Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Prestanite paušalno ocenjivati koji je patrijarh izabran od strane komunista i sl., to su gluposti i nije tema, ne može se na osnovu "ja mislim da jeste " graditi ni ideja da je neko od njih izabran od strane komunista a kamoli donositi zaključak. Sačekajmo otvaranje arhiva, po tome..ko može da tvrdi da Amerikanci ili ne znam...recimo London nisu izabrali nekog od papa , koji je njima bio ležao kao poslušan ???? Šta ko je Nemačka progurala Racingera ????? Ko može tvrditi da nije...Pustimo se nagadjanja, ja sam samo jendom napisao da bi bilo strašno ali ne i iznenadjujuće ako bi se recimo otvaranjem arhiva došlo do zaključaka koji su otkriveni iz otvaranja arhiva u Bugarskoj i koji jesu svakako šokirali javnost. Opet postavlja se i pitanje da li su to bile komunjare ili je crkva delovala po principu "slušajmo ih samo da nam ne rade pakao" NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 U vojvodjanskom delu Srbije ksenofoba ima 1% Zato tu i živim Pa ti se grdno varas ako tako nesto mislis i tvrdis. Vojvodina je vrlo radikalizovana, narocito posle naseljavanja silnih izbeglica iz poslednjih ratova. Na primer ziv covek u Srbiji ne bi ovako kao ti bio iskljuciv po pitanju (zlo)dela Stepinca jer je to em bilo davno, em konkretno i nema veze s nama. Ali zato skoro sa svakom porodicom iz Vodjvodine i u tom grmu lezi zec, Ti ovde direktno prozivas Dejana i pitas da li on mozda eventualno ima pozitivno misljenje o Stepincu. Mislim, jako cudna i zabrinjavajuca retorika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Da li ti to imaš pozitivno mišljenje o Stepincu ? I ne baš neko pozitivno ali ga ne svrstavam medju koljače i sl...mislim da treba biti objektivan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Eeeeee... Vojvodina radikalozovana ????? pa već prva generacija mladih bosanaca i "hrvata" rodjenih ovde preuzimaju vojvodjanski mentalitet, govore lalinski nose vojvodjanske zastave i sl. To nacionalisti ovde i ističu kao najveći problem, što se omladina pridošlica iliti dodjoša lako asimilira pa postanu plen autonomaša. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 I ne baš neko pozitivno ali ga ne svrstavam medju koljače i sl...mislim da treba biti objektivan Dobro, zar nije i nasilno pokrštavanje ljudi prisiljavanje ljudi da zbog velikohrvatsktva prime drugu njima nepoznatu veru težak zločin zbog koje se ide u zatvor, u ono vreme i nešto gore... ???? NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Dobro, zar nije i nasilno pokrštavanje ljudi prisiljavanje ljudi da zbog velikohrvatsktva prime drugu njima nepoznatu veru težak zločin zbog koje se ide u zatvor, u ono vreme i nešto gore... ???? Ne znam brate, nisam bio u prilici da biram izmdju klanja i pokrštavanja i sl... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Papa će doći na tlo vojvodine u Beograd neće ni ići, zašto ? Pa tada će već postojati aerodrom na Čeneju a i nema šta da radi u Bg jer 99% vernika katolika od skoro pola miliona koliko ih je u Republici, živi upravo u Vojvodini. Ovde su dodjoši cicamace, nije kao u ostatku Srbije. Vojvodjanerstvo se brzo prima kod pridošlica, takva je Vojvodina neodoljiva i ravna NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ne znam brate, nisam bio u prilici da biram izmdju klanja i pokrštavanja i sl... Kako ne znaš ? ako sutra dodjem kod tebe i kažem ti ajde idemo u Bajrakli džamiju u Bg tamo ćeš primiti islam, a ti to odbiješ , ja pozovem ljude i oni te odvedu ??? To tebi nije zločin protiv čovečnosti ??? Justina је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Kako ne znaš ? ako sutra dodjem kod tebe i kažem ti ajde idemo u Bajrakli džamiju u Bg tamo ćeš primiti islam, a ti to odbiješ , ja pozovem ljude i oni te odvedu ??? To tebi nije zločin protiv čovečnosti ??? sad neozbiljno pristupaš temi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 sad neozbiljno pristupaš temi Pre rečeno pojednostavljeno ali ti si me na to naterao, da dodam samo...uz tebe prisilimo još oko 200 000 ljudi i sve ih pokrstimo za neko kratko vreme protiv njihove volje i to za tebe nije fašizam ? Pa ne znam šta više da dodam. A o zločinima ustaša da i ne govorim, i to onih ustaša koji pripadaju katoličkoj crkvi u Hrvatskoj. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Pre rečeno pojednostavljeno ali ti si me na to naterao, da dodam samo...uz tebe prisilimo još oko 200 000 ljudi i sve ih pokrstimo za neko kratko vreme protiv njihove volje i to za tebe nije fašizam ? Pa ne znam šta više da dodam. A o zločinima ustaša da i ne govorim, i to onih ustaša koji pripadaju katoličkoj crkvi u Hrvatskoj. ubistvo u samodbrani se drugačije tretira ali je i dalje ubistvo. Da li jeste fašizam, jeste, da li je postojao druga mogućnost, naravno da jeste, svi bi bili poklani sa sve Stepincem, al onda bi stepincu pripadala istijska uloga koja mu se pripisuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Pre rečeno pojednostavljeno ali ti si me na to naterao, da dodam samo...uz tebe prisilimo još oko 200 000 ljudi i sve ih pokrstimo za neko kratko vreme protiv njihove volje i to za tebe nije fašizam ? Pa ne znam šta više da dodam. A o zločinima ustaša da i ne govorim, i to onih ustaša koji pripadaju katoličkoj crkvi u Hrvatskoj. Па ти си Калиник потпуно неозбиљан. Ко још верује у те ствари. То је само Српско-Јеврејска пропаганда против Хрвата са циљем да се облати католичка црква. Ајде уозбиљи се мало! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Pre rečeno pojednostavljeno ali ti si me na to naterao, da dodam samo...uz tebe prisilimo još oko 200 000 ljudi i sve ih pokrstimo za neko kratko vreme protiv njihove volje i to za tebe nije fašizam ? Pa ne znam šta više da dodam. A o zločinima ustaša da i ne govorim, i to onih ustaša koji pripadaju katoličkoj crkvi u Hrvatskoj. Fasizam je skorijeg datuma, pokrstavali su se ljudi silom skoro pa i dve hiljade godina, tako da to sa fasizmom, ali ni nacizmom nema nikakve veze. Ja ne znam da su fasisiti ili nacisti nekoga pokrstavali. Njih religija nije ni zanimala. Moraces da nadjes neki drugi izraz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Fasizam je skorijeg datuma, pokrstavali su se ljudi silom skoro pa i dve hiljade godina, tako da to sa fasizmom, ali ni nacizmom nema nikakve veze. Ja ne znam da su fasisiti ili nacisti nekoga pokrstavali. Njih religija nije ni zanimala. Moraces da nadjes neki drugi izraz. Браво Јустина! Право у центар. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ова шака јада Срба што је у време НДХ прешла у католичанство производ је великосрпске буржуазије. Тачније речено када су ти Срби видели бахато великосрпско понашање православних Срба, постидели су се, и у знак протеста прешли у католичанство. Ови смутљивци, што другачије говоре, само су заподевачи свађа и немира између два кршћанска народа. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука