Рада. Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Pas i more GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Pink Floyd - High Hopes Дуња, RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 GeniusAtWork, Mini Mi and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Иван Ивковић, Mini Mi and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Vox Archangeli - Archangelus Gabriel Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 BUSH - Letting the Cables Sleep (Rooftop Live) Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 У Склопу акције обновимо себе подигнимо СТУПОВЕ урађена је песма и спот "То се Господ уселио у ме!"Текст и музика: Александар Сарачевић Чунга Лунга, Дуња, звончица and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Фебруар 12, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2015 Снежана and Milena B. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 neka arapska pesma je u pitanju,ali spot je izazvao buru emocija u meni uvek me pogode spotovi gde glavni lik pogine Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Nesto predivno...... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Uvek mu se vraćam.. Milena B. and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 ТВ шоу "Београд ноћу" 1981. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука