Manolis Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ajde sada da mi čestitate Lepo sam vam pre neki dan rekao srpski narod je okrenut zapadu i ovo je njegova pobeda. Ovo je apsolutni trijumf i nastavak evropskih integracija. Naprednjačko otimanje glasača SRS dovelo je do toga da i taj deo birača bude apsolutno za EU i narod je sada to potvrdio Iskreno i meni je ovo neverovatno plašio sam se da li će ljudi zbog Kosova možda ipak ojačati desnicu jer jasno je šta je vlast uradila u Briselu ali narod me iznenadio, rekao je jasno šta misli o Kosovu. Dveri DSS halo ima li koga kod kuće ????? Da izvineš. ИгорМ, feeble, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ajde sada da mi čestitate Lepo sam vam pre neki dan rekao srpski narod je okrenut zapadu i ovo je njegova pobeda. Ovo je apsolutni trijumf i nastavak evropskih integracija. Naprednjačko otimanje glasača SRS dovelo je do toga da i taj deo birača bude apsolutno za EU i narod je sada to potvrdio Iskreno i meni je ovo neverovatno plašio sam se da li će ljudi zbog Kosova možda ipak ojačati desnicu jer jasno je šta je vlast uradila u Briselu ali narod me iznenadio, rekao je jasno šta misli o Kosovu. Dveri DSS halo ima li koga kod kuće ????? Вучић слави, а његов курс не подржава преко 70 одсто Србијеhttp://www.fakti.org/serbian-point/okolo-gladac/vucic-slavi-a-njegov-kurs-ne-podrzava-preko-70-odsto-srbije Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ajde sada da mi čestitate Lepo sam vam pre neki dan rekao srpski narod je okrenut zapadu i ovo je njegova pobeda. Ovo je apsolutni trijumf i nastavak evropskih integracija. Naprednjačko otimanje glasača SRS dovelo je do toga da i taj deo birača bude apsolutno za EU i narod je sada to potvrdio Iskreno i meni je ovo neverovatno plašio sam se da li će ljudi zbog Kosova možda ipak ojačati desnicu jer jasno je šta je vlast uradila u Briselu ali narod me iznenadio, rekao je jasno šta misli o Kosovu. Dveri DSS halo ima li koga kod kuće ????? Ne znam čemu se ti raduješ. Jel možda što izgubismo Kosovo? Ili što su naprednjaci bivši radikali? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Koštunica: "hvala Aleeeeeeksandre ...hvaaaaaaala Srbijo.." ..i to mu je previše.. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ne znam čemu se ti raduješ. Jel možda što izgubismo Kosovo? Mi smo kosovo izgubili josh 1999te. Ono je od tada de fakto nezavisno... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Прво свим члановима СНС-а и гласачима честитам историјски резултат и победу.Потпуно је јасно да ће СНС сама владати Србијом у наредне 4 године,имају апсолутну већину и у републици и Београду. сад је сва власт и одговорност код њих нема више маскарада и скривања иза оног другог у власти. За мене је изненађење ДСС који је испод цензуса ДС се распао да није био би на нивоу ове коалиције око СПС-а. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Вучић слави, а његов курс не подржава преко 70 одсто Србије http://www.fakti.org/serbian-point/okolo-gladac/vucic-slavi-a-njegov-kurs-ne-podrzava-preko-70-odsto-srbije Ej gde ti živiš ? Sreća što glasači demokratske stranke nisu izašli u većem broju, inače bismo sutra morali priznati Kosovo, nije mi drago zbog Kosova ali narod je rekao svoje. Glasači radikala , odnosno sada SNS su oduvek i danas su najrevnosniji kada je glasanje u pitanju, oni su rekli svoje. Žao mi je što uspavani glasači gradjanske Srbije nisu izašli ali znam da su umorni od DS i vladavine Tadića. Za mene je potvrda to što su svi glsači SRS prešli da glasaju u SNS i podržali ono što je SNS radila u ovih godinu i po dana. Sve moje komšije a na žalost živim u radikalskom kraju gde žive dodjoši članovi su SNS, a bili su nekad deo SRS. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Mi smo kosovo izgubili josh 1999te. Ono je od tada de fakto nezavisno... Tebe sam samo čekao celo veče. Što odgovaraš na pitanje koje ti nije postavljeno? Nisi lepo vospitan, ajd sad idi Raduloviću da se žališ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Mi smo kosovo izgubili josh 1999te. Ono je od tada de fakto nezavisno... Ali je ovo veoma značajno jer su dve prijašnje vlade potpisali odredjene sporazume...a narod je to podržao. To je od ključne važnosti, Kosovo više nije tema za srpski narod , znači sa mitovima i krvlju je gotovo jednom za uvek. Narod je gladan i hoće leba da jede, štrika se narodu za Kosovo, narod je odigrao pametno i na svoju korist, hladno i pragmatično. Biće pravo čudo ako sačuvamo Republiku Srpsku, ali i to će biti teško i ona je pred gašenjem, ali samo u njihovoj mašti, narod u RS je malo drugačiji neće dozvoliti da Republika Srpska nestane, takodje se na putu ka EU moramo suočiti sa žestokim napadima od strane Hrvatske koja je sada od strane zapada postavljena da budeo prvi nosilac na Balkanu, to je naša surova realnost, nismo u dobrom položaju zahvaljujući Miloševiću koji je dao Kosovo NATO - u, koliko se sećam sa zapadnjacima je potpisao sporazum u Kumanovu, ne sa Rusima... i sada smo tu gde smo, nema veze ima nade sada za nas narod je rekao šta želi. I to jasno ! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ijuuu kake sve prsotine šeću ovom zemljom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Tebe sam samo čekao celo veče. Što odgovaraš na pitanje koje ti nije postavljeno? Nisi lepo vospitan, ajd sad idi Raduloviću da se žališ. Koje pitanje mi je postavljeno i 'de? Nijesam ga video. POnovi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ali je ovo veoma značajno jer su dve prijašnje vlade potpisali odredjene sporazume...a narod je to podržao. To je od ključne važnosti, Kosovo više nije tema za srpski narod , znači sa mitovima i krvlju je gotovo jednom za uvek. Narod je hladan i hoće leba da jede štrika se narodu za Kosovo. Biće pravo čudo ako sačuvamo Republiku Srpsku, ali i to će biti teško i ona je pred gašenjem, ali samo u njihovoj mašti, narod u RS je malo drugačiji neće dozvoliti da Republika Srpska nestane, takodje se na putu ka EU moramo suočiti sa žestokim napadima od strane Hrvatske koja je sada od strane zapada postavljena da budeo prvi nosilac na Balkanu, to je naša surova realnost, nismo u dobrom položaju zahvaljujući Miloševići i sada smo tu gde smo, nema veze ima nade sada za nas narod je rekao šta želi. I to jasno ! Jah. To o Miloševiću posle svega... čućemo te neki drugi put. Ko još veruje u te bajke... Ali ostalo je istina što si napisao. Sem da je narod podržao odluke vlade zapravo potpise vlade koje je zapad nametnuo. Ni ovi sad izbori nisu bili neko narodno izjašnjavanje. Naroda je sve manje na izborima i biće ga još manje na narednim. Prosto narod više ne veruje u parlamentarnu demokratiju. Narod je zapravo dovoljno pametan da zna ko kosi a ko vodu nosi. I zato će radije gledati rialiti program nego ovaj predizborni falš rialiti koje su nam stranke priređivale. Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 I naravno da se ne radujem zbog Kosova bože me sačuvaj, ali svestan sam da je to tako kako je, narod je rekao svoje, narod zna da kao što gore momak reče, Kosovo nije u Srbiji od 1999. kada smo pobegli sa KIM -a. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ali ostalo je istina što si napisao. Sem da je narod podržao odluke vlade zapravo potpise vlade koje je zapad nametnuo. Zapad nametnuo bla bla bla bla, zapad nametnuo bla bla bla bla. potpisali pa potpisali... ko god da je nametnuo, sto se pre pomiris sa time to bolje po tebe. A to sto si potpisao nedo ti bog da prekrsis, zgazice te kao mrava, nece ti izaci u susret ni rusija ni kina, niti ces da ih zanimas 2 %.... Ko god da ti je gurnuo papir pod nos - narod je podrzao potpisivanje. Kraj. To sto ces da sklonis krivicu sa naroda koji je podrzao, na one koji su gurnuli papir.. slobodno.. ali to je klasichno bezanje od odgovornosti. Megas Doux је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука