Ненад Р. Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 UmetnoS ahh umetnoSS http://www.kurir-info.rs/stars/bivsi-muz-ivane-zigon-moja-bivsa-zena-i-ademovic-su-sjajan-tandem-clanak-1571877 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 UmetnoS ahh umetnoSS http://www.kurir-info.rs/stars/bivsi-muz-ivane-zigon-moja-bivsa-zena-i-ademovic-su-sjajan-tandem-clanak-1571877 А због чега би њихови приватни животи требало да занимају форумаше? kordun and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 По мени је Ивана Жигон један велики патриота , а новине може свашта да пишу. Никола Поповић, Dexi and kordun је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Данче*, Dexi and kordun је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 А због чега би њихови приватни животи требало да занимају форумаше? Pa i ja se pitam.. otkud toliko interesovanje ''forumaša'' za Ivanu .. jer postoje bar tri teme mislim .. pa ajde ..red je, reko' da se pomene.. ipak bliži se parada.. pa mi nekako sve to deluje da je naduvano istim vetrom ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Pa i ja se pitam.. otkud toliko interesovanje ''forumaša'' za Ivanu .. jer postoje bar tri teme mislim .. pa ajde ..red je, reko' da se pomene.. ipak bliži se parada.. pa mi nekako sve to deluje da je naduvano istim vetrom ... А? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 А? Pa to .. Očigledno ''forumašima'' nije strana priča o ''privatnostima'' .. mislim ''opredeljenja'' ..ženidbe-udadbe-razvodi.. paradiranje.. i sl.. Evo i Patrija je okarakterisao gejeve i pedofile iste po ''privatnosti'' .. pa ja reko' , ''sve je to isti vetar naduvao...'' Tristatri је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 pa ja reko' , ''sve je to isti vetar naduvao...'' Neko se jeste naduvao a ja necu reci da sam to ja.... (ja sam :-D ) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ја ништа више не разумети што људи писати на овај форум... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 hajmo samo da ne krenemo ovde o paradi molim vas.. Definitivno nam je stvarnost i javnost ovih dana silovana! Pustite Ivanu Zigon da bude patriota. Ненад Р. and Рилски је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Neko se jeste naduvao a ja necu reci da sam to ja.... (ja sam :-D ) sad kad ''vetar bude napuhao'' ''stotine'' novih poruka posle one moje objave.. razjasniće se .. cloudking је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 А због чега би њихови приватни животи требало да занимају форумаше? Браво Хуане, да и ти убодеш неко зрно... Ово дакле упућујеш педерима и њиховим наканама да парадирају Београдом: ''А због чега би њихови приватни животи требало да занимају Београђане''? Напокон да и ти нешто сувисло прозбориш... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Према Ивани жигон треба да имамо поштовање . Она не само да је патриота већ и велики хуманитарац . Од 2002 године она помаже људима на Косову . Наградила је 150 ученика широм Косова са компјутерима , делила је стипендије и одржавала велики број хуманитарних концерата за Косово . Као преседник Српско- Руског пријатељства организовала је гостовања руских културно уметничких група широм Косова . Организовала и пут ,520 најугроженије деце из енклава на Косово , у Русију . Према томе ми треба да имамо барем минимум поштовања према тој жени и према ономе шта је урадила и молим вас поготово немој те писати о паради јер овде није место да се о томе пише . Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука