Trifke Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=oOzqIsksmdI "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 među sisarima pamet mačaka je najviše uprošćena - gotovo do savršenstava a radoznalost čudnovata, bez približnog primera ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Tрифке, то је све кобајаги, овако ствари стоје: Јефимија Крунић and Рада. је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Tрифке, то је све кобајаги, ствари стоје другачије. Imao sam ja slicno nesto. Moj macak Marko i kuce Dzeki bi se po ceo dan klali a navece kada je zima oni se sucure jedno uz drugog. Kazu da se pas i macka ne podnose zbog razlicitih znakova komunikaije. Npr pas kada je srecan on mase repom a macka kada je neraspolozena mase repom. I obrnuto. Tako salju jedno drugom negativne signale! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Moj macak Marko i kuce Dzeki bi se po ceo dan klali... Имам маче (сада је већ пубертетлија) - Часлав, када би тај угледао миша пао би у кому, пса никада није ни видео, не би преживео. Када је чуо петарду три дана није мњаукао од стреса, сада га нема већ два дана јер се одсекао када је видео снег. Тупсон најобичнији. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Имам маче (сада је већ пубертетлија) - Часлав, када би тај угледао миша пао би у кому, пса никада није ни видео, не би преживео. Када је чуо петарду три дана није мњаукао од стреса, сада га нема већ два дана јер се одсекао када је видео снег. Тупсон најобичнији. Moj sadasnji macak Cile se boji usisivaca kao vraga a inace je glavni u okolini bije sve redom i macke i pse. Ima foru za komsijinog psa. Dodje kod ograde i mjaukne a ovaj podivlja i stane da laje a Cile mrtav ladan lize sapice i dlaku i ni pet para za ovog sto laje jer zna da nemoze da prodje kroz ogradu. Srdasce је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 А ја дошао да видим какве су то маске против паса . Рекох, купио бих ако делују . Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Ima foru za komsijinog psa. Dodje kod ograde i mjaukne a ovaj podivlja i stane da laje a Cile mrtav ladan lize sapice i dlaku i ni pet para za ovog sto laje jer zna da nemoze da prodje kroz ogradu. Знам овакве сцене, као из цртаћа, још када се пас скроз унезвери - милина посматрати. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 А ја дошао да видим какве су то маске против паса . Рекох, купио бих ако делују . Pa mozes ti da nadjes neku macu nemoras da kupujes! :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 InaceCile kada ga pustimo u kucu dodje i ko god jede ili kada je vreme rucku propne se i grebka te dok mu nesto nedas. Strvina jedna cesto se prejede pa pocne da povraca! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Огреших се о сиротог Чалета, да не испадне да се само жалим, ево комплимената: реп прав као антена, бркови симетрични у милиметар (14 комада бркова са једне и 14 комада бркова са друге стране), уши као Вршачка брда, длака као свила, поглед трезвен, изражава оштроумност, шапе меке као јастук, нокти оштри као језик неке зле жене. Само нам остаје да порадимо на том бојном пољу. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука