obi-wan Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 http://www.teleprompter.rs/otvorili-smo-lazan-profil-da-namamimo-pedofile-mi-smo-ostali-u-soku.html ... Redakcija Teleprompter.rs odlučila je da sprovede jedan eksperiment. Želeli smo da saznamo koliko će odraslih muškaraca u Srbiji pokušati da namami maloletnu devojčicu od 16 godina na seksualni čin. Rezultati eksperimenta su zastrašujući! *Cilj ovog eksperimenta bio je da se roditeljima sa maloletnom decom skrene pažnja na opasnosti pedofila koji vrebaju na svakom koraku. Svi su potencijalne žrtve! Nastavak na: http://www.teleprompter.rs/otvorili-smo-lazan-profil-da-namamimo-pedofile-mi-smo-ostali-u-soku.html#sthash.e1zbkPLt.dpuf "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Nije interesantno nije se javio ni jedan naš pop. Пг, Skala357, Manolis and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ал им је фора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 upecali šešeljevca, a sad izbori šta bi tek da su dveraša il obrazovca i to političara nekakvog, to bi bio stampedo Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Smucio mi se ceo svet. Muskarci iznad svega! Kakva je to marva! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Smucio mi se ceo svet. Muskarci iznad svega! Kakva je to marva! Ташо не наседај тако лако. И ово што су радили ови "пецароши" такође је незаконито. Тако да мислим да се неби пуно "хвалили" овим резултатима да цела прича нема неку другу "димензију". Наравно, не спорим да има предофила, али ово је ипак мало сумњиво. Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Smucio mi se ceo svet. Muskarci iznad svega! Kakva je to marva! pa jest, moja pokojna baba uvijek je govorila, muškarci su prasata Manolis, feeble and Skala357 је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Који је профил лажан...овај горе замагљени или овај што се потписао као "Radikal Srpski"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ташо не наседај тако лако. И ово што су радили ови "пецароши" такође је незаконито. Тако да мислим да се неби пуно "хвалили" овим резултатима да цела прича нема неку другу "димензију". Наравно, не спорим да има предофила, али ово је ипак мало сумњиво. u pravu si, kakva je ono slika, ta na slci liči prije na sve što ti padne na pamet nego na nekakvu seksualno dezorijentisanu "maloljetnicu" Manolis је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Малопре кад сам гледао ову тему...писало да је Николајј започео...или ми је време за спавање...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Малопре кад сам гледао ову тему...писало да је Николајј започео...или ми је време за спавање...? Онда је и мени време за спавање. П.С. Мислим само да је била дупла тема. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ташо не наседај тако лако. И ово што су радили ови "пецароши" такође је незаконито. Тако да мислим да се неби пуно "хвалили" овим резултатима да цела прича нема неку другу "димензију". Наравно, не спорим да има предофила, али ово је ипак мало сумњиво. Скроз је незаконито, ал је овако нешто потребно да би се зауставило ово. Није ово само по Фејзбуку, пун град средовечних ликова који шетају малолетнице или млађе пунолетнице, није ово појава која нешто зачуђава. Амери имају програме који хватају овакве ликове и онда их трпају у затворе. Наши изгледа вазда чекају да се нешто појави у медијима, па да падне и нека жртва, па онда да прође око годину дана да пробају да све то гурну под тепих, и онда кад падне и друга жртва, онда наступе са неким револуционарним решењем, које је застарело пре пар година. Подржавам, ал не да ово раде новинари, ово је посао за полицију. Данче*, Срђан Шијакињић, Arsenija and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Smucio mi se ceo svet. Muskarci iznad svega! Kakva je to marva! :O http://www.youtube.com/watch?v=H-_ihusSWjg Иван Ивковић, Пг and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ал им је фора. Bas su bezobrazni, sram ih bilo ! Zaveli i naveli sirote, jadne, nevine, nezasticene muskarce, ccccccc Just_Cuz_19 Preljubu bih muzu oprostila, i ostala u braku (pisala sam o tome na temi o preljubi), ali ovako nesto bi iste sekunde rezultiralo razvodom. @@ПиП, Moguce je ovo neka druga dimenzija, ali ovakve stvari se odigravaju svuda oko nas. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Bas su bezobrazni, sram ih bilo ! Zaveli i naveli sirote, jadne, nevine, nezasticene muskarce, ccccccc Just_Cuz_19 Preljubu bih muzu oprostila, i ostala u braku(pisala sam o tome na temi o preljubi), ali ovako nesto bi iste sekunde rezultiralo razvodom. @@ПиП, Moguce je ovo neka druga dimenzija, ali ovakve stvari se odigravaju svuda oko nas. Кад ти буде требао муж, јави се на мој профил. Одувек сам маштао о оваквој жени. Manolis and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука