Jump to content

Ujedinjene Nacije: Vatikan krije pedofile

Оцени ову тему

Препоручена порука

To što pravoslavna Crkva nije dobila packe je samo zato što nema jedno poštansko sanduče?

I to, a nije im interesantna jer je:

a) većinom u zemljama sa kojima pokušavaju i/ili već aktivno ratuju na razne načine

b) KC je ogromna i uticajna i to im kravri posao (posebno gej lobiju i sličnima), ako sruše KC onda dolaze na red i ostali

c) Pravoslavlje već pokušavaju da uruše rušenjem država u kojima su većina

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Ау мутни сте католици што би се рекло од Дунава мутнији само неке интриге и заташкавања греха...  Ми Срби кад видимо да је неко застранио не бојимо се да простите попљувати и опсовати а ви све нешто у обланде завијате те није, те ово те оно... 

И како ви сад можете бити сигурни послати дјецу у цркву боље их држите кући или пошаљите нама на преваспитање, небојте се ми педери и педофили нијесмо ми волимо женско како Бог заповједа.

СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА!

Подели на овим сајтовима

Nek me neko ubedi da je do komadanja vaše crkve došlo iz dogmatskih razloga, za vas imaju drugi scenarijo, krivo mi samo što u taj scenarijo uvuku i ponekog našeg popa.

Nek me neko ubedi da je do komadanja vaše crkve došlo iz dogmatskih razloga, za vas imaju drugi scenarijo, krivo mi samo što u taj scenarijo uvuku i ponekog našeg popa.

Naše vaše, naše vaše, naše vaše.... dragi moj zilote kakote kod vaših naših?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...