Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Брате ја немам речи иако си католик боље расуђујеш од многих Срба о унутарсрбским стварима. Свака ти част и свако добро ти желим. MOžda je Srbin katolik, iako znam par zaludjenih za srpstvo , Madjara ipak...malo bi ih tako govorilo kao on NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 MOžda je Srbin katolik, iako znam par zaludjenih za srpstvo , Madjara ipak...malo bi ih tako govorilo kao on To tebe kopka, jel da? Da nisam možda Ličanin ili ne daj Bože, Bosanac, jer oni su krivi za propast tvoje mile Vojvodine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 To tebe kopka, jel da? Da nisam možda Ličanin ili ne daj Bože, Bosanac, jer oni su krivi za propast tvoje mile Vojvodine. Ja koliko sam shvatio on je izbeglica (ili doseljenik) iz Hrvatske. Tako da nije autohtoni Vojvodjanin, samo je zabrinuti Vojvodjanin Ali ja mislim da je trol. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ja koliko sam shvatio on je izbeglica (ili doseljenik) iz Hrvatske. Tako da nije autohtoni Vojvodjanin, samo je zabrinuti Vojvodjanin Ali ja mislim da je trol. Troloman kakog nema niđe :P Руси долазе and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Kakva je to reč GETOIZIRANI? Kakve to gluposti pišeš, pa ja sam jedan od tih naroda u Banatu i uopšte nije tako kako ti želiš prikazati. Jel' su ti krivi Ličani i Bosanci, a? Šta si ti neki šovinista? Vojvođanski šovinista ili šta, ne razumem? Mi imamo prelepa tri naziva, Srem, Banat i Bačka koji čine Severnu Srbiju, hteo ti to da prihvatiš ili ne. Ne treba nama Vojvodina, niti nam je ikad trebala. ma on je slavonac, nego troluje malo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Kakva je to reč GETOIZIRANI? Kakve to gluposti pišeš, pa ja sam jedan od tih naroda u Banatu i uopšte nije tako kako ti želiš prikazati. Jel' su ti krivi Ličani i Bosanci, a? Šta si ti neki šovinista? Vojvođanski šovinista ili šta, ne razumem? Mi imamo prelepa tri naziva, Srem, Banat i Bačka koji čine Severnu Srbiju, hteo ti to da prihvatiš ili ne. Ne treba nama Vojvodina, niti nam je ikad trebala. Ma šta ti je , polako. Mislio sam da se ne varamo medju narodnostima u Vojvodini vlada odredjeno nepoverenje, iako nema značajnijih medjunacionalnih problema. Za ovo drugo nemam komentar, sad me optužuješ kao što su Nikolića kada je pomislio Srbi iz BIH a rekao "bosanci", zna se dobro da ja mislim na moj narod, na Srbe, U ovom slučaju iz Like i BIH. Pa može i Srem Banat i Bačka, nema problema ne smeta mi, sada neke tvoje pretp. da ja zagovaram ne znam šta, svašta. Pa naziv Vojvodina skovali su Srbi i to dok nije bil komunizma ! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 To tebe kopka, jel da? Da nisam možda Ličanin ili ne daj Bože, Bosanac, jer oni su krivi za propast tvoje mile Vojvodine. To je bila šala , polako, potpuno je nebitno koje je ko nacionalnosti, inace sam za ukidanje nacionalnih država, jer takva i ne postoji u modernom svetu. Sve su države multietničke, i iz našeg Ustava sad kad se bude menjao treba izbaciti da je Srbija "država srpskog naroda" i ubaciti rečenicu "država svih naroda koji u njoj žive" Srbija je multietnička država u kojoj ne žive samo Srbi već još 25 naroda. Ravnopravnih gradjana i gradjanki, uvek se zalažem za sveopšti liberalizam i apsolunto poštovanje nacionalne i verske različitosti i posebno promociju toga kao najveće vrednosti svakog društva. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ja koliko sam shvatio on je izbeglica (ili doseljenik) iz Hrvatske. Tako da nije autohtoni Vojvodjanin, samo je zabrinuti Vojvodjanin Ali ja mislim da je trol. nije tačno, nego raseljeno lice p ohrvatskom zakonodavstvu hrvati su prognanici a srbi su se sami raselili i pobunili, napustili svoja ognjišta, divljaci, moraš biti pravno precizniji, tako zahtijevaju pojedini advokati na poukama, meni je svejedno al zbog njih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 To je bila šala , polako, potpuno je nebitno koje je ko nacionalnosti, inace sam za ukidanje nacionalnih država, jer takva i ne postoji u modernom svetu. Sve su države multietničke, i iz našeg Ustava sad kad se bude menjao treba izbaciti da je Srbija "država srpskog naroda" i ubaciti rečenicu "država svih naroda koji u njoj žive" Srbija je multietnička država u kojoj ne žive samo Srbi već još 25 naroda. Ravnopravnih gradjana i gradjanki, uvek se zalažem za sveopšti liberalizam i apsolunto poštovanje nacionalne i verske različitosti i posebno promociju toga kao najveće vrednosti svakog društva. sta ne postoje nacionalne drzave? onda brate ukini skoro sve drzave zapadne evrope, ukini njemacku,francusku,italiju,spaniju,austriju,da ne pominjem hrvatsku oni i nisu drzava neg buduce ratište ko i mi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 ma on je slavonac, nego troluje malo Neka je bio sam u Sloveniji sjajna država, posle Crne Gore, Hrvatske u kojoj sam rodjen i Madjarske koju obožavam, Slovenija mi je sledeća na spisku, od susednih zemalja. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Стварно је лик овај калиник NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 sta ne postoje nacionalne drzave? onda brate ukini skoro sve drzave zapadne evrope, ukini njemacku,francusku,italiju,spaniju,austriju,da ne pominjem hrvatsku oni i nisu drzava neg buduce ratište ko i mi Misliš sigurno na Francusku ? Ali ne zaboravi, to je samo na papiru svi su Francuzi, u stvarnosti tamo se poštuju svačija prava , imam strica tamo , svi žive slobodno i ljudska prava se poštuu milion puta više nego u Srbiji Sve ostale države Evrope su multietničke, upravo zapadno evrpske države i imaju najveću mešavinu naroda, od Indijaca, Turaka pa nadalje, da je tako kod nas mi bi poludeli, pojedincima smetaju i ovo malo blag koje imamo mislim na različite narode. To nam je vrednost. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ma šta ti je , polako. Mislio sam da se ne varamo medju narodnostima u Vojvodini vlada odredjeno nepoverenje, iako nema značajnijih medjunacionalnih problema. Za ovo drugo nemam komentar, sad me optužuješ kao što su Nikolića kada je pomislio Srbi iz BIH a rekao "bosanci", zna se dobro da ja mislim na moj narod, na Srbe, U ovom slučaju iz Like i BIH. Pa može i Srem Banat i Bačka, nema problema ne smeta mi, sada neke tvoje pretp. da ja zagovaram ne znam šta, svašta. Pa naziv Vojvodina skovali su Srbi i to dok nije bil komunizma ! Volim što si usporio tempo, cenim. Ipak sam išao neke škole i dosta dobro baratam sa istorijom. Kad tad, srbi će se kajati što naziv Vojvodina i njen status nisu ukinuli, to će tek doći na red. A kada počnu da zatvaraju, muče i ubijaju novopečena nacija vojvođana sve one koji to nisu, tad ćeš se setiti ovog što sam ti rekao i poželeti da si me poslušao. Projekat je gotov samo ga treba finansijski progurati a onda kreće showtime nazavan "ima da vas nema". Jeste, to je smešno, ali kad dođe do toga biće "pomagajte ljudi izginosmo". Bilo je toga i ranije, što da ne i sada. Samo pogledaj Ukrajinu. A ti budi vojvođanin, ja jok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlobodanB Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Да свима буде јасно, војводина је вештачка творевина. 1526 године је основана Србска држава са седиштем у Суботици, да би годину дана касније седиште или главни град постао Сегедин, да тај град који је данас у мађарској. Цела бачка, велики део баната, али баната не делића који је сада код нас је припадало том назовите царству. Да би после погибије самозваног цара који се борио против Турака и угара, ослабио Угарску војску те их Фердинанд осваја и почиње аустроугарско царство, а срби да се не би бунили добијају у почетку своју територију назад са војводом на челу ето од туд назив војводина, седиште војводе је у почетку био Темишвар. Ето да имате мало ширу слику о Српској територији. За време Косовског боја, на овим просторима је владао Лазарев зет Никола Горјански. Тако да те квази приче о војводини какву је ви замишљате баците у воду. Никола није учествовао у боју на Косову пољу јер је имао сталне борбе са угарима који су били племе варвара тако назови. Молим вас да о умањеном северу Србије не говорите као о некаквој војводини коју су вештачки створили аустријанци и угари како би имали зид и топовско месо које ће их чувати од Турака. А што се тиче избора, народ је вако одлучио у већини тако да можемо ми да причамо шта желимо. Моје предвиђање исхода је било близу само што сам ја помислио да ће ЛДП прећи цензус и да ће бити јача опозиција. А ево дочекасмо да опозиције и немамо, али изгледа да је народу доста. На следећим изборима за 4 гдине бираћемо опет, па ево сада времена за двери да размисле и направе мало реалнији програм са којим ће да изађу. Молим вас без љутњи DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 nije tačno, nego raseljeno lice p ohrvatskom zakonodavstvu hrvati su prognanici a srbi su se sami raselili i pobunili, napustili svoja ognjišta, divljaci, moraš biti pravno precizniji, tako zahtijevaju pojedini advokati na poukama, meni je svejedno al zbog njih Da li vi pričate o meni , ovde sam doselio 2005 godine zbog studija, moji i dalje žive u Hrvatskoj, ja sam tako odabrao, volim i Hrvatsku ali bilo mi je mučno tamo živeti jer stvorila se mržnja prosto medju ljudima, pritisak i na takvom je mestu teško živeti. Tako da nisam izbeglica, dodjoš itd. !!! Svoj sam na svome, u potpunosti sam se prilagodio ovdašnjem načinu života. Deo moje familije u Vojvodini živi više od 50 godina. Tako da je bilo normalno od malena da zavolim NS i vošu NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука