Jump to content

Druže Vučko mi ti se kunemo...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Само судећи по комнтарима на јутјубу не доживљавају сви исто. Дебилизација у великој мери ипак успела, на жалост.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Која црна сатира! Нит су ови способни за сатиру, нит би тако нешто занимало њиову публику. То је ко кад би реко да је сатира кад су се Бора Дрљача и Ера обукли у Бетмена и Супермена.

Ово боли...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима е овако народе да вас питам што имате своје идоле (на пример имаш у политици идола Вучића)...умрех од смеха кад сам видела видео запис  :))  пиши пропало! 

п.с нема у њему ни мало слово "в" од Вучко! Простатлук!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Која црна сатира! Нит су ови способни за сатиру, нит би тако нешто занимало њиову публику. То је ко кад би реко да је сатира кад су се Бора Дрљача и Ера обукли у Бетмена и Супермена.

Ово боли...

Ок, у праву си. Али не мислиш ваљда да је народ баш баш толико глуп да схвати ово озбиљно? Ја искрено не мислим тако.

Подели на овим сајтовима

Ок, у праву си. Али не мислиш ваљда да је народ баш баш толико глуп да схвати ово озбиљно? Ја искрено не мислим тако.

Веруј ми да може... Ако тај "Гранд" и те тзв. "Курсаџије" трају већ годинама, дакле не приказују их некој статистичкој грешци него добром делу наших сународника... 

Подели на овим сајтовима

Веруј ми да може... Ако тај "Гранд" и те тзв. "Курсаџије" трају већ годинама, дакле не приказују их некој статистичкој грешци него добром делу наших сународника... 

Слажем се и са тобом Милане, али чињеница је да се програм као и многе ствари форсирају да би дебилизовали народ а не обрнуто. Да ли је телевизијски програм уопште наш избор? Али када деца одрастају уз такав програм можемо свашта очекивати. За мене је веће питање, када је већ овај форум везан за Православље и СПЦ, шта ради наш владика Порфирије као председник РРА? Већ сам негде рекао ако не може да утиче зар није много часније да напусти ту функцију? Гранд и њихове емисије су "мала беба" чега још има у програмима телевизија које имају дозволу за кориштење националне фреквенције у Србији.

Подели на овим сајтовима

Јао, мајко мила... Гранд дебилизам. Ментални канцер нације.

Подели на овим сајтовима

Debilizacija Srbije se privodi kraju

Debilizacija je visoko skolovanje prema ovome...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ako možeš, meni slabo ide to ignorisanje...

Оно друго може да се игнорише само док ти не испадне сапун! :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...