Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ukrajnu zapad marionetski izmanipulisao a rusi im otimaju teritoriju? :P Шта Руси отимају народ сам жели бити део Русије 93% за па ти блебећи безвезе. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Naravno, ukoliko se Vučić osamostali i zapad sazna da je tajno sklopio neki dil sa Rusima, onda će biti revolucija kod nas i to veoma krvava. Mada ne verujem da će Vučić raditi išta bez briselskog blagoslova pa makar spavao i u hodnicima briselske birokratije. Кажи ти мени, одакле теби те инсајдерске геополитичке информације? Дилови са русима, запад осамостали, Причаш и понашаш се као да си у комбинацији 19тог века и хладног рата између комуниста и уса. Мени је просто невероватно да ти верујеш у било које "дилове" и "сукобе" између запада и руса. Брале... руси дају привремене базе "западу" на својој територији....да ли стварно мислиш да ту постоји неки сварни сукоб? Путин прича о нато пакту као о фактору стабилности у свету. .... Мени се никако то што знам да јесте не уклапа са твојим теоријама, икрено. Dveri i drugi desničari. Како ће они да предводе револуцију када имају све укупно 5 % гласова, сви заједно? Шта Руси отимају народ сам жели бити део Русије 93% за па ти блебећи безвезе. И 90 % становника косова жели бити независно.. па ти подржавај право на самоопредељивање, питаћу те ако руси сутра признају косово у замену за повратак њихове територије. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Naravno, ukoliko se Vučić osamostali i zapad sazna da je tajno sklopio neki dil sa Rusima, onda će biti revolucija kod nas i to veoma krvava a revoluciju će predvoditi Dveri i drugi desničari. Mada ne verujem da će Vučić raditi išta bez briselskog blagoslova pa makar spavao i u hodnicima briselske birokratije. Добро запажање могло би тако слично и бити. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 To oko pregovora u Briselu, ili ranije onih u Rambujeo pa to sve znam da nama brišu d...e, to je uvek tako sa malima i velikima, to zna i dete, ali to ne znači da se moramo ugasiti, i kad je najgore nije kraj , uvek ima nade inače davno bi oni nas rastavili na bar još 6 država, što i ovako nije isključeno da neće ako opet budemo reagovali emotivno i patetično u sred Vašingtona ponavljali " mi volimo i Rusiju ", ko nas pita šta uopšte, niko ništa, ćutiš i prilagodjavaš se situaciji. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 A zašto ti se gadi ? Šta tek da kažu Srbi prečani, naši preci borili su se da se udje u zajednicu sa Srbijom to je bio motiv i cilj, da li si ti svestan da je Vojvodina u austrougarskoj imala sasvim realno dobar položaj u ekonomskom smislu od naroda koji je živeo u Turskoj, naroda ispod Save i Dunava, da li ti znaš koliko je Vojvodinu unazadio ulazak u sastav Srbije koja je tada bila potpuno devastirana turskom vladavinom, narod nepismen, ekonomija ne postoji, uzas, i opet Vojvodini ni to nije smetalo da jedva dočeka 1918. godinu ujedinjenja iako je Srbija i tad bila još neoporavljena. Šta misliš koji je šok iz uredjenog sistema ući u poludivlji (da budemo iskreni), pa opet Srbi iz Vojvodine su to želeli pa šta košta da košta, a ti njihovu srpsku Vojvodinu zemlju koja jeste definitivno najzaslužnija od svih srpskih zemalja van matice , za obnovu i oslobodjenje Srbije i njen povratak u civilizaciju, ti Vojvodinu nazivaš gadljivom ???Kad bi ti naveo samo jedan valjan razlog ali znaš i sam da separatizam ne pije vodu i da je to ispušen razlog odavno, a drugi nemaš. Ti si mene našao da učiš o istoriji "Vojvodine". Baš zbog toga što znam istoriju mog podneblja, baš zbog toga mi se i gadi taj frankenštajnski naziv. Trolomane, spusti gas. Jeste, sam naziv je odvratan, veštački, našminkan i plašim se takvih vojvođana koji za koju godinu neće biti više srbi, hrvati, mađari i sl. nego zaista postati vojvođani kojima neće biti ništa strano i koji bi rado sprovodili čistke po Sremu, Banatu i Bačkoj. To je scenario koji ćemo doživeti ukoliko budemo insistirali na Vojvodinu i na Vojvođane. Dobićemo jednu fašisoidnu novu naciju koja će imati blagoslov EU. R.Žiskar, Руси долазе and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ti si mene našao da učiš o istoriji "Vojvodine". Baš zbog toga što znam istoriju mog podneblja, baš zbog toga mi se i gadi taj frankenštajnski naziv. Trolomane, spusti gas. Jeste, sam naziv je odvratan, veštački, našminkan i plašim se takvih vojvođana koji za koju godinu neće biti više srbi, hrvati, mađari i sl. nego zaista postati vojvođani i kojima neće biti ništa strano i koji bi rado sprovodili čistke po Sremu, Banatu i Bačkoj. To je scenario koji ćemo doživeti ukoliko budemo insistirali na Vojvodinu i na Vojvođane. Dobićemo jednu fašisoidnu novu naciju koja će imati blagoslov EU. Ја ћу поред свих вас да кренем да инсистирам на нацији шумадинаца, и главном граду републике Шумадија са средиштем у Крушевцу, много сте нас брате мили бацили у други план. :Р kordun and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ја ћу поред свих вас да кренем да инсистирам на нацији шумадинаца, и главном граду републике Шумадија са средиштем у Крушевцу, много сте нас брате мили бацили у други план. :Р Uzmi Čanka, on je iskusan, može da nauči nešto ove vaše u Kumrovcu. kordun and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Naravno, ukoliko se Vučić osamostali i zapad sazna da je tajno sklopio neki dil sa Rusima, onda će biti revolucija kod nas i to veoma krvava a revoluciju će predvoditi Dveri i drugi desničari. Mada ne verujem da će Vučić raditi išta bez briselskog blagoslova pa makar spavao i u hodnicima briselske birokratije. Pa sada ne bih da verujem da su odnosi sa Rusijom na takvom nivou poverenja. Evo primer koliko zapad veruje našima ma ko vladao, sećam se kad je za Koštuničine vlade na RTS jedan političar rekao da su posle 5. oktobra sa SAD razmatrali dalje korake u saradnji sa NATO , oko prvenstveno Partnerstva za mir, i da im je rečeno da SAD ne žele Srbiju u NATO savezu jer kad bi Srbija bila članica NATO bila bi nepouzdan partner, ako bi se desilo nešto nepredvidjeno Beograd bi se okrenuo Rusima. Drugim rečima nisu nam verovali nikada kao ni danas ma ko bio na vlasti, jer uvek svaki naš političar ide kod tate u Moskvu da pita šta treba raditi !!!!!!!!!!! Samo kad se setim sramote koju nam je Nikolić priredio u Moskvi samo što ih nije izljubio, to je njegova "druga kuća" i ne znam šta još nije rekao došlo mi da povratim. On sa takvim stavom neće dugo biti predsednik to bi morao da menja ,uvlači nas u probleme !!!! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Е моји дерани млади сте ви још слушајте старије који су већ прошли и сито и решето. Искуство је мудрост а не теоретисање и паметовање. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 И Срба на Косову беше неких 20 %... normalno nakon genocida u dva sjvejtska rata odlično što ij je ostalo i 20 % pa još komunistički program im je zabiberio maksimalno, šta će komunistima jako kosova, jaka srpska duhovnost? daš šiptarima autonomiju, srbima zagorčaš život, pružiš mu bolje uslove van kosova i to ti je to, ali ako je to tebi isto što i krim e onda brate ti si za streljanje ciglom u glavu, al jopet bi preživio, takve ni totalni herbicidi ne mogu uništiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ti si mene našao da učiš o istoriji "Vojvodine". Baš zbog toga što znam istoriju mog podneblja, baš zbog toga mi se i gadi taj frankenštajnski naziv. Trolomane, spusti gas. Jeste, sam naziv je odvratan, veštački, našminkan i plašim se takvih vojvođana koji za koju godinu neće biti više srbi, hrvati, mađari i sl. nego zaista postati vojvođani kojima neće biti ništa strano i koji bi rado sprovodili čistke po Sremu, Banatu i Bačkoj. To je scenario koji ćemo doživeti ukoliko budemo insistirali na Vojvodinu i na Vojvođane. Dobićemo jednu fašisoidnu novu naciju koja će imati blagoslov EU. Брате ја немам речи иако си католик боље расуђујеш од многих Срба о унутарсрбским стварима. Свака ти част и свако добро ти желим. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ti si mene našao da učiš o istoriji "Vojvodine". Baš zbog toga što znam istoriju mog podneblja, baš zbog toga mi se i gadi taj frankenštajnski naziv. Trolomane, spusti gas. Jeste, sam naziv je odvratan, veštački, našminkan i plašim se takvih vojvođana koji za koju godinu neće biti više srbi, hrvati, mađari i sl. nego zaista postati vojvođani kojima neće biti ništa strano i koji bi rado sprovodili čistke po Sremu, Banatu i Bačkoj. To je scenario koji ćemo doživeti ukoliko budemo insistirali na Vojvodinu i na Vojvođane. Dobićemo jednu fašisoidnu novu naciju koja će imati blagoslov EU. Šta ćemo onda ukinuti nazive svih regija u Srbiji, i naziv Šumadije i sve ostalo ? Ako znaš nešto o narodima u Vojvodini onda znaš da su getoizirani, svaki je ukopan u svoju naciju , posle devedesetih narodima u Vojvodini povećala se nacionalna svest, a Srbi su se radikalizovali dolaskom Bosanaca pre svega, razgovarao sam sa mnogo ovdašnjih ljudi i ko malo bolje zna situaciju uvek mi kaze ono što sam i sam shvatio da već 70 godina u Vojvodini glavnu reč vode Bosanci i Ličani. Jadna je Srbija ako se boji naziva, ako se boji nekog muftije i sl. a znamo svi da Srbija drhti na sam pomen odrednice Sandžak i sl. samo ja se pitam da li je to onda normalna država ???!!! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Jasta, pocelo 1389. Da se tad nismo borili, sad bi uzivali. Ali zeznu nas Lazar... Срби се борили и 1371 а не само 1389,Свети Српски Кнез је отишао да брани свету српску земљу на којој тада није било шиптара чак се цео север Албаније налазио у саставу Србије.Уживали би срби да нису толико безбожни и да је више било Лазара а мање Бранковића у протеклом времену.Одговор нам је у Светом Писму зашто смо проклети.(Осија 4:6) "Изгибе мој народ, јер је без знања; кад си ти одбацио знање, и ја ћу тебе одбацити да ми не вршиш службе свештеничке; кад си заборавио Бога свог, и ја ћу заборавити синове твоје." Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Šta ćemo onda ukinuti nazive svih regija u Srbiji, i naziv Šumadije i sve ostalo ? Ako znaš nešto o narodima u Vojvodini onda znaš da su getoizirani, svaki je ukopan u svoju naciju , posle devedesetih narodima u Vojvodini povećala se nacionalna svest, a Srbi su se radikalizovali dolaskom Bosanaca pre svega, razgovarao sam sa mnogo ovdašnjih ljudi i ko malo bolje zna situaciju uvek mi kaze ono što sam i sam shvatio da već 70 godina u Vojvodini glavnu reč vode Bosanci i Ličani. Jadna je Srbija ako se boji naziva, ako se boji nekog muftije i sl. a znamo svi da Srbija drhti na sam pomen odrednice Sandžak i sl. samo ja se pitam da li je to onda normalna država ???!!! Kakva je to reč GETOIZIRANI? Kakve to gluposti pišeš, pa ja sam jedan od tih naroda u Banatu i uopšte nije tako kako ti želiš prikazati. Jel' su ti krivi Ličani i Bosanci, a? Šta si ti neki šovinista? Vojvođanski šovinista ili šta, ne razumem? Mi imamo prelepa tri naziva, Srem, Banat i Bačka koji čine Severnu Srbiju, hteo ti to da prihvatiš ili ne. Ne treba nama Vojvodina, niti nam je ikad trebala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 pa srbi da su normalni bili, novi srbi ne bi ih hrvat vodio 40 godina, šta ima tu dalje da se priča,prolupo narod načisto, odrekao se boga,svetog save, odrekao se svetinja svih , danas se malo rehabilitovao al ne u velikoj mijeri....malo nas koči ova nato demokratija, al biće bolje jedan dan Руси долазе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука