Данче* Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Prave si boje dodala na taj portret života mog:talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog.A crnu nisi štedela,ali bez nje bi bela još izbledela -bez crne bela ne bi vredela... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Асте га уцрнили. Ајд нешто весело, да видимо како нам се друштво распадало. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Ne volem... Sve te lezibejke, da prostite...Proročice... Travestite...Nek mi gospon-dame ne zamere... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 @@Дани, Де ме нађе! Ко да сам је ја писо! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Данче* and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 special for Rileta.... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Ипак најбоља. JESSY, RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Ипак најбоља. Јест. Штета што је се он после одрекао пар пута, у смислу да се одрекао сврхе у коју је написао песму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Јест. Штета што је се он после одрекао пар пута, у смислу да се одрекао сврхе у коју је написао песму. Мени је његова личност иритантна (негде скоро као и Иван Ивановић), тако да ме никада није интересовао. А има песама...! - да се не лажемо. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Како не, генијалан је као текстописац. На његовом примеру сам први пут кренуо да раздвајам човека и дело које човек ствара. Давор73, Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Једна од омиљених Nina 777, JESSY, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 О, да. Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Nina 777 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука