Зосима Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 NovoIme, Candy Butcher, Gordana . and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Иначе овај апел је потекао са фејсбук странице ових момака RYLAH, Gordana ., Милан Ракић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Лепа и хумана порука...међутим, бојим се да има једну ману. Пошто су наши политичари сви до једног болесни, а приде се понашају као деца, вероватно ће бити, видевши ово, додатно инспирисани да новац поклоне себи. Никола Поповић, Deki992, verum est in beer and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 pa ljudi ovi sad kažu da se super slažu i funkcionišu ali oće izbore (koje mi plaćamo)... znači opet onaj stih, vlast je vlast a čast je čast. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Poruka je u stilu, neka svi vozaci gradskih autobusa prestanu da voze i pèrimaju platu a novac da uplate u fond za lecenje dece ....a mi cemo i dalje da sedimo u busu i naravno da ocekujemo da stignemo gde smo krenuli. Demokrtija je sistem koji funkcionise uz politicare. A jas imam humaniju poruku. Srbi, pocnite da placate poreze drzavi Srbiji pa ce biti para i za lecenje dece. Prestanite da radite na crno i budite solidarniji sa drugima. Izbori su stotinama puta manji gubitak od sive ekonomije .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Иначе овај апел је потекао са фејсбук странице ових момака Ova tri jarana, koliko vidim sa fotke, se fotografisu za FB profil na radnom mestu u radno vreme.... Znaci , popili bi mi otkaz po kratkom potupku .... I jjos ih postavljaju javno ... A kolliko vidim po policama iza njih, fasciklama itd rade u nekoj drzavnoj firmi ili ustanovi koja se finansira od poreza .... Da su u Nemackoj vec bi primali pomoc za nezaposlene ...( takodje od poreza ali manju sumu ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 То исто као она порука у хаустору поред улаза у моју зграду: "Не бацајте смеће овде!" има смисла али ефекта нема... Gordana . and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Poruka je u stilu, neka svi vozaci gradskih autobusa prestanu da voze i pèrimaju platu a novac da uplate u fond za lecenje dece ....a mi cemo i dalje da sedimo u busu i naravno da ocekujemo da stignemo gde smo krenuli. Demokrtija je sistem koji funkcionise uz politicare. A jas imam humaniju poruku. Srbi, pocnite da placate poreze drzavi Srbiji pa ce biti para i za lecenje dece. Prestanite da radite na crno i budite solidarniji sa drugima. Izbori su stotinama puta manji gubitak od sive ekonomije .... Ova tri jarana, koliko vidim sa fotke, se fotografisu za FB profil na radnom mestu u radno vreme.... Znaci , popili bi mi otkaz po kratkom potupku .... I jjos ih postavljaju javno ... A kolliko vidim po policama iza njih, fasciklama itd rade u nekoj drzavnoj firmi ili ustanovi koja se finansira od poreza .... Da su u Nemackoj vec bi primali pomoc za nezaposlene ...( takodje od poreza ali manju sumu ) Надам се да се шалиш са овим и да је ово била само иронија Ова три јарана су глумци из државног посла. Да народ не ради на сиво и плаћа порез? Па мислим да би требао да знаш да држава сама тера људе да раде на сиво. Кренувши од административних перипетија до намета који су безобразно високи, да се човеку и не исплати да отвара нешто. Држава штити велике, а велики уништавају мале. Чист пример наше државе и њене глупости је национална служба за запошљавање. Уђеш унутра, а огласне табле препуне огласа за одлазак наших у иностранство, почевши од доктора, медицинских сестара, до занатлија. Значи сама држава жели да се отараси наших људи. Е то је национална служба за запошљавање и то је наша држава. Мислим да гледаш Италију у Србији Gordana . је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Да народ не ради на сиво и плаћа порез? Па мислим да би требао да знаш да држава сама тера људе да раде на сиво. Кренувши од административних перипетија до намета који су безобразно високи, да се човеку и не исплати да отвара нешто. Држава штити велике, а велики уништавају мале. Ne salim se uopste. Dok god Srbi ne budu shvatili da samo postenim radom i placanjem obaveza mogu da obezbede pristojan zivot za sebe i svoju deci, njihove skole, obdanista ilecenja nece nam biti bolje.A politicari ili korupcija su samo odraz srpskog mentaliteta jer prosecan Srbin nije kadar ni u javni WC da ode a da ne pokusa da potegne "vezu" za prteko reda .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Ne salim se uopste. Dok god Srbi ne budu shvatili da samo postenim radom i placanjem obaveza mogu da obezbede pristojan zivot za sebe i svoju deci, njihove skole, obdanista ilecenja nece nam biti bolje.A politicari ili korupcija su samo odraz srpskog mentaliteta jer prosecan Srbin nije kadar ni u javni WC da ode a da ne pokusa da potegne "vezu" za prteko reda .... Испаде да Срби не раде поштено. Раде Срби итекако поштено, а то што је мали број њих покрао све, па због неспособности, а можда чак више из намере да ништа не ураде, држава је сама довела до овога. Знам огроман број људи који је отворио нешто и није дуго потрајало и затворили су, али не из њихове неспособности, лењости или не знам ни ја чега, већ чисто због државе. И ти што раде на "црно", раде итекако поштено, то су људи које је мука натерала на то, тј држава им дозвољава да раде на црно, јер држави то одговара. Држава размишља: нека се сналазе и некако преживљавају, боље него да нам кукају и траже од нас, да нам протествују... Колико знам свршених студената, магистара, доктора наука који нису запослени, који су поштени људи и хоће поштено да раде, али немају везу. Веза није одраз српског менталитета, већ светског, али до државе зависи колико и да ли ће је допустити. А сада се све решава чланском картом неке странке. Па ти не треба ни да будеш образован, паметан, вредан, већ да упишеш једини факултет који пролази, а то је странка. Овде се систематски раде неке ствари. Не помаже се Србима, а на пример помаже се мањинама. Немам ништа против, чак напротив, али да неко има предност за запослење или школовање, само зато што је припадник мањине, ми је и више него сулудо. Ајде да смо богата и уређена земља па да схватим. Зато и долазимо у ситуацију да се Срби изјашњавају као Роми или неки други мањински народ, ради повластица. Зато и Срби хрле да узму Мађарско, па чак и Бугарско држављанство. А ја их разумем, јер их је мука и глад натерала на то, као и неке који су отишли преко, а знам доста примера. Народ није крив већ држава. А ни гласањем не може да се промени ништа, јер су сви исти, сјаши курта да узјаше мурта. Тако ће бити све док се не ослободимо деце комуниста и западних ђака, а много воде ће протећи док се то не деси. Систем је од овог народа направио један зачарани круг где народ као овце гласају за једне те исте већ 20 година, а то политичарима стално успева. Један популаран и дижу га у небеса, па га онда замени други и тако се вртимо у круг, а народ као да заборавља да их стално вртимо у круг и да у народу нон стоп пролазе шарене лаже. Зато и има не мали број људи који не излази на изборе, јер једноставно немају за кога да гласају, тј мало размишљају својим мозгом. NovoIme and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NovoIme Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Poruka je u stilu, neka svi vozaci gradskih autobusa prestanu da voze i pèrimaju platu a novac da uplate u fond za lecenje dece ....a mi cemo i dalje da sedimo u busu i naravno da ocekujemo da stignemo gde smo krenuli. Demokrtija je sistem koji funkcionise uz politicare. A jas imam humaniju poruku. Srbi, pocnite da placate poreze drzavi Srbiji pa ce biti para i za lecenje dece. Prestanite da radite na crno i budite solidarniji sa drugima. Izbori su stotinama puta manji gubitak od sive ekonomije .... Ja prosto ne mogu da poverujem da ti zivis u Srbiji!? Slazem se da ljudi treba da placaju porez, ali dokle god pare iz budzeta odlaze u dzep ljudi sa vlasti (tajkuna), i dokle god oni ne budu postovali zakon i izmirivali svoje obaveze, do tada cu podrzavati sivu ekonomiju i ljude koji pokusavaju da se izbore za svoje sutra... 8086.gif Никола Поповић, verum est in beer and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Испаде да Срби не раде поштено. Ni jedan koji radi na crno i ne plati obaveze ne radi posteno i potkrada decu o kojoj "ovi" gore brinu ... A da bi mogao da radi tako treba mu jos jedan koji ce da prihvati da placa onog koji potkrada njegovo dete ... E to rade Srbi ne placajuci svoje obaveze, potkradaju svoju decu. A ostalo su prazne price i izmisljanje opravdanja za sopstveno nepostenje .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Ja prosto ne mogu da poverujem da ti zivis u Srbiji!? Pa i ne živi. Baron je u neprijateljskoj Italiji, drži nam poziciju, priprema da i mi odemo RYLAH, Милан Б, NovoIme and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Народ није крив већ држава. А ни гласањем не може да се промени ништа, јер су сви исти, сјаши курта да узјаше мурта. Тако ће бити све док се не ослободимо деце комуниста и западних ђака, а много воде ће протећи док се то не деси. Систем је од овог народа направио један зачарани круг где народ као овце гласају за једне те исте већ 20 година, а то политичарима стално успева. Један популаран и дижу га у небеса, па га онда замени други и тако се вртимо у круг, а народ као да заборавља да их стално вртимо у круг и да у народу нон стоп пролазе шарене лаже. Зато и има не мали број људи који не излази на изборе, јер једноставно немају за кога да гласају, тј мало размишљају својим мозгом. Tebra, nemoj ziveti u zabludi da si ti jedini koji ima glavu i koji ima oci. Svako od nas ima i jedno i drugo i misli svojom glavom, pa tako i biraci u srbiji. A na osnovu odziva na izbore i rezultata cemo videti da li srbi veruju u demokratiju i politicke stranke. Nisu srbi ovcice ne sekiraj se ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NovoIme Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Pa i ne živi. Baron je u neprijateljskoj Italiji, drži nam poziciju, priprema da i mi odemo Sad mi je jasno kako covek sve to mnogo bolje vidi od nas koji ovde zivimo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука