RYLAH Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Бранка Стаменковић покренула иницијативу за опозив председника ДЈБ 2. новембра 2018. Заменица председника ДЈБ, Бранка Стаменковић, покренула је иницијативу за гласање о поверењу председнику ДЈБ, др Браниславу Михајловићу због нарушавања Статута, вредности и принципа ДЈБ, прекорачења овлашћења и нарушавања угледа странке. Иницијативу заменице председника Бранке Стаменковић подржало је 15 од 24 члана Главног одбора ДЈБ. Народним посланицима и члановима Главног одбора ДЈБ Саши Радуловићу, Ратку Јанкову, Јасмини Николић и Ани Стевановић није ни понуђено да потпишу иницијативу, као ни Војину Биљићу председнику Статутарне комисије. Након што се, сходно прописаној процедури, Статутарна комисија изјасни о формалној уредности иницијативе, у складу са Статутом ДЈБ, Главни одбор ће одлучити о сазивању ванредне Скупштине на којој ће се о иницијативи гласати. За изгласавање неповерења председнику потребна је двотрећинска подршка чланова Скупштине ДЈБ. http://dostajebilo.rs/blog/2018/11/02/branka-stamenkovic-pokrenula-inicijativu-za-opoziv-predsednika-djb/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Шта је позадина последњег напада на ДЈБ? пре 6 сати С обзиром да су на мене после Тијане Шербуле директно вршили притисак путем смс-а и WhatsApp -a-а и Ана Стевановић, Јасмина Николић, Душан Павловић, Бранислав Михајловић, са питањем око сплетке Тијане Шербуле да се смени Саша Радуловић, достављам вам ову изјаву. Под пуном кривичном и материјалном одговорношћу изјављујем: 30.10. у 8:27 ч. Тијана Шербула ме је позвала телефоно и у телефонском разговору који је трајао око 5 минута између осталог рекла (преносим у кратким цртама увод који је направила пре главног захтева): да се дешава свашта, да Бранка прави хаос и да напада све, чак и Биљу. Да је то прошло мимо мене зато што нисам укључен у њихове канале комуникације, али да сам сигурно приметио да је Бранка променила понашање. Да ће Бранка бити смењена, али да ће и око тога да настане проблем зато што ће Саша стати на Бранкину страну. После овог увода је рекла да треба да јавим секретарима Градског одбора да позову чланове удружења, да пробамо да сазовемо скупштину удружења, да склонимо Сашу да би дошли до пара јер код њега су паре, а ми без пара не можемо ништа. Све мора бити одрађено у највећој тајности. Касније тог дана када сам се видео са Тијаном Шербулом у Нушићевој 27, у канцеларији у којој се окупљају пушачи, питао сам је о чему се ради зато што нисам у току. Она је говорила о томе да Бранка прави хаос, да већ дуже време мобингује чланове прес службе, да утиче на уређивачку политику тако да промовише себе и Сашу. Да то мора да се спречи јер на тај начин Бранка и Саша покушавају да скрајну Банета и да је крајњи циљ да Бранка буде нови председник странке. Рекла је да су током јучерашњег дана чхет групу “Кампања Бане” напустили Бранка и Саша и да то значи да је Саша сада на Бранкиној страни. Да у случају да Бранка и Саша остваре своје намере Бранка ће постати нови председник странка и тада смо сви у проблему. Да ће у том случају у канцеларији остати да ради само четворо људи (навела ми је конкретна имена, ти људи су из прес службе и видео тима) Рекла ми је да ће Бранка данас бити смењена, али да ће Саша стати на њену страну. На крају је рекла да ништа не бринем јер чланство не воли Сашу и да њега нико неће подржати. О овоме сам у среду 31.10.2018. године у телефонском разговору у 9:42 ч. обавестио Сунчицу Станојевић кој ми је сугерисала да све пренесем Саши Радуловићу кога сам позвао у 9:47 ч. Саша ми је рекао да све испричам Бранки коју сам позвао у 9:59 ч. Станко Малетић градски координатор за Београд http://dostajebilo.rs/blog/2018/11/05/sta-je-pozadina-poslednjeg-napada-na-djb/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 пре 40 минута, Vegeta рече Tako su dobro krenuli pre dve godine, da bi sve upropastili. Posle onoga što su uradili posle izbora u Beogradu, prestao sam da ih podržavam. Није баш да ти је неко причао две године овде да се ради о групи неозбиљних људи на чијем је челу преварант... пре 41 минута, Vegeta рече Dok ne zapalim odavde, biću apstinent, a kad budem otišao, možda ću da svraćam do ambasade da glasam za Vučića, da gura i ne vadi. Ovaj krezubi plebs ne zaslužuje bolju vlast. Апстинент да будеш?! Па тиме директно дајеш глас Вучићу! Свако ко не изађе на изборе гласа за напредњаке!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Добро је, ипак не одустаје... САД ДА ГА ПОДРЖИМО У БОРБИ КАД ГА УДБА И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ИЗДАЈУ, БРАЋО !!!!! Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 пре 46 минута, Vegeta рече Ovaj krezubi plebs ne zaslužuje bolju vlast. Ово сам схватио још као клинац за време СПС-а и од старта сам одабрао апстиненцију (на изборе мислим :д). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 On 24.1.2014. at 23:03, feeble рече Што ја баби мило, то јој се и снило Не могу нове странке да се изненада појаве и реше ствар. То не бива у Србији. Постоји само СНС и слаба опозиција, наредних неколико година. Само да подсетим RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече Taj neko bi za svakoga to pričao i svakome bi našao manu. Ето, пророк никад није пророк у свом селу, и кад се покаже да је увек у праву... пре 2 минута, Vegeta рече Pa i glasaću za njega kad budem dovoljno daleko odavde. Знам то, ал колко сам ја овде вас паметне укапирао, апстиненција је нешто најгоре што може да се уради, јел тако?! Или си укапирао да сам и ту у праву, само је требало да прође пар година, ко за Радулета што сам био авангарда? И ко што сам авангарда и за све остало, него мора да прође по пар година да ме схватите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече Tada se činilo da postoji pristojna opcija i da ne treba prepustiti krezubim plebejcima da nam kroje kapu. Ти заправо хоћеш да кажеш да се кајеш за све оне речи које си ми упутио и признајеш да сам све време био у праву и пар година испред свих вас? Пророк такорећи или лутајући мудрац, тако некако ме сад посматраш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 8 часа, Vegeta рече Ne, ne kajem se što sam onda glasao za Radula. Bambi za trud, jer je prvi u Srbiji koji je sastavio smislen program. Ко те пита дал се кајеш што си гласо за Радула? Како је то постала тема? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 31 минута, Vegeta рече Ne kajem se ni za one reči koje sam ti uputio, jer bi tu za svakoga to isto rekao, taman da najbolji i najpošteniji državnik u istoriji ustane iz groba i dođe da spasava ovu zemlju bezgaćnika. Али се слажеш да сам пророк, и да сам био испред вас свих овде неколико година, и да сам у старту сконтао оно за шта је вама било потребно неколико година? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 13 минута, Vegeta рече Ne slažem se. Mogu ja da idem okolo sa zvečkom i da njenim zvečanjem detektujem prisustvo jonizujućeg zračenja i zaista, zvečaće kao Gajgerov brojač kad ga ima. Problem je u tome što će zvečati i kad ga nema. Ето ти га сад. Како сујета омета људе да признају старе грешке и можда науче нешто ново. На овом форуму има три пророка: један је Ава @Zoran Đurović, други је @Жељко, а трећи сам ја. С тим што Ава пророкује око неких небитних ствари, а и често је баксуз и закачи се тако с неким, па не знаш дал је стварно испророковао нешто ил је само проклео неког па се клетва примила, а Жељко добије информације и од других, плус је матори намћор. Што ће рећи да ако нисам највећи, а онда сам једини чист пророк на овом сајту, и да су се моја пророштва углавном остваривала вазда, сем кад се умеша много озбиљна црна магија. А знам да и ти све то знаш, јер си присуствовао овде довољно пута кад сам обзнањивао на сав глас да су се моја пророштва остваривала и тражио од свих вас да ми то јавно признате (иако никад нисте хтели из своје слабости). И сад ћеш да дозволиш себи да те сујета заслепи и не пружиш себи прилику да учиш од мене само зато што си две године веровао у преваранта, иако ти је неко све време причао да је преварант. Ево, опраштам ти јавно све што си причао за мене. Опраштам и другима са теме, такав сам човек. Можда би и мене завео да није овог мог дара који тако понекад прикажем пред народом. Али убудуће знам да ћете боље да пазите на оно што вам свима причам, иако то можда нећете јавно да показујете, па да нам свима буде много боље кад ме, макар и у своја четири зида, послушате. Јер сте сад видели колико сте вазда били у заблуди, а колики је мој дар. Драшко, Zoran Đurović and Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 1 сат, RYLAH рече Али се слажеш да сам пророк, и да сам био испред вас свих овде неколико година, и да сам у старту сконтао оно за шта је вама било потребно неколико година? Ja cu ti kazem, apsolutno si bio u pravu za Radula.. e sad, ne bih reko da si prorok, vise mi odgovara ova samurajeva procena To u sustini znaci da ako opet krenes da mracis o nekoj meni bliskoj politickoj opciji (ne postoji takva trenutno, btw) opet necu da ti verujem tek tako :P Ja sam jos onomad napisao da je moj blizak prijatelj i bivsi poslanik DJB Milos BOskovic, jedan od najpostenijih i strucnijih i pametnih ljudi koje poznajem, najbolji reper za kvalitet stranke i tada sam ustvrdio da cu biti za DJB dokkle god je on tamo. E pa on vise nije tamo, tako da meni konkretnijeg signala ne treba. E sad, upravo je Boskovic objasnio tu foru s parama... zapravo, to sto DJB nije stranka je namerna stvar. Nije da oni ne mogu da se registruju nego Raduletu to nikako ne odgovara jer tih nekoliko desetina hiljada evra koje svaka stranka dobija ide na racun stranke... OSIM ako si grupa gradjana, jer u tom slucaju kinta leze na privatni racun odgovornog lica... Radula! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 2 минута, cloudking рече Јa sam jos onomad napisao da je moj blizak prijatelj i bivsi poslanik DJB Milos BOskovic, jedan od najpostenijih i strucnijih i pametnih ljudi koje poznajem, najbolji reper za kvalitet stranke i tada sam ustvrdio da cu biti za DJB dokkle god je on tamo. E pa on vise nije tamo, tako da meni konkretnijeg signala ne treba. Заправо хоћеш да кажеш да сам видео много боље и даље и од њега, јел тако? пре 3 минута, cloudking рече E sad, upravo je Boskovic objasnio tu foru s parama... zapravo, to sto DJB nije stranka je namerna stvar. Објашњено ти је овде много пре Бошковића, са све уплатама и табелама где су те уплате завршавале. Док је Бошковић још био у ДЈБ. пре 4 минута, cloudking рече e sad, ne bih reko da si prorok Опраштам и теби, као и свима осталима који ми из слабости своје и због трагања за новим месијом не повероваше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 3 минута, RYLAH рече Заправо хоћеш да кажеш да сам видео много боље и даље и од њега, јел тако? Објашњено ти је овде много пре Бошковића, са све уплатама и табелама где су те уплате завршавале. Док је Бошковић још био у ДЈБ. Опраштам и теби, као и свима осталима који ми из слабости своје и због трагања за новим месијом не повероваше. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече Kakva je korist od tvog proroštva ako ćeš za svakoga ko se pojavi da kažeš da je govno i prevarant. Али опет грешиш. И опет из своје слабости, или зато што ниси добро пратио форум. Ах, како је тешко бити пророк на свом форуму! И опет ти опраштам, по ко зна који пут. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука