Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Od 89 godine je odigrala samo 15 predstava??? E moj barone, daleko je to od glumice... OOOOooooo vidim razumes se i ovu oblast .... Cudo jedno kako vi ateisti znate sve odreda ... nema sta ne znate ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 @Bilbija- pitaj me slobodno reci cu ti i sam- roditelji su mi pravoslavci i krsten sam u pravoslavnoj crkvi. U istoj pravoslavnoj crkvi sam se i vencao 27 godina kasnije... Pa kakav si ti to ateista? Tebe ce da izbace iz partije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 OOOOooooo vidim razumes se i ovu oblast .... Cudo jedno kako vi ateisti znate sve odreda ... nema sta ne znate ... Ja radim u pozoristu vec 13 godina. Ako ti kazem da je 15 predstava za 20 godina mizerna brojka onda mozes vrlo slobodno da mi verujes. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Pa valjda komunista! Kako to ne kapiras? Pa zar ne vidis da je drugarica za primer navodila sve same drugove i drugarice iz nobea i socojalisticke revolucije! Stvarno da nije smesno bilo bi tuzno! Ostavila sam deo iz biografije Milunke Savic. Milunku Savic nisu ni komunisti ni monarhisti"primecivali", radila je kao cistacica u Narodnoj Banci, usput i imala cetvoro dece koje je odgajila sa svojom platom cistacice. Od komunista dobija jednosoban stan 1972 ( cetvrti sprat bez lifta a ona ima i 80 godina) i umire 1973. U svim enciklopedijama sveta ova je zena upisana kao prava srpska Jovanka Orleanka. Добила је многа, и највиша, одликовања, међу којима и два француска ордена Легије части и медаљу „Милош Обилић“. Једина је жена на свету која је одликована француским ореденом Ратни крст са златном палмом.[9] Kako vas bre nije sramota da ne znate svoju istoriju i to onaj najsvetiji i najsvetliji deo srpske istorije!!! I vi meni ovde mlatite praznu slamu o nekakvim heroinama srpsko-ruskog prijateljstva. Deki992, Gordana ., Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ostavila sam deo iz biografije Milunke Savic. Milunku Savic nisu ni komunisti ni monarhisti"primecivali", radila je kao cistacica u Narodnoj Banci, usput i imala cetvoro dece koje je odgajila sa svojom platom cistacice. Od komunista dobija jednosoban stan 1972 ( cetvrti sprat bez lifta a ona ima i 80 godina) i umire 1973. U svim enciklopedijama sveta ova je zena upisana kao prava srpska Jovanka Orleanka. Добила је многа, и највиша, одликовања, међу којима и два француска ордена Легије части и медаљу „Милош Обилић“. Једина је жена на свету која је одликована француским ореденом Ратни крст са златном палмом.[9] Kako vas bre nije sramota da ne znate svoju istoriju i to onaj najsvetiji i najsvetliji deo srpske istorije!!! I vi meni ovde mlatite praznu slamu o nekakvim heroinama srpsko-ruskog prijateljstva. PatriJotizam je vazda isao ruku pod ruku sa neobrazovanoscu... Deca nazvase Milunku Savic komunistom a ne trepnuse... Evo je! Okoreli SKOJ-evac, NOB-ovac i CKSKJ-ovac Ovde je vidimo neposredno nakon zakletve Titu I na kraju, proslava dana mladosti sa Milunkom kao pocasnim gostom I na kraju, ispovest komunjare "Ми смо певали кад нам је било најтеже. Запевали смо када су нас француске лађе пребацивале из Албаније на Крф, а били смо живи лешеви. Француски морнари и официри плакали су слушајући нас, и говорили су: "Какав диван народ!". Певали смо када смо умирали на острву Крфу и Виду, певали смо када смо гинули на Солунском фронту. Када бисмо у рововима запевали, Бугари би престали да пуцају. Зато смо ми народ који никада неће да пропадне. Волели су ме српски војници, поштовали, а и бојали су ме се. Можда ме због тога нико од мојих ратних другова није запросио. Вероватно су мислили да би Милунка, онако опасна у борби, била бомбаш и у браку." *Милунка Савић* Gordana . and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Iskreno... jel vas bar malo sramota sto toliko ne poznajete istoriju svoje zemlje? Ne poznavanje oakvih stvari je i dovelo do siroko rasprostranjenog autosovinizma, srbomrznje i propasti naroda... a ovamo se predstavljate kao nakakvi branitelji srpstva i svetosavlja... velike patriJote, a ponizavaju jednog solunca... jednu Milunku Savic. Ovo je jedno od najnizih dna koje su patriJote dotakle na ovom forumu... a bogami su cesto doticale to isto dno... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Iskreno... jel vas bar malo sramota sto toliko ne poznajete istoriju svoje zemlje? Ne poznavanje oakvih stvari je i dovelo do siroko rasprostranjenog autosovinizma, srbomrznje i propasti naroda... a ovamo se predstavljate kao nakakvi branitelji srpstva i svetosavlja... velike patriJote, a ponizavaju jednog solunca... jednu Milunku Savic. Ovo je jedno od najnizih dna koje su patriJote dotakle na ovom forumu... a bogami su cesto doticale to isto dno... Hvala Bogu pa je neko odgovorio na moje pitanje. Hvala vamnajiskrenije. Naucio sam nesto od vas! 8086.gif :bendoff: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Iskreno... jel vas bar malo sramota sto toliko ne poznajete istoriju svoje zemlje? Ne poznavanje oakvih stvari je i dovelo do siroko rasprostranjenog autosovinizma, srbomrznje i propasti naroda... a ovamo se predstavljate kao nakakvi branitelji srpstva i svetosavlja... velike patriJote, a ponizavaju jednog solunca... jednu Milunku Savic. Ovo je jedno od najnizih dna koje su patriJote dotakle na ovom forumu... a bogami su cesto doticale to isto dno... Hajde pozorisni strucnjace ... ne raduj se previse, mi ponositi srpski nacionaisti znamo dobro ko su srpski heroji i heroine ... takvi smo mi radikali ... pusti ove novotarske patriote ... I Milunka i Djujic i Kusturica i Zigon i Seselj i ....da ne nabrajam dalje .... razumeo si .... valjda ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ne poznavanje oakvih stvari je i dovelo do siroko rasprostranjenog autosovinizma, srbomrznje i propasti naroda Зашто би ти због нечијег незнања постао аутошовиниста? Ја не схватам ту везу. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Iskreno... jel vas bar malo sramota sto toliko ne poznajete istoriju svoje zemlje? Ne poznavanje oakvih stvari je i dovelo do siroko rasprostranjenog autosovinizma, srbomrznje i propasti naroda... a ovamo se predstavljate kao nakakvi branitelji srpstva i svetosavlja... velike patriJote, a ponizavaju jednog solunca... jednu Milunku Savic. Ovo je jedno od najnizih dna koje su patriJote dotakle na ovom forumu... a bogami su cesto doticale to isto dno... Ja sam prvo mislila da se sale jer ja licno ne poznajem nijednog coveka ni iz svoje okolina , ali ni sa foruma da ovu zenu nazivaju komunistom. Nedavno je ona i sahranjena u Aleji Velikana, igrom slucaja sam je i ja prisustvovala tom zaista svecanom cinu. Bila je nedelja, celo prepodne su sve TV kuce prenosile taj ispracaj, patrijarh je drzao opelo i sada ovi patrioti umiru od smeha i cude se kako mozemo neku nepoznatu osobu da poredimo sa velicanstvenom Zigon Parastos je pred crkvom Svetog Nikole na Novom groblju služio patrijarh sprski Irinej koji je kazao da je "herojstvo Milunke Savić jedinstveno u našem svetu i vremenu". "Nije mislila na svoj život, nego na svoju otadžbinu. Slavna Milunka žrtvovla je sebe bez ostatka i dočekala slobodu Srbije i srpskog naroda", kazao je patrijarh Irinej. Ceremoniji prenosa posmrtnih ostataka prisustvovali su ministar odbrane Nebojša Rodić,načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar i više ministara u aktuelnoj vladi. Milunkin unuk Dejan Stankov kazao je da je dobro zbog budućih generacija da znaju šta je njegova baba radila, čime se bavila i kroz šta je prošla. "Ona mi nije pričala puno, ali to što je pričala zvučalo je kao izmišljeno. Bio sam klinac i nisam verovao u to", rekao je on. Kovčeg Milunke Savić položen je u grob u Aleji velikana uz sve vojne počasti i pesmu "Tamo daleko" koju je izveo orkestar Vojske Srbije, nakon čega su vence položili predsednik Nikolić, ministar Antić u ime Vlade Srbije, članovi porodice i brojni drugi zvaničnici. Ceremoniji su prisustvovali predstavnici ambasada i vojni zvaničnici 19 stranih država među kojima su Velika Britanija, Francuska, Italija, SAD, Alžir, Tunis i Maroko, a u njihovo ime venac je položio ambasador Palestine Muhamed Nabhan. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ja radim u pozoristu vec 13 godina. Ako ti kazem da je 15 predstava za 20 godina mizerna brojka onda mozes vrlo slobodno da mi verujes. Eto, posto radis u pozoristu cisto da te informisem da pozorisna pèredstava nije film koji se snimi jednom pa posle emutuje koliko hoces puta ... Pozorisni glumci uce tekst mesecima, vezbaju, izvode probe ...pa onda generalna proba ...pa premijera ....pa posle zaredjaju da daju predstave ponovo i ponovo, desetine i desetine puta i stotine ako je predstava posecena ...tako da tih "samo 15 predstava" moze da znaci i hiljade izvodjenja ... Eto, cisto da te malo informisem posto "radis u pozoristu" pa da se ne brukas pred "kolegama" ... A sta radis u pozoristu? Cepas karte? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Eto, posto radis u pozoristu cisto da te informisem da pozorisna pèredstava nije film koji se snimi jednom pa posle emutuje koliko hoces puta ... Pozorisni glumci uce tekst mesecima, vezbaju, izvode probe ...pa onda generalna proba ...pa premijera ....pa posle zaredjaju da daju predstave ponovo i ponovo, desetine i desetine puta i stotine ako je predstava posecena ...tako da tih "samo 15 predstava" moze da znaci i hiljade izvodjenja ... Eto, cisto da te malo informisem posto "radis u pozoristu" pa da se ne brukas pred "kolegama" ... A sta radis u pozoristu? Cepas karte? Ako saberes te "hiljade proba i predstava" koje ona ima sa 15 naslova, sta mislis koliko "hiljada proba i predstava" ima prosecan glumac koji za 20 godina ima oko 50 naslova (i to ako je malo losiji glumac)? Dobro, ja znam da Ivanina jedna proba vredi kao 100 proba obicnih smrtnih glumaca, al to ne menja cinjenicu da je kao glumica tezak promasaj... Ja imam u proseku 4 naslova godisnje. U pozoristu sam 13 godina i uskoro slavim 45.-ti naslov. Moju 15 predstavu sam odigrao posle par godina rada... Iata stvar je sa vecinom mojih kolega jer je to normalno. Nije mi trebalo 20 godina kao Zigonki... Ima i kod nas glumaca kojiza 20 godina odigraju 15-ak predstava... Za takve glumce se kaze da su ili netalentovani ili da ih mrzi da rade. Al ajde, ja sam mracan i verovatno lazem sve sto pisem, zato pogledaj koliko je predstava odigrao njen otac... Pravi glumac. Ako ti je tesko razumevanje ovih prostih stvari, nikakav problem nije da napisem post i na italijanskom :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 И Трифке? Коначно, јеси ли ревидирао став о Милунки Савић или и даље ћутиш ? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 И Трифке? Коначно, јеси ли ревидирао став о Милунки Савић или и даље ћутиш ? Pa vec sam napisao da jesam i da mi je neko odgovorio na pitanje. Malo pazljivije citanje molim. :bendoff: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Pa vec sam napisao da jesam i da mi je neko odgovorio na pitanje. Malo pazljivije citanje molim. :bendoff: Моја грешка онда... Молим за опроштај. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука