Arsenija Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Ja sam visokosofisticirani hedonista. Ništa prosto,glasno,novokomponovano,ništa kič i šund. Hedonista sa stilom. P.s. Šala u kojoj ima malo istine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Ja sam visokosofisticirani hedonista. Ništa prosto,glasno,novokomponovano,ništa kič i šund. Hedonista sa stilom. P.s. Šala u kojoj ima malo istine A jel postoji i pink hedonista? Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 A jel postoji i pink hedonista? Pa,izgleda da postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Pa,izgleda da postoji. mi se ubismo pletući, a danas crveno slovo... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Ja sam visokosofisticirani hedonista. Ništa prosto,glasno,novokomponovano,ništa kič i šund. Hedonista sa stilom. P.s. Šala u kojoj ima malo istine Daj neki primer. I ja bi da naucim, da ne budem samo krkan hedonista Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Daj neki primer. I ja bi da naucim, da ne budem samo krkan hedonista A,ne,ne. Neću ja da vas pokvarim. lab_man је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 A,ne,ne. Neću ja da vas pokvarim. hoćemo svi da postanemo visokosofisticirani.... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 hoćemo svi da postanemo visokosofisticirani.... Dobro. Onda pijte iz nje svi. http://russianreport.wordpress.com/religion-in-russia/orthodox-worship-understanding-etiquette/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука