Ромејац Написано Март 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2014 :.mislise. Зар ти колико до јуче ниси био за Зорана Живковића? kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 :.mislise. Зар ти колико до јуче ниси био за Зорана Живковића? Касниш за три копља. Не да Бунда део винограда па то ти је... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 :.mislise. Зар ти колико до јуче ниси био за Зорана Живковића? Боља опција. Не бирам "људе" бирам "програме. Ја сам то вазда причао. Нисам ја слепо одан култовима личности. florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Боља опција. Не бирам "људе" бирам "програме. Ја сам то вазда причао. Нисам ја слепо одан култовима личности. Па оног претходног си хвалио (његов програм и идеје), шта би с тим? Јел' Живковић променио програм? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Па оног претходног си хвалио (његов програм и идеје), шта би с тим? Јел' Живковић променио програм? Није, само је дошао неко са још бољим. florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ј... ли га шта некима смета да човек промени мишљење. То је само доказ да размишља. И неминовна последица размишљања. Само је тај процес изгледа многима стран... Juanito, florenntina and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Није, само је дошао неко са још бољим. Ја помислио да је то зато што се вратио жутима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 поставио бих једну слику, један призор који је (можда и случајно) доста илустративан, с обзиром да се налази на сајту министарства :/ ако мислите да је неприкладна молим вас да је уклоните и да ми не замерите, размишљао сам, размишљао и нисам сигуран да ли је прикладна, али опет, то је само скриншат са званичног сајта министарства, на који су хиљаде људи ушле да провере где ће гласати... иначе, није монтажа, ја сам лично одрадио скриншат. R.Žiskar, RYLAH, Ромејац and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 хахахахаах Срђане, могу ли да делим ову слику даље? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 поставио бих једну слику, један призор који је (можда и случајно) доста илустративан, с обзиром да се налази на сајту министарства :/ ако мислите да је неприкладна молим вас да је уклоните и да ми не замерите, размишљао сам, размишљао и нисам сигуран да ли је прикладна, али опет, то је само скриншат са званичног сајта министарства, на који су хиљаде људи ушле да провере где ће гласати... иначе, није монтажа, ја сам лично одрадио скриншат. Ко уклони скриншот, урадио то са њега! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 хахахахаах Срђане, могу ли да делим ову слику даље? ма наравно... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ко уклони скриншот, урадио то са њега! хахахаххаха Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Најискренија порука гласачима до сад... RYLAH, Срђан Шијакињић and feeble је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ја помислио да је то зато што се вратио жутима... И то је између остлаог, на неки начин, лоше програмско начело. Причао је да неће. Али небитно, и да се није ухватио ја бих за радула. Ј... ли га шта некима смета да човек промени мишљење. То је само доказ да размишља. И неминовна последица размишљања. Само је тај процес изгледа многима стран... Мораш да будеш одан вођи. Иначе нисам нешто променио мишљење, идаље имам свој сет програмских начела које тражим у политичарима, само сам нашао оног ко ми се више уклапа у причу.. не знам шта је ту некима - лоше. Они су исто вазда исти.. прво Вучић, па Двери... па све по истим принципима бирају оног ко највише пљује... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Они то пишу на основу свог искуства - навикли су да као овде следе свакакве хохштаплере па мисле да сви тако раде. (исправљен лапсус) ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука