Jump to content

Вучић, Фекетић и цензура

Оцени ову тему

Avocado

Препоручена порука

Најгоре је што ови ботови изгледају исто као и нормалан народ...не знаш кад и у ком тренутку можеш да налетиш на једног или једну од њих...ужас у шта се свет претворијјјо  7896634

Подели на овим сајтовима

Најгоре је што ови ботови изгледају исто као и нормалан народ...не знаш кад и у ком тренутку можеш да налетиш на једног или једну од њих...ужас у шта се свет претворијјјо  7896634

A ja mislio imaće na čelu napisan naziv modela i godinu proizvodnje.

Подели на овим сајтовима

Kako ih bre nije sramota pogotovo ovi mladi zar neko zaista moze tako nisko da padne,neverujem da bi umrli od gladi da nisu prihvatili taj posao,njima je bitno da zarade neku sitninu da mogu da izadju na splav,kafic u provod itd,samo neznam da li je to zaista vredno ovakog ponizenja,pa sta ako nemas para za islaske ko da je to najbitnija stvar na svetu,bitno je samo dok ima za hranu,ovi danasnji omladinci nemaju ni malo casti i samopostovanja,a ocigledno ni mozga.

Подели на овим сајтовима

Kako ih bre nije sramota pogotovo ovi mladi zar neko zaista moze tako nisko da padne,neverujem da bi umrli od gladi da nisu prihvatili taj posao,njima je bitno da zarade neku sitninu da mogu da izadju na splav,kafic u provod itd,samo neznam da li je to zaista vredno ovakog ponizenja,pa sta ako nemas para za islaske ko da je to najbitnija stvar na svetu,bitno je samo dok ima za hranu,ovi danasnji omladinci nemaju ni malo casti i samopostovanja,a ocigledno ni mozga.

Мораш разумети да из њихове позиције то све делује коректно. Обећавају им се радна места, новци, позиције и накаква наизглед нормална будућност. Младо, лудо и зна да се шминка....

Подели на овим сајтовима

Мораш разумети да из њихове позиције то све делује коректно. Обећавају им се радна места, новци, позиције и накаква наизглед нормална будућност. Младо, лудо и зна да се шминка....

Prijatelju i ja sam nezaposlen i moji jedva krpe kraj s'krajem al opet ovo nikad nebi prihvatio,da radim za takve ljude,kad bi postojao neko ko zaista zeli da narodu omoguci bolji zivot i vece plate,a ne da tajkunima koji im finansiraju kampanje pune dzepove namestenim tenderima i jeftinom radnom snagom bilo bi mi drago i uvek bi podrzao takvu partiju al nazalost takav nam je sistem i trenutno danas nepostoji niko ko bi radio u interesu nas obicnih gradjana,i to nije problem samo Srbije tako je svugde u svetu samo sto su se negde gradjani izborili za svoja prava nekrade se samo kod nas ali tamo ljudi imaju bar vece plate pa niko ni nemari za to.

Подели на овим сајтовима

Prijatelju i ja sam nezaposlen i moji jedva krpe kraj s'krajem al opet ovo nikad nebi prihvatio,da radim za takve ljude,kad bi postojao neko ko zaista zeli da narodu omoguci bolji zivot i vece plate,a ne da tajkunima koji im finansiraju kampanje pune dzepove namestenim tenderima i jeftinom radnom snagom bilo bi mi drago i uvek bi podrzao takvu partiju al nazalost takav nam je sistem i trenutno danas nepostoji niko ko bi radio u interesu nas obicnih gradjana.

Мислио сам, да мораш да схватиш њихову психологију...то су људи или ниских моралних принципа или људи са замагљеном свешћу о себи и својој околини, необавештени људи који не виде даље од својих најнижих потреба(хране и секса - и све што ова два појма подразумевају), искомплексирани људи или на крају крајева, људи подводљиви који иду куд и сви њихови турци...

Подели на овим сајтовима

Мислио сам, да мораш да схватиш њихову психологију...то су људи или ниских моралних принципа или људи са замагљеном свешћу о себи и својој околини, необавештени људи који не виде даље од својих најнижих потреба(хране и секса - и све што ова два појма подразумевају), искомплексирани људи или на крају крајева, људи подводљиви који иду куд и сви њихови турци...

Neznam kako ljudi uopste tako mogu da zive,zar je moguce da je narod toliko zatupljen,da nemas svoje misljenje i svoj ponos,ja bi bio najsrecniji kad bi ziveo u nekom drustvu gde farma,veliki brat,alkohol,facebook nepredstavljaju izvor zivota,ljudi bi trebali da se uozbilje i da pocnu normalno da razmisljaju,nemoramo svi da budemo isti,sad vidimo da neko nosi airmax i sad svi mi moramo isto da damo 15.000 za patike,al sta da se radi takvo nam je drustvo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...