Jump to content

Препоручена порука

Pa dobro,to je u redu rekao sam,das nekom siromahu i slicno.

Sto se tih organizacija tice,nemam puno poverenja iskreno.Ni u jednu organizaciju.

Zamisli ti na primer nadjes pare i odneses u negde u neki fond a tamo neki lopov zadovoljno trlja ruke. ;)

Sa druge strane,u nasem narodu postoji i izreka-ko nadje njegovo je... :D

Upravo zbog takvih ljudi, narod je počeo da gubi veru i nadu u fondove, organizacije, itd. I to je loše.  Ja ne verujem u to. Ti jesi našao, ali to nije tvoje. Ti si našao NEČIJE. Tvoje je samo ono što zaradiš, ili ti neko pokloni. Ako ja nađem milion evra, to sutra rešava sve mojee životne probleme, ali to nije MOJE. Znači, ne možeš tako.  Ja to nisam zaradila. To meni nije niko darovao . Tebi. Bilo kome.  Poklonio. Shvataš? To je nečiji kredit, to je nečija pozajmica, to je nečiji poklon nekome, to je nekome za nešto...Ima svoju svrhu neku koju mi ne znamo. Po meni se samo nameće pitanje, da nije tvoje, jer nije zasluženo. Nisi se pomučio oko toga. I zato nemaš pravo na to. Više mi dođe kao iskušenje. :)

Подели на овим сајтовима

Upravo zbog takvih ljudi, narod je počeo da gubi veru i nadu u fondove, organizacije, itd. I to je loše. Ja ne verujem u to. Ti jesi našao, ali to nije tvoje. Ti si našao NEČIJE. Tvoje je samo ono što zaradiš, ili ti neko pokloni. Ako ja nađem milion evra, to sutra rešava sve mojee životne probleme, ali to nije MOJE. Znači, ne možeš tako. Ja to nisam zaradila. To meni nije niko darovao . Tebi. Bilo kome. Poklonio. Shvataš? To je nečiji kredit, to je nečija pozajmica, to je nečiji poklon nekome, to je nekome za nešto...Ima svoju svrhu neku koju mi ne znamo. Po meni se samo nameće pitanje, da nije tvoje, jer nije zasluženo. Nisi se pomučio oko toga. I zato nemaš pravo na to. Više mi dođe kao iskušenje. :)

Pa gle onda ovu kombinaciju:

Ja poklonim svom drugu sve pa onda on meni pokloni na primer 90 evra a zadrzi 10...To bi onda trebalo da bude okej :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...