Jadranka1 Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Ne mogu da nadjem snimak ni Plusenka ,ha,ha, a kamoli ovog,ali ima u 2 ujutru naredna runda takmicenja,a Jovica se kvalifikovao,pa obratite paznju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 http://www.nbcolympics.com/photos/galleryid=424401.html#fresh+take+mens+short Pogledajte foto 49 ovde se vidi pred sam pocetak nastupa. Iskreno receno gledala sam ga ali nisam primetila kako se prekrstio. Na kraju je pozdravio svog partnera iz kiss and cry area. 0202_238 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Погледајте му тетоважу на левом рамену! http://www.nbcolympics.com/photos/galleryid=426300.html#olympians+magazines+johnny+weir+evan+lysacek klapklap klapklap klapklap 0202_238 8086.gif 8084.gif И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Ja stvarno ne mogu da vidim sta to pokazuje.A sto posto se prekrstio i pred pocetak i nakon nastupa isto kao i mi.Je l' ispade da je "gay"?Ups.I meni tako malo izgleda.A da je wierD,jeste. Pise u nekom od clanaka kako njegov trener,Ruskinja na ruskom daje uputstva,a on joj odgovara na tecnom ruskom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Ne kazem da je gej sto se prekrstio nego da je gey i tako se izjasnjava. Ja bih radije da se prekrstio i da nije gey..ali to su cinjenice. Brate Pokajnice taj sa krstom je Evan Lysacek koji je ponosan sto ima istetoviran orthodox cross a on je po ocu italijan i po majci grk. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 :cheesy2: :cheesy2: Упс! Нисам обратио пажњу! Нема везе и то је нешто. Само да није геј!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Ne verujem da je Evan, a na ovom drugom se vidi, kazu novinari da je po Vankuveru trazio pokrivac ali da je pink boje i valjda se utesio sa onim ukrasima na kostimu....nije smeo da obuce drugi koji je imao delice krzna da li od zeca ili cega vec, ne znam zbog napada od aktivista za zastitu zivotinja... Gej nije OK! My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 http://www.aerialphotoimage.com/panoramas/GreaterVancouver/OlympicVillageVancouver.html Aerial Photo Panorama Vankuvera i okoline. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ne kazem da je gej sto se prekrstio nego da je gey i tako se izjasnjava. Ja bih radije da se prekrstio i da nije gey..ali to su cinjenice. Brate Pokajnice taj sa krstom je Evan Lysacek koji je ponosan sto ima istetoviran orthodox cross a on je po ocu italijan i po majci grk. Ne brate PD,nisam mislila da je ispao gey zbog toga sto se prekrstio,daleko bilo,pogresno si me razumeo,oprastaj.Cesto se ovo desava na forumima da ljudi pogresno protumace nesto,stvarno mi je zao.Znaci,covek je pink jer se tako izjasnjava,nisam znala.Bas mi zao kad cujem da je neko gey.Uh,da me cuje neko sa B92... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Takmičari koji će na Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru nastupiti u bobu složili su se sa ocenom kolega sankaša da je "ozgloglašena" staza u Visleru izuzetno teška, čak i za najbolje sportiste sveta. Tokom prva dva dana treninga, najmanje 11 bob posada se izvrnulo zbog čega je učešće dvojice takmičara dovedeno u pitanje. Udesi su uobičajeni u bobu, ali je pažnja javnosti mnogo više usmerena na bezbednost sportista posle smrti reprezentativca Gruzije u sankanju Nodara Kumaritašvilija, koji je prošle nedelje poginuo kada je pri brzini od 145 kilometara na sat izleteo sa staze. "Pazite, ova staza može da vas ujede u bilo kom trenutku", rekao je pilot australijske posade Džeremi Rolston. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Reprezentativac Srbije u bijatlonu Milanko Petrović zauzeo je danas 87. mesto od 88 takmičara u pojedinačnoj trci na 20 kilometara, na Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru. Zlatnu medalju osvojio je Emil Hegle Svendsen iz Norveške, pošto je sprečio svog "učitelja" Ole Einara Bjorndalena da osvoji šesto olimpijsko zlato. Srebrnu medalju su podelili Bjorndalen i Sergej Novikov iz Belorusije. 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif 0102_laugh И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Управо сам гледао Џонија Вира! Дечко је објаснио шта је уметничко клизање-ПРИ ИЗЛАСКУ СА ТЕРЕНА СЕ ПРЕКРСТИО ТРИ ПУТА!!! 0409_feel 8086.gif dada ПРАВОСЛАВАЦ, А РОЂЕНИ АМЕРИКАНАЦ! Чим нађем снимак качим! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ево га снимак са предходног светског првенства, чим изађе из Ванкувера качим! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ne kazem da je gej sto se prekrstio nego da je gey i tako se izjasnjava. Ja bih radije da se prekrstio i da nije gey..ali to su cinjenice. Brate Pokajnice taj sa krstom je Evan Lysacek koji je ponosan sto ima istetoviran orthodox cross a on je po ocu italijan i po majci grk. Ne brate PD,nisam mislila da je ispao gey zbog toga sto se prekrstio,daleko bilo,pogresno si me razumeo,oprastaj.Cesto se ovo desava na forumima da ljudi pogresno protumace nesto,stvarno mi je zao.Znaci,covek je pink jer se tako izjasnjava,nisam znala.Bas mi zao kad cujem da je neko gey.Uh,da me cuje neko sa B92... Nema se sta oprostiti sestro draga, samo diskutujemo, ako cemo se ljutiti na svaki post onda bolje da i nismo ovde, My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Nekoliko hiljada ljudi okupilo se danas u gruzijskom mestu Bakuriani da bi odalo poslednju počast Nodaru Kumaritašviliju koji je prošle nedelje poginuo u Vankuveru uoči otvaranja Zimskih olimpijskih igara. Kumaritašvili je poginuo prošlog petka, kada je na treningu, pri brzini od 145 kilometara na sat, na sankama izleteo sa staze i udario u betonski stub. "Želeo sam da ti napravim svadbu, a umesto toga organizujemo sahranu", rekao je otac poginulog sportiste David Kumaritašvili gledajući u portret svog sina. Nodar Kumaritašvili danas će biti sahranjen na groblju crkve u malom alpskom selu Bakuriani. Porodica i prijatelji poginulog rekli su da je on bio iskusan takmičar i da nije nastradao zbog svoje greške, već zbog loše staze. Mnogi takmičari na Olimpijskim igrama u Vankuveru su zabrinuti za svoju bezbednost zbog suviše brze staze u Visleru na kojoj se održavaju takmičenja u sankanju, skeletonu i bobu. Amerikanka Šona Robok rekla je da je "glupo što je staza toliko brza" i da takmičenje može biti veoma opasno. Staza u Visleru smatrala se najbržom na svetu, a organizatori nisu preuzeli odgovornost za nesreću, već su samo skratili stazu kako bi je usporili. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука