коЖељ њацИ Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Debilizacija Srbije se privodi kraju: http://www.youtube.com/watch?v=QFQDK7for_8 Тања1, feeble, ПиП and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Док је још оваквог сатиричног духа има наде. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Само судећи по комнтарима на јутјубу не доживљавају сви исто. Дебилизација у великој мери ипак успела, на жалост. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Која црна сатира! Нит су ови способни за сатиру, нит би тако нешто занимало њиову публику. То је ко кад би реко да је сатира кад су се Бора Дрљача и Ера обукли у Бетмена и Супермена. Ово боли... Драшко, коЖељ њацИ , Александар Милојков and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Поздрав свима е овако народе да вас питам што имате своје идоле (на пример имаш у политици идола Вучића)...умрех од смеха кад сам видела видео запис пиши пропало! п.с нема у њему ни мало слово "в" од Вучко! Простатлук! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Која црна сатира! Нит су ови способни за сатиру, нит би тако нешто занимало њиову публику. То је ко кад би реко да је сатира кад су се Бора Дрљача и Ера обукли у Бетмена и Супермена. Ово боли... Ок, у праву си. Али не мислиш ваљда да је народ баш баш толико глуп да схвати ово озбиљно? Ја искрено не мислим тако. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ок, у праву си. Али не мислиш ваљда да је народ баш баш толико глуп да схвати ово озбиљно? Ја искрено не мислим тако. Веруј ми да може... Ако тај "Гранд" и те тзв. "Курсаџије" трају већ годинама, дакле не приказују их некој статистичкој грешци него добром делу наших сународника... коЖељ њацИ , RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Веруј ми да може... Ако тај "Гранд" и те тзв. "Курсаџије" трају већ годинама, дакле не приказују их некој статистичкој грешци него добром делу наших сународника... Слажем се и са тобом Милане, али чињеница је да се програм као и многе ствари форсирају да би дебилизовали народ а не обрнуто. Да ли је телевизијски програм уопште наш избор? Али када деца одрастају уз такав програм можемо свашта очекивати. За мене је веће питање, када је већ овај форум везан за Православље и СПЦ, шта ради наш владика Порфирије као председник РРА? Већ сам негде рекао ако не може да утиче зар није много часније да напусти ту функцију? Гранд и њихове емисије су "мала беба" чега још има у програмима телевизија које имају дозволу за кориштење националне фреквенције у Србији. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Јао, мајко мила... Гранд дебилизам. Ментални канцер нације. obi-wan, Пг, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 То се само треба игнорисати, као и геј параде. RYLAH and Пг је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Debilizacija Srbije se privodi kraju Debilizacija je visoko skolovanje prema ovome... коЖељ њацИ and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Tuga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 То се само треба игнорисати, као и геј параде. Ako možeš, meni slabo ide to ignorisanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ako možeš, meni slabo ide to ignorisanje... Оно друго може да се игнорише само док ти не испадне сапун! коЖељ њацИ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука