Иван Ивковић Написано Април 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2015 пролеће је цвет шљиве,лето светлост и сенка,јесен суво лишће,а зима је снег.То је то... http://zywawoda.eu/yin-yang/ Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Врућа вода ствара кафу из кесице прах претвара се у пену Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Soljica crne kafe navika neophodnost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 моја златна рибица само своје жеље испуњава Драшко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Soljica crne kafe navika neophodnost isto takođe da bi bio gogjoši "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 ... Тежак јад паде ми на срце немир настаде посрнух ех кад бих био слеп да видим Иван Ивковић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 препознајемо се у игри "ћораве баке" Иван Ивковић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 pocetaj i kraj kraj novi pocetak stari covek nikad isti Караконџула, Драшко, Zero and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Vrapčiće posle kišena granama magnolija nosikao vetar njihovu pesmu -velikodušnog lekara usamljenih.I daje besebično za nas... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 ... сунце упрло право у мене врба ми шапуће дођи хлад ме чека умараш ме животе ... сунце врба хлад прођи ме се животе мој варалицо Снежана and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 ... У сну закључавам окрећем кључ све нормално мислим закључано пробам оно откључано ... дођем споља гурнем кључ да откључам оно откључано страх ме је хоћу да буде закључано ... бзвз бзвз бзвз бзвз људи шта да радим зовем тату нема га отишао је давно Иван Ивковић and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Glad...cime utoliti glad...Rafaelo kolac...Ne,to ne postoji...Postoji samo grejpfrut...Ne volis...Vise volis...Odluci... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Noc dolazi da nagovesti kraj...jutro ce ponovo doci da zatvori krug...na nama je da odaberemo onu zvezdu koja ce biti njegov centar... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Nagomilane obaveze skupljaju prasinu...Udahni duboko,duni...ne,nije to taj oblak... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Sta je covek.Oblak dima.Sam je sebi naljutio oci. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука