Ayla Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Mudro nije preuzeti cover Il' ludosti cover up Mudro je Priznanje... Mudar nisam. *Blue*, Иван Ивковић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2014 време немилосрдно Сунце правде ветар страсти лавеж далеки тишина ... ines, *Blue* and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 "Ветар њише мирисне, нежне, љупке латице јапанске руже." --- Да ли се неко сећа овога? Anette, DankaM, ines and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Дај ми главу, ево ти род. дај ми понос, ево ти земља. Ново за старо, старо за ново.... Иван Ивковић and ines је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2014 On 2. 4. 2014. at 13:13, Srdjan рече Да ли се неко сећа овога? Хммм, канда ми је познато али нисам сигуран. :.mislise. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 сидро је лепа реч талас још лепша *Blue*, Срђан Шијакињић, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2014 уштиркани бизнисмен јури низ друм сува глиста Лапис Лазули and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 On 2. 4. 2014. at 13:27, Иван ПТ рече Хммм, канда ми је познато али нисам сигуран. :.mislise. в,њ,м,н,љ,л,ј,р - сонанти (из граматике за основну школу) Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 тражили смо љубав на свим могућим местима само да бисмо на концу дошли до оног најневероватнијег Караконџула, Иван Ивковић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Чекам, два сата на мом столу показују вријеме различито. Јелина, Иван Ивковић, DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2014 у хладној ноћи стари бојлер проплакао два минута до поноћи Лазар Нешић, Срђан Шијакињић, *Blue* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 ефектан дијалог са ћерком: - данас нисам дупло вежбала (мисли на физичке вежбе) - боље да си дупло учила - боље да си дупло ћутала Караконџула, Иван Ивковић, *Blue* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 ... надамном туга распрострла свој плашт ћутим ... слутим над реком мост на небу траг одлазак зри тражим опроштај ... над реком мост на небу траг једна ме стрела убоде неко ме не воли Лазар Нешић, Дуња, Караконџула and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 ... шта ти је љубав птице селице ... и кад све чапље одлете љуба остаје уз немоћнога друга свог Лазар Нешић, Лапис Лазули, Ayla and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 животе! ево ти кита на пучини ... javor, Караконџула and Vaske је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука