људи који учествују. Наводно су учествовале три монахиње и игуманија Nije to vladika to je sultan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Ау,овакав сценарио нема ни у филмовима Мариа Салиерија... Шалу на страну, мени вести ове врсте , делују депримиријаће,мучне... нисам у фазону осуђивања и спаљивања грешника на ломачи,али ако нам епископи и монахиње оргијају,нису ли то ти последњи дани? Зосима мани се тих последњих дана. То је што је. Постоје цркве у којима је акценат при проповедању на доласку антихриста и последњим временима, бежању у планине... А ти исти који о томе причају и њихова деца завршавају факултете, уче језике... и стално се питам шта ће им то када треба бежати у планине са својим извором воде и тако даље. Што се мене тиче одреаговано је на прави начин. Лепо су га склонили без одуговлачења. Чак и ако није тачно биће мученик. Уосталом сви знамо да постоји покајање. Један монах поучно рече вас обичне вернике јуре полицајци, а нас специјалци. Што ће рећи свако од нас може пасти. Наше је да се чувамо и трудимо да до тога не дође. Али, ако ипак пропаднемо важно је да не клонемо духом него да копамо свим силама да се вратимо у равнотежу. Дарко Савић, Милан Ракић and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 СОФИЈА – Епископ Бугарске православне цркве је смењен због тога што се на Интернету појавио видео снимак на коме се види како он оргија са четири жене. Епископ Борис, који је био поглавар другог манастира по величини у Бугарској, Бачково, смењен је пошто је проглашен кривим за акте „недостојне његовог положаја”, наведено је у саопштењу Светог синода које преноси АФП. Ово је најновији скандал који је потресао цркву којој припада 80 одсто Бугара. У јануару 2012. године, када су отворене владине архиве, откривено је да су 11 чланова Светог синода били агенти или колаборационисти бившег комунистичког режима. Један од њих је контроверзни епископ Кирил. Он је био познат по томе што је возио луксузни амерички атуомобил по својој епископији Варни на обали мора. Његово тело је пронађено на једној црноморској плажи прошлог лета, али је касније искључена могућност убиства. Извор Kad pogledaš, i oni su samo..ljudi. Ja sam dugo, kao nekada mala, sve dok nisam odrasla i poodrasla, mislila, da su svestenici, ljudi, nepogresivi. Ne znam. Delovali su mi nekako, kao otelotvorenje Bozije milosti, ljudi na koje trebamo po svemu da se ugledamo. I oni su samo ljudi. Kao i mi obican, ne svetovni svet, da kažem. Ljudi od zelja, krvi i mesa. Gresnih misli i nedostojnih dela. S tom razlikom, da on ima puno vecu odgovornost. Verovatno je to uvek tako, sto ti je vise dato, veca je i odgovorbost. Jer ti ako prevaris zenu, napustis je, ili lupam supruga supruga, ko ce znati..komsiluk, tvoja zena i ti, i Vas ispovednik. A ako on zglajza, ko ce znati? Znace svi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmemann Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Мислим да је тога било и раније само што није било камера да осведоче и олакшају уцене... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука