Jump to content

Умемо ли да исијавамо радост, животност, љубав, да бисмо пренели наш доживљај Господа...

Препоручена порука

Пренети доживљај, однос, представу, емоцију...Господа

E,sad......Kad bi vam Gospod rekao da mu je drago što ste ga upoznali,idete na liturgiju,pričešćujete se...jednostavno sa Njim ste u zajednici ali da neki to nisu i da zato ima jedan mali zadatak za vas....Treba da doživljaj,emociju,odnos,predstavu itsl. Boga koje imate prenesete drugima na neki način,bez da im narušite slobodnu volju ...ja znam da je ovo nemoguće,bar u većem delu...ali,šta biste im rekli,nacrtali,odsvirali,napisali,odglumili,mimikom pokazali,odigrali...itd.

Molim da se ovo shvati kao eksperiment a ne kao nešto ozbiljno....

dakle,ja ću prvi....ja bih pokušao da prenesem radost

milkmaid.jpeg

Љубав је једини ваздух

који сам удисао.

И осмех једини језик

који на свету разумем.

На ову земљу сам свратио

да ти намигнем мало.

Да за мном остане нешто

као лепршав траг.

Немој да будеш тужан.

Толико ми је стало

да останем у теби

будаласт,

чудно драг.

Ноћу кад гледаш у небо,

и ти намигни мени.

То нека буде тајна.

Упркос данима сивим,

кад видиш комету

да видик зарумени,

упамти: то ја још увек

шашав летим и живим.  1324_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

све што сам доживео негде на овом форуму сам и написао и покушавам и уживо да пренесем ...

све што осећам бих како год умем и музиком коју пуштам на радију 24 часа покушао бих да пренесем ...

све што знам дајем да виде макар ми отпала уста од преноса информација и прсти отпали од куцања ...

све што могу и умем да помогнем, за брата бих лего, оставио бих оне који могу да сачекају ...

све што нисам и не знам, покушавам и молим се да будем онима којима то треба ...

Подели на овим сајтовима

онако као и до сада, онако као једино умем, увек пружајући руку, покушавајући да у сваком људском бићу сагледам божанско биће, да имам разумевање за туђе поступке, мењајући себе из дана у дан, из сата у сат из секунде у секунду

што би рекли својим животом, јер реч је реч, а дело је дело

Човек још увек није научио да користи реч на начин на који би требало

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Кад би нам Господ рекао хајте за мном начинићу вас ловцима људи. Да ли бисмо били спремни да се одмах одрекнемо свега и узмемо крст свој па за Господом или би рекли сачекај Господе да сахраним родитеље, да положим испит, да нахраним стоку, да школујем децу, да ово да оно.

Подели на овим сајтовима

???????? ???? ?? ???? ? ???, ?? ???? ? ??? ?? ??????? ? ???????

??? ?? ????? ?????? ???????, ??? ??? ?? ???, ? ???? ?? ????

????? ????  0110_hahaha

?? ???? ???? ???? ?? ????' ?????? ?????? ?? ????????, ????? ?? ?????? 0110_hahaha  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

??? ?? ??? ?????? ????? ????? ?? ???? ???????? ??? ??????? ????. ?? ?? ????? ???? ??????? ?? ?? ????? ????????? ????? ? ?????? ???? ???? ?? ?? ???????? ??? ?? ????? ??????? ??????? ?? ???????? ????????, ?? ??????? ?????, ?? ???????? ?????, ?? ???????? ????, ?? ??? ?? ???.

?? ?? ??? ??? ??????? ?????? ?? 0110_hahaha

??? ??? ????  0110_hahaha

????? ?? ?? ??? ??????????? ?? ?????  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

????? ????  0110_hahaha

?? ???? ???? ???? ?? ????' ?????? ?????? ?? ????????, ????? ?? ?????? 0110_hahaha  0110_hahaha

medo nada postoji za sve, pitanje je samo želje  :smiley:

Oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu.

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

????? ????  0110_hahaha

medo nada postoji za sve, pitanje je samo želje  :smiley:

Oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu.

?????? ?????? ??????? ? ??????, ??? ?????? ?? ??? ?? ??????, ?? ?? ??????? ...

??? ????, ?? ?? ??????? ?? ?? ?? ?????????, ???? ??????, ?????? ...

??????, ??????, ?? ?? ????????!

Подели на овим сајтовима

medo,oladi...sećaš se nekog starca na svetoj gori koji je plakao od tuge i molio se za svet a Gospod mu se javio ,pa mu kaže-a zašto plačeš...zar ti ne znaš da ću JA suditi svetu 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

medo,oladi...se?aš se nekog starca na svetoj gori koji je plakao od tuge i molio se za svet a Gospod mu se javio ,pa mu kaže-a zašto pla?eš...zar ti ne znaš da ?u JA suditi svetu dada

?? ????? ?? ????????  joooj 0104_cheesy

???? ??? ? ????? ??????, ??????  0202_238

Подели на овим сајтовима

Једно од занимљивијих питања које сам прочитао. Још увек размишљам.

Моцарте, свака част на питању.

Мене је увек мучило, и још увек мучи оно питање из Великог инквизитора: замисли да сад дође Христос међу нас. Шта би урадио?

А сад ево имам и још једно питање које ће ме сигурно мучити.

Подели на овим сајтовима

Е овде се слажем са Моцартом - РАДОСТ.Христос Воскресе - радости моја!!!

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...