Jump to content

Ивана Жигон

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

А због чега би њихови приватни животи требало да занимају форумаше?

Подели на овим сајтовима

По мени је Ивана Жигон један велики патриота , а новине може свашта да пишу.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Pa i ja se pitam.. otkud toliko interesovanje ''forumaša'' za Ivanu .. jer postoje bar tri teme mislim ..

pa ajde ..red je, reko' da se pomene.. ipak bliži se parada.. pa mi nekako sve to deluje da je naduvano istim vetrom ... 

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

А?

Pa to ..

Očigledno ''forumašima'' nije strana priča o ''privatnostima'' .. mislim ''opredeljenja'' ..ženidbe-udadbe-razvodi.. paradiranje.. i sl.. Evo i Patrija je okarakterisao gejeve i pedofile iste po ''privatnosti'' .. pa ja reko' ,   ''sve je to isti vetar naduvao...''

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

hajmo samo da ne krenemo ovde o paradi molim vas.. Definitivno nam je stvarnost i javnost ovih dana silovana!

Pustite Ivanu Zigon da bude patriota. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Neko se jeste naduvao a ja necu reci da sam to ja.... (ja sam :-D )

sad kad ''vetar bude napuhao''  ''stotine'' novih poruka posle one moje objave.. razjasniće se .. :)

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Браво Хуане, да и ти убодеш неко зрно...

Ово дакле упућујеш педерима и њиховим наканама да парадирају Београдом: ''А због чега би њихови приватни животи требало да занимају Београђане''?

Напокон да и ти нешто сувисло прозбориш... :aplauz:

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Према Ивани жигон треба да имамо поштовање . Она не само да је патриота већ и велики хуманитарац . Од 2002 године она помаже људима на Косову . Наградила је 150 ученика широм Косова са компјутерима , делила је стипендије и одржавала велики број хуманитарних концерата за Косово . Као преседник Српско- Руског пријатељства организовала је гостовања руских културно уметничких група широм Косова . Организовала и пут ,520 најугроженије деце из енклава на Косово , у Русију . 

Према томе ми треба да имамо барем минимум поштовања према тој жени и према ономе шта је урадила и молим вас поготово немој те писати о паради јер овде није место да се о томе пише .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...