Raymond Red Reddington Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 А за "ово" очекујем исприку... Дакле, не сумњам да си био у Новом Пазару када је БоТа нешто "блокирао..и напустио"... Само не знам да ли смо били у истим Новим Пазарима Ти или ја... Ти, у ономе који ја "као само измишљаш.."-како кажеш, или ја у оном Новом Пазару, у којем је ономад, у касарни "Рифат Бурџевић Тршо", освештан богослужбени простор за православне и војнике исламске веросисповести... Отворени богослужбени простори у новопазарској касарни Извор за фото: МОРС То није та база... База је требала бити као она на Југу...за читав Рашки округ.. А од мене само извињење можеш добити...ако погрешим.. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ја сам био једном...није проблем поново.. причате о неком праву и ЕУ а немате намеру да проводите права и законе.. а нема потребе да се вређаш... мало је глупо...ипак си модератор... а одрастао сам ослобођен комунизма јер ми нико није био комуниста у фамилији... одузели су нам све...и нису вратили до данас ништа.. покушавали су да ми убију ђеда , оца затварали због Српских песама..и сада њихова деца и они уводе демократију...и глуме молитвенике по Црквама.. јад и беда.. Ама човече-ја то све капирам. Ал` скапирај и ти... Нису само теби одузимали све и оставили те ономад пре 60 година без ичега. И убили ти деду и оца затварали... Дозволи да нас има још таквих. А не можемо ни ти ни ја забранити да иду по црквама и да глуме молитвенике. И јесте (можда) јад и беда. Ал` тако је како је. Тренутно... Али исто тако, паролама, нећемо ништа постићи... Ја сам само то замерио...Ако копчаш А копчаш: Не желим ја да се свађам, препирем и сл., али ако кажемо нешто, ајмо то да потврдимо и станемо делима иза речи... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ама човече-ја то све капирам. Ал` скапирај и ти... Нису само теби одузимали све и оставили те ономад пре 60 година без ичега. И убили ти деду и оца затварали... Дозволи да нас има још таквих. А не можемо ни ти ни ја забранити да иду по црквама и да глуме молитвенике. И јесте (можда) јад и беда. Ал` тако је како је. Тренутно... Али исто тако, паролама, нећемо ништа постићи... Ја сам само то замерио...Ако копчаш А копчаш: Не желим ја да се свађам, препирем и сл., али ако кажемо нешто, ајмо то да потврдимо и станемо делима иза речи... Није у питању парола, треба да се раскрсти са комунистима, да се отворе тајна документа..да се друштво ослободи лажних либерала и демократа који су и данас део комунистичког екс ју криминалног ДБа.. Они данас воде све бивше државе..и све позиције држе..десне, леве..центар... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Милан Ракић, RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Није у питању парола, треба да се раскрсти са комунистима, да се отворе тајна документа..да се друштво ослободи лажних либерала и демократа који су и данас део комунистичког екс ју криминалног ДБа.. Они данас воде све бивше државе..и све позиције држе..десне, леве..центар... Ту се слажемо... Ето, бар негде Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ту се слажемо... Ето, бар негде Није то ства слагања, већ ако желимо да живимо као слободни људи којима су загарантована сва грађанска права...морамо да поштујемо закон и устав... А то није могуће док су комунисти на власти... Пример Радуловића и фифрера Вучића....а даље..пример наметнутог грађанског рата да би се опљачкале новонастале државе.. Грађанска права су кључна за опстанак друштва и државе...и то само кроз директну демократију и либерализацију економије без утицаја државе и политике... п.с да додам мј омиљени део... “A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.” „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Начелник генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић посетио манастир Високи Дечани заједно са командантом КФОР-а генералом Фарином 29. Јануар 2014 - 23:21 Одштампај Начелник Генералштаба Војске Србије Генерал Љубиша Диковић са својим официрима данас је у пратњи команданта КФОР-а италијанског генерала Салватора Фарине посетио манастир Високи Дечани. Високе госте дочекали су Епископ Рашко-призренски и Косовско-метохијски Теодосије и игуман манастира Високи Дечани архимандрит Сава Јањић. Након обиласка цркве и поклоњења моштима Св. Краља Стефана Дечанског високи гости су се задржали око сат времена у разговору са Владиком, о. Савом и дечанским монасима. Владика Теодосије је испред Епархије и братства манастира изразио велику радост што има прилику да укаже гостопримство началнику генералштаба Војске Србије и његовим официрима. Ова посета је уследила на иницијативу команданта КФОР-а који је искористио прилику да генералу Диковићу и његовим сарадницима омогући да заједно посете манастир Дечани након њиховог састанка у главној бази КФОР-а у Приштини. Фотогалерија Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Наш млађи официрски кадар који је прошао кроз ових пар ратова је одличан... Проблем су високи официри из бившег система...мало је нових... и проблем је небулозна политика коју воде све наше владе од 90 тих до данас... Nisi ti mene razumeo. Srbija danas nema vojnike, a ti ako misliš da je dovoljno to što imamo profesionalni (mali broj vojnika) kadar sa iskustvom ratovanja i to zoveš vojska, onda imamo problem u sagledavanju gde smo i šta smo. Nas su dočekivali sa ratišta kao da smo putujući cirkus, pa onda ne treba čuditi što je moral srpskog vojnika potpuno degradiran i obeščašćen do te mere da nas baš više zabole što nemamo u narodu čast i zahvalnost jer smo bili radi njihove slobode spremni da damo i svoj život. Srbija dok god se to ne promeni nema vojsku osim onih (po broju) vatrogasaca koji primaju platu od vojske srbije. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 http://www.spc.rs/sr/nachelnik_generalshtaba_vojske_srbije_u_dechanima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 http://www.spc.rs/sr/nachelnik_generalshtaba_vojske_srbije_u_dechanima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Nisi ti mene razumeo. Srbija danas nema vojnike, a ti ako misliš da je dovoljno to što imamo profesionalni (mali broj vojnika) kadar sa iskustvom ratovanja i to zoveš vojska, onda imamo problem u sagledavanju gde smo i šta smo. Nas su dočekivali sa ratišta kao da smo putujući cirkus, pa onda ne treba čuditi što je moral srpskog vojnika potpuno degradiran i obeščašćen do te mere da nas baš više zabole što nemamo u narodu čast i zahvalnost jer smo bili radi njihove slobode spremni da damo i svoj život. Srbija dok god se to ne promeni nema vojsku osim onih (po broju) vatrogasaca koji primaju platu od vojske srbije. Ја сам разумео тебе... Србија има војску..коју неће да употреби у заштити територијалног интегритета , устава и закона Србије.. Има одличан млађи официрски кадар који је прошао ратишта од Крајине до Косова и Метохије...али има комунистички стари официрски кадар(командујући) који је научио да буде полтрон политичара на власти.. Да се слично деси у Америци...прво би устала њихова милција, па националне гарде...и на крају Војска... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Srbija dok god se to ne promeni nema vojsku osim onih (po broju) vatrogasaca koji primaju platu od vojske srbije. Докажи и покажи ове "тешке" речи... Овим речима само ниподаштаваш и вређаш многе часне људи у војсци... И сводиш их на ватрогасно друштво... Част ватрогасцима... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Докажи и покажи ове "тешке" речи... Овим речима само ниподаштаваш и вређаш многе часне људи у војсци... И сводиш их на ватрогасно друштво... Част ватрогасцима... Milane ajde brate nemoj ma sad ti driblati kad znaš da ja nikad tako nešto ne bih rekao. Pročitaj ponovo gde spominjem vatrogasne jedinice i profesionalne vojnike u srbiji, vidiš i sam da sam to dvoje uporedio samo i isključivo u broju ljudi. (to sam stavio u zagradi, pročitaj me još jednom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Milane ajde brate nemoj ma sad ti driblati kad znaš da ja nikad tako nešto ne bih rekao. Pročitaj ponovo gde spominjem vatrogasne jedinice i profesionalne vojnike u srbiji, vidiš i sam da sam to dvoje uporedio samo i isključivo u broju ljudi. (to sam stavio u zagradi, pročitaj me još jednom. Прочит`о сам те одавно и знам те и зато ми и чудно... И ај` сад, нећу да се бавим ичијим импресијама, ставовима и критикама гледе војске. (Коју свакако треба критиковати, тамо где је критика оправдана) А Ако ћемо већ, што се тиче бројног стања, са својих око 40000 припадника (колико има и колико је према Споразуму о регионалној сарадњи дозвољено), наша војска је и поред свега (првенствено застареле ваздушне опције) највећа војна организација на нашем полуострву, рачунајући све државе настале из СФРЈ, те Румуњску и Бугарску приде... Те стога, мало мање дефетизма молим... Не браним, (и не могу, нити хоћу да браним), ал` ајмо да разговарамо "са" чињеницама... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Nas su dočekivali sa ratišta kao da smo putujući cirkus, pa onda ne treba čuditi što je moral srpskog vojnika potpuno degradiran i obeščašćen do te mere da nas baš više zabole što nemamo u narodu čast i zahvalnost jer smo bili radi njihove slobode spremni da damo i svoj život. Srbija dok god se to ne promeni nema vojsku osim onih (po broju) vatrogasaca koji primaju platu od vojske srbije. И да! Ово сам хтео... Ва времја оно, када су тебе и све остале резервисте и добровољце, нарочито у овом граду дочекивали као циркус... Јесте! Ал` то је време прошло. Нажалост, од неких страна јесте било тако, али су постојали и посоје људи у војсци, који су првенствено својим делима радили на томе да се тако нешто не понови.. И са тог аспекта, такве људе, ако не респектовати, а оно их барем не треба попишати... Е у томе је ствар. Успут, ватрогасци примају плату од Премијера, тј. МУП-а, а не од војске... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука