N.Petrovic Написано Март 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Tradicionalni ekukumenisticki skup u Monte Carlu je odrzan i ove godine pokazujuci sta se desava kada se dijalog usaglasi i predje na praksu: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Papa ima po meni potpunu slobodu. Verujem mu sve u vezi Crkve kojoj je glava Hristos, zato sam i pravoslavac. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Tradicionalni ekukumenisticki skup u Monte Carlu je odrzan i ove godine pokazujuci sta se desava kada se dijalog usaglasi i predje na praksu: Не бих коментарисао шире о екуменизму, али овај догађај је - циркус! Spiritus mundi victor.... N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 A sta ce nas jedini i vecni Patrijarh Pavle ovde? Moze li neko da mi to objasni, molim vas?! Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 A gde je to? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Reklo bi se da je neka pravoslavna crkva, pa je patrijarh kod kuce? A dosli mu gosti, pa nece izici iz kuce Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Kako se konstatno jedna te ista ekipa buni protiv "ekumenizma", "evolucije" i generalno fura onaj protestantsko-fundametalisticki mentalitet unutar Crkve. I sve to kritikuje istim zarom i istim nacinom. Preshaltovali bi saborosnost, samo njihovo misljenje da se cuje. Kao neka besna zver koja se oseca satarenoa u cosak. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ja sam na ovom sajtu tek par dana i prvi put vidim ovu temu i ovu fotografiju. Moje pitanje sam ozbiljno postavila, jer me zanima odgovor. Inace, ovo na fotografiji nije pravoslavna crkva. A vi sa ovom temom, ko god da je postavio na pravoslavni sajt, ako je ovo uopste takav sajt, dakle vi se nemojte blesaviti ovde sa ovakvim temama i blogovima i slicnim... Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ta ``ekipa`` se ukratko nazivaju Hriscani. Pravoslavci. Ne plasi se. Obican je to narod koji nije ucio o Pravoslavlju preko kompjutera. Narod koji postuje Svete Oce i njihove reci izgovorene pre mnogo vekova, smatra za sadasnjicu Znam da toga nema kod vas, tj u modernom nacinu verovanja , al bar probaj da razumes. Ненад Р., *Blue*, Срђан(Православац) and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ja sam na ovom sajtu tek par dana i prvi put vidim ovu temu i ovu fotografiju. Moje pitanje sam ozbiljno postavila, jer me zanima odgovor. Inace, ovo na fotografiji nije pravoslavna crkva. A vi sa ovom temom, ko god da je postavio na pravoslavni sajt, ako je ovo uopste takav sajt, dakle vi se nemojte blesaviti ovde sa ovakvim temama i blogovima i slicnim... Kako nije pravoslavna crkva? Vladicanski tron, iznad njega ikona. Na ikonostasu sa desne strane sv. Jovan Krstitelj. U kojoj to crkvi ima osim u pravoslavnoj? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ta ``ekipa`` se ukratko nazivaju Hriscani. Pravoslavci. Ne plasi se. Obican je to narod koji nije ucio o Pravoslavlju preko kompjutera. Narod koji postuje Svete Oce i njihove reci izgovorene pre mnogo vekova, smatra za sadasnjicu Znam da toga nema kod vas, tj u modernom nacinu verovanja , al bar probaj da razumes. Jeste brate, vi ste pravoslavci, mi nismo.. ne sumnjam da imate plan da nas sve proterate iz crkve, sto se vidi po vasim postovima i ponasanju. Znam da toga nema kod vas, tj u modernom nacinu verovanja , al bar probaj da razumes. Probaj ti da razumes da smo i mi pravoslavci i da se dileme izmedju nas resavaju diskusijom a ne verbalnim nasiljem, osudama, prozivkama i teskim recima. Ne tako sto ces da prozivas teoloska gledista vladika po forumima, vec tako sto ces da diskutujujes sa njima (ukoliko si teolog)... A one gadljive prozivke koje saljete, da se vladike klanjaju papi i onu laz da je cilj egumenizma da se "pokatolice" pravoslavci... ja tu paranoju prosto ne mogu da razumem.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ja sam na ovom sajtu tek par dana i prvi put vidim ovu temu i ovu fotografiju. Moje pitanje sam ozbiljno postavila, jer me zanima odgovor. Inace, ovo na fotografiji nije pravoslavna crkva. A vi sa ovom temom, ko god da je postavio na pravoslavni sajt, ako je ovo uopste takav sajt, dakle vi se nemojte blesaviti ovde sa ovakvim temama i blogovima i slicnim... Ма батали то,све је то,како се оно каже,а да,фотомонтажа, него срећо,јел и овај твој аватар монтажа ,или си то ти... Grizzly Adams, Милан Ракић, DankaM and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ta ``ekipa`` se ukratko nazivaju Hriscani. Pravoslavci. Ne plasi se. Obican je to narod koji nije ucio o Pravoslavlju preko kompjutera. Narod koji postuje Svete Oce i njihove reci izgovorene pre mnogo vekova, smatra za sadasnjicu Znam da toga nema kod vas, tj u modernom nacinu verovanja , al bar probaj da razumes. N.Petrovic, vidim da ste Vi postavili ovu temu i zbog toga sam zakljucila da Vi reklamirate ekumenizam. A sada vcitam ovu Vasu izjavu, koja mi se cini da je protivna mom prvom zakljucku. Nisam sigurna sta ste zapravo hteli da postignete ovom temom, koja je svrha njenog postojanja ovde, ali da znate da ovakvi naslovi reklamiraju ono sto u njima stoji. Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 @, Милосаве знај само да се о вери и Православљу није упутно учити преко интернета пуно је ту упитних и неправославних погледа. Ако искрено хоћеш да учиш о вери, читај Свете Оце Цркве и њихове књиге, много их је заиста. Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 1 СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ма батали то,све је то,како се оно каже,а да,фотомонтажа, него срећо,јел и овај твој аватар монтажа ,или си то ти... Nisam ja, ovo je crkva Svetog Vasilija u Moskvi. :P Amir and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука