cloudking Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 11 минута, RYLAH рече Или се нервирам што нам је дошао шибицар и продао паметним људима причу да је он права опозиција коју смо чекали и што је од највеће опозиционе посланичке групе направио путујући циркус, или ме плаћа СНС. Ја мислим да је ово друго. Иначе, ово пејстовано је азбука за сваког ко хоће да се бави било каквом политиком, сем на нивоу месне заједнице. Све три гране власти су ЈЕДНАКЕ, јер је поента да контролишу једна другу, и цео уставни систем је, макар теоретски, направљен тако да три гране власти контролишу једна другу. У САД то и није у домену теорије, него је аксиом који функционише преко 150 година (оних првих 80 и кусур година да им одбијемо на успостављању тог система). Е сад, замисли човека који би да буде власт, који се кандидовао за председника, а да не зна ни основе уставног система који би требало да брани. Sumnjivo mi sto nem adatuma na tvitu a i evo listam mu profil i ne mogu da ga nadjem. Daj mi bar datum kad je napisan. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, cloudking рече Sumnjivo mi sto nem adatuma na tvitu a i evo listam mu profil i ne mogu da ga najdem. Daj mi bar datum kad je napisan. Па добро, дал мислиш да овима треба да их фалсификујеш да би се избламирали? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 13 минута, RYLAH рече а добро, дал мислиш да овима треба да их фалсификујеш да би се избламирали? Ti trazis dlaku u jajetu. Ko je iznad - ko ispod, kako kad, pusti sad to. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 11 минута, RYLAH рече Па добро, дал мислиш да овима треба да их фалсификујеш да би се избламирали? Dzaba... i dalje nisam ubedjen da treba sedim kuci na izborima... A sto se tice krivice zbog gubitka izbora, ona je na tvojim ledjima jedno 300 puta vise nego na radulovicevim... zato ga tolko i napadas. Naravno da te placa SNS, ti si vec rekao da ne glasas, e vidis, vas SNS u ovom trenutku najvise voli. Vucic toliko nade polaze u vas da je cak i datume izbora podredio vama! Samo da vama sto ne glasate sve bude potaman a savest mirna: "jes da nisam uzeo ucesce u odlucavanju o sudbini drzave, al ionako je bio praznik" ... "Jes da nisam izaso da glasam, al radulovic je najveci krivac za propast drzave, kontinenta i planete, a kako cujem izgleda da je on i vodja ISIS-a. Njegovih "jedva se zbrasmo 10 procenta" su presudni za buducnost, a nas 50% apstinenata samo gledamo i cudom se cudimo sta sve radi to zlo od coveka" florenntina је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 минут, cloudking рече Dzaba... i dalje nisam ubedjen da treba sedim kuci na izborima... Ко те то убеђује? Сад по први пут имамо не једног, него два пристојна кандидата, за која можеш да гласаш за председника, и сад ћу вероватно и ја да изађем да гласам. Јес да су се окружили хуљама и један и други, ал капирам негде ако заседну у фотељу да ће државу пристојно да воде. Парламентарни ће да буду нешто друго, ту вероватно опет нећу да изађем, посебно кад видим какве се нове странке и коалиције формирају око појединих ликова (посебно она око Јеремића), ал председнички су друго, посебно зато што ће ови председнички да буду "2 у 1". Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Пошто нема заједничког, ја ћу за Јанковића у првом кругу. Ако буде другог круга, гласам за Вучковог противкандидата. Осим ако то не буде Шешељ, онда седим кући. И то је то од мене Paradoksologija, RYLAH, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, GeniusAtWork рече Пошто нема заједничког, ја ћу за Јанковића у првом кругу. Ако буде другог круга, гласам за Вучковог противкандидата. Осим ако то не буде Шешељ, онда седим кући. И то је то од мене Isto. GeniusAtWork, drvce, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 10 минута, RYLAH рече Ко те то убеђује? Сад по први пут имамо не једног, него два пристојна кандидата, за која можеш да гласаш за председника, и сад ћу вероватно и ја да изађем да гласам. Јес да су се окружили хуљама и један и други, ал капирам негде ако заседну у фотељу да ће државу пристојно да воде. Парламентарни ће да буду нешто друго, ту вероватно опет нећу да изађем, посебно кад видим какве се нове странке и коалиције формирају око појединих ликова (посебно она око Јеремића), ал председнички су друго, посебно зато што ће ови председнички да буду "2 у 1". Pa onda si samo upao u tipican srpski politicki mentalitet... sad imas kandidata tako da su svi ostali tezak shit osim njega Otvori temu o jankovicu i o Jeremicu pa cu i ja tamo da besomucno postavljam cinjenice koje govore u prilog zasto su obojica tezki promasaji i ljudi koji zmajavau narod glumeci zabrinutost a zapravo im rusenje Vucica uopste nije primarni zadatak. TO je samo jedna lepa maska koja se navlaci kad oces da budes uspesan populista u Srbiji... Salim se, necu da postavljam nista... sto da hejtujem ljude. Nek glasa ko oce za koga hoce, samo neka glasa. Raduje me sto ces glasati za Jankovica ili Jeremica. Ja se jos dvoumim izmedju Jankovica i Radulovica... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 минут, cloudking рече Pa onda si samo upao u tipican srpski politicki mentalitet... sad imas kandidata tako da su svi ostali tezak shit osim njega Немам још. Ал капирам да их је двојица за које можеш мирне душе да заокружиш и да ти не буде криво. Нису сви остали тежаш шит сем њих двојице, далеко од тога. Ниси ме видео да пљујем ни Шешеља ни Вучића овде, јер ме не занимају, а Обрадовића нећу из принципа, јер има своју улогу у другом кругу. Као што увек понављам, против Радуловића и ДЈБ покрета немам нешто лично, него ме нервира што ће опет шибицари да протраће енергију људима, и људи ће опет да се сморе. А сад имају потенцијал и да распу гласове и да скроз упропасте ствари, као што су, намерно или из незнања, урадили још пар пута. Зато и јесам толико киван на њих, нема ничег личног у свему томе. пре 7 минута, cloudking рече Raduje me sto ces glasati za Jankovica ili Jeremica. Ja se jos dvoumim izmedju Jankovica i Radulovica... Гласаћу за оног између њих двојице за кога будем проценио да има више шанси да уђе у други круг. Мислим да више шанси има Јеремић, ал видећемо до краја. Ал као што сам рекао, и један и други су пристојни и прихватљиви. По први пут да имаш да гласаш ЗА неког на српским изборима. Ћириличар, -Владимир- and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 8 минута, RYLAH рече Мислим да више шанси има Јеремић, ал видећемо до краја. Ал као што сам рекао, и један и други су пристојни и прихватљиви. Kako je moguce da za Jeremica nemas analizu pogresnih poteza poput ove sto radis Radulovicu? Jeremic je bar daleko duze u politici i verovatno bi mogli celu jednu temu da posvetimo samo njegovim pogresnim potezima... od DOS-a do UN-a? Kako sad on pristojan i prihvatljiv odjednom? Ajde Jankovic je nov tako da nemas sta da mu zameris. Kao "omnibus" je bio skoro pa besprekoran... ali vrlo brzo je gospodski pristup politici zamenio za pljuvacinu. Poceo je putem tvitera da napada politicke prtivnike a meni to ne ide uz stalozenog i razumnog politicara za kakvog se izdaje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, cloudking рече Kako je moguce da za Jeremica nemas analizu pogresnih poteza poput ove sto radis Radulovicu? Jeremic je bar daleko duze u politici i verovatno bi mogli celu jednu temu da posvetimo samo njegovim pogresnim potezima... od DOS-a do UN-a? Kako sad on pristojan i prihvatljiv odjednom?Ajde Jankovic je nov tako da nemas sta da mu zameris. Kao "omnibus" je bio skoro pa besprekoran... ali vrlo brzo je gospodski pristup politici zamenio za pljuvacinu. Poceo je putem tvitera da napada politicke prtivnike a meni to ne ide uz stalozenog i razumnog politicara za kakvog se izdaje. Ево овако да се договоримо... Кад једфан од њих буде лупао глупости које су само пола оног лупања које редовно читаш из ДЈБ-а, или кад једног од њих двојице ухвате да је осуђен за корупцију или да дугује милионски порез САД-у, или кад један од њих двојице направи диктаторски статут (а сећаш се пре колико сам још месеци причао да Радуловић има диктаторске тенденције и да не трпи опозицију, и да је исти ко Вучић по том питању, ако не и гори), кад један од њих двојице буде саботирао заједничку акцију сваки пут кад може нешто заједнички да се постигне, кад буде заједно са својим ликовима правио циркус од институција, и још милијарду ствари... Онда нећу имати никаквих проблема да ти кажем да си потпуно у праву. Као што немам ништа лично против Радуловића или ДЈБ, тако не схватам свој глас за било кога од ове двојице лично. Највише ме је за ову двојицу определило што имају каријеру иза себе, што су своје послове обављали савесно и постигли одличне резултате, што се ни за једног другог председничког кандидата не може рећи. Paradoksologija, -Владимир- and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 3 минута, RYLAH рече Највише ме је за ову двојицу определило што имају каријеру иза себе, што су своје послове обављали савесно и постигли одличне резултате, што се ни за једног другог председничког кандидата не може рећи. А за Вучића? Гледо сам јуче на компјутору јућуб видео у коме се лепо види шта је човек све урадио за нас. Докони испијачи пива (такви попут тебе) су покушали да посумњају у његове резултате, али их је он са невероватном лакоћом разуверио наводећи конкретне бројке. Кад су Јанковић и Јеремић изградили икс ипсилона и повећали епсилон ламбда пута, а? RYLAH, Paradoksologija, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 13 минута, Juanito рече А за Вучића? Гледо сам јуче на компјутору јућуб видео у коме се лепо види шта је човек све урадио за нас. Докони испијачи пива (такви попут тебе) су покушали да посумњају у његове резултате, али их је он са невероватном лакоћом разуверио наводећи конкретне бројке. Кад су Јанковић и Јеремић изградили икс ипсилона и повећали епсилон ламбда пута, а? Ne diraj mi Sasu, on je metuo Rodoljuba kad je abdicirao, a ja se potajno lozim na Rodoljuba! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 минут, drvce рече Ne diraj mi Sasu, on je metuo Rodoljuba kad je abdicirao, a ja se potajno lozim na Rodoljuba! А ко ти је тај Генофил на ког се термално узбуђујеш? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 минут, Juanito рече А ко ти је тај Генофил? Rodoljub Sabic, on je svetli lik. Ћириличар, Paradoksologija, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука