Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Ajd da ti objasnim ukratko. ako ja i neki lik polazemo test za vatrogasce. I ja sam u svemu bolji od njega. Imam vecu kondiciju, bolje sam uradio kuperov test, bolje sam prosao na svim testovima. I odna mi kazu, ne primamo tebe vec primamo ovog lika jer je on sa kosova izbegao. Sta je to ako nije diskriminacija? A uz to taj lik nikako nije socijalno-ekonomski ugrozen cak je bolje stojeci od mene. Kako se to zove? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 5 minutes ago, RYLAH рече Али не чине. И сами добро знају да ниједна политичка партија не би могла да призове више од 2 - 3.000 људи на протесте, јер су људи сити и политичких партија и њихове политике, па сад покушавају да лешинаре овде. Ali cine. ti si prozivao onomad DJB kako su jadni jer su imali 1 %. Danas smo mnogi glasali za njih i dobili su 6 % sto je ogroman uspeh u ovom medijskom mraku. Sada pricas price kako pokret djb ne cini vecinu na tom protestu sto govori da pojma nemas o samom protestu. I to gresis isto kao sto si gresio onomad za izbore. I uvek ces da prozivas djb, nikad neces da shvatis. I uvek ces da gresis. Ja pratim ljude po tviteru pratim taj protest, vecina ljudi koji su na tom protestu su simaptizeri DJB i oni koji podrzavaju djb. A to znam tako, sto je protest porastao onda kada su se libek i DJB ukljucili. A ti mozes samo da kukas, ljubomorsis i prozivas kao sto si do sada radio. Ti mozda nisi dovoljno samokritican al ne pamtis svoje reci ali ja pamtim sta si juce pricao, pa ti kazem da nisi svestan koliko se zanosis sa predikcijama i procenama. p.s. Djb cine UPRAVO ljudi koji su SITI politickih partija i njihove politike i lesinarenja. Upravo su takvi najveca demografija glasaca. A ti Rile pojma nemas ni o protestu niti o cemu se radi niti ko organizuje niti ko su igraci, ali laprdas onako bezbeze tek da mi teras kontru sto ti je omiljeno odje. Prosto me obzavas za kontriranje to sam odavno provalio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, Млађони рече Kako se to zove? Јел знаш од колико сам људи по Крагујевцу слушао причу да не могу да се запосле у милицији рецимо, зато што су све заузели "косовари"? А онда од полицајаца са којима дођем у контакт, са Косова су само они из ПУ Пећ која је измештена у Крагујевац. У комуналној полицији у Крагујевцу од свих које знам, а знам их доста, ниједан није са Косова. Обично су пропали студенти или деца полуутицајних родитеља којима нису успели да среде шљаку у општини па их бацили на улицу. И увек буде да је тај изговор "морамо да запослимо избеглице" заправо фин начин да ти кажу да је место већ резервисано за неког. Не зато што је са Косова, него зато што има неког утицајног. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 2 minutes ago, Млађони рече Ja pratim ljude po tviteru pratim taj protest, vecina ljudi koji su na tom protestu su simaptizeri DJB i oni koji podrzavaju djb. A to znam tako, sto je protest porastao onda kada su se libek i DJB ukljucili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 2 minutes ago, RYLAH рече Јел знаш од колико сам људи по Крагујевцу слушао причу да не могу да се запосле у милицији рецимо, зато што су све заузели "косовари"? А онда од полицајаца са којима дођем у контакт, са Косова су само они из ПУ Пећ која је измештена у Крагујевац. У комуналној полицији у Крагујевцу од свих које знам, а знам их доста, ниједан није са Косова. Обично су пропали студенти или деца полуутицајних родитеља којима нису успели да среде шљаку у општини па их бацили на улицу. И увек буде да је тај изговор "морамо да запослимо избеглице" заправо фин начин да ти кажу да је место већ резервисано за неког. Не зато што је са Косова, него зато што има неког утицајног. Sta mene briga za kragujevac ja ti pricam o krusevcu. Pa imaju uticajnog, zato ih i favorizuju, dosta njih su u SPS, i drze se zajedno. ja kontam da je iz toga to sto su oni glasaci sps. Nije sigurno humanisticka mera, samo se iza humanisticke mere krije. Stvar je mnogo prosta, uposlis jednog sa kosova dobijes sigurnih 10 glasova njega i njegove familije. Ne znam sta je tu novo/cudno. Nisam pricao o policiji vec o komunalnoj policiji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Ја сам луд, дефинитивно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, RYLAH рече oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Неки комунални пандури су ме спасили тако што нису хтели да интервенишу када су ме ухватили БусПлус контролори. Наиме, заборавила сам новчаник, самим тим и бус+ картицу (месечна) и личну карту и паре, логично. Ови вриштали да дам документа, ја лепо понављала да не могу да родим лк и да зову комуналну (пошто ми претили истима 15мин., вриштали да ће казна да кошта 15.000 (ја реко' - добро, шта да радим...)... 3006 and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Да дође на форум неко са стране и види да тема о Радуловићу има 300 страна, па мислио би да је човек, у најмању руку, монарх или доживотни председник. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 2 hours ago, RYLAH рече Ликови иза те организације протеста су ми сви одреда несимпатични, из милијарду разлога, који сад нису битни. Али је чињеница да нешто раде и да им у најмању руку не треба сметати, нити присвајати оно што је само њихово. А што се ДЈБ тиче, нек направе један митинг самостално, да се види колико би људи дошло. И да, стално се ките туђим цвећем. Њихови ботови каче слике протеста, позивају на простест, они плаћају рекламе са совјим логом да се зову људи на протест, Месија стално качи слике на којима је на протесту, пошто је он ту најбитнији, и присвајају тај протест, који са њима нема везе. Covece kolko ti mrzis DJB vec ti muti rasud lagano... Ne reaguj tolko emotivno na sve sto procitas na netu i uvek sebi postavi pitanje "dal postoji druga strana ove informacije" Evo ja necu da ti dajem ikakve dokaze u vidu skrin sotova, ali cu ti reci da se pre ove objave pokreta "ne davimo beograd" vise puta desavalo da ljudi poistovecuju DJB sa tim pokretom sto je VISE PUTA na fb stranici DJB to jasno i glasno demantovano. Mnogo puta je jasno izreceno od strane DJB da oni nisu organizatori "ne davimo bg" i ne samo to vec da tamo ucestvuju ravnopravno sa svima kao gradjani koji su se pridruzili protestu. I sve to MNOGO PRE ovog statusa, da ne mislis da se sad radi o nekoj "damage control". Al dzabe, ti si vido oviu poslednju objavu koja se zgodno uklapa u misljenje koje si izabrao o DJB i gotovo. Nema dalje provere, nema kritickog razmsiljanja nema nista... samo gutanje informacija... PS. Za nekoga ko je "digo ruke od politike" i koga "ne interesuju izbori i stranke" prilicno energije ulazes u ocrnjivanje DJB-a na forumu. Rekao bih mnogo vise od svih ostalih zajedno... to navede coveka da se, onako, malo zapita florenntina and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 7 minutes ago, cloudking рече Evo ja necu da ti dajem ikakve dokaze u vidu skrin sotova, ali cu ti reci da se pre ove objave pokreta "ne davimo beograd" vise puta desavalo da ljudi poistovecuju DJB sa tim pokretom sto je VISE PUTA na fb stranici DJB to jasno i glasno demantovano. Mnogo puta je jasno izreceno od strane DJB da oni nisu organizatori "ne davimo bg" i ne samo to vec da tamo ucestvuju ravnopravno sa svima kao gradjani koji su se pridruzili protestu. I sve to MNOGO PRE ovog statusa, da ne mislis da se sad radi o nekoj "damage control". Al dzabe, ti si vido oviu poslednju objavu koja se zgodno uklapa u misljenje koje si izabrao o DJB i gotovo. Nema dalje provere, nema kritickog razmsiljanja nema nista... samo gutanje informacija... Гледај интервју овог лика који је дао Неши пре једно два месеца. КАчио сам га и на форуму, мислим да је у оној њиховој теми, па ћеш да видиш шта мисли о свему томе, и откад траје реклама политичара на њиховом протесту. Да подсетим само да ти исти политичари, кад су се сви заједно удружили, једва скупили половину људи, и то против изворне крађе. Што довољно говори. 10 minutes ago, cloudking рече PS. Za nekoga ko je "digo ruke od politike" i koga "ne interesuju izbori i stranke" prilicno energije ulazes u ocrnjivanje DJB-a na forumu. Rekao bih mnogo vise od svih ostalih zajedno... to navede coveka da se, onako, malo zapita ТАКОЕ! Вучић ме плаћа да оцрњујем Месију који оће да нас све заједно изведе из буле и да нам скине паразите, и да више лечење деци не плаћамо СМС-овима и да више верски образованим људима не дамо да се баве науком, јер верници су стока. А ДЈБ има паре од рекета који удара посланицима и одборницима, па он неће да ме плаћа да оцрњујем Вучића, па зато оцрњујем само ДЈБ, јер сам толко утицајан! Иначе се сад укључујем на тему само кад видим да је активна, па дам свој допринос да тема живи. Отприлике да ти аргументи постају на нивоу оних из Двери. Сви су Вучићеви плаћеници и стока чим имају нешто против ДЈБ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 4 minutes ago, RYLAH рече Вучић ме плаћа да оцрњујем Месију који оће да нас све заједно изведе из буле и да нам скине паразите, и да више лечење деци не плаћамо СМС-овима и да више верски образованим људима не дамо да се баве науком, јер верници су стока. А ДЈБ има паре од рекета који удара посланицима и одборницима, па он неће да ме плаћа да оцрњујем Вучића, па зато оцрњујем само ДЈБ, јер сам толко утицајан! Иначе се сад укључујем на тему само кад видим да је активна, па дам свој допринос да тема живи. Отприлике да ти аргументи постају на нивоу оних из Двери. Сви су Вучићеви плаћеници и стока чим имају нешто против ДЈБ. Sarkazmom do slobode! Sto se tice citiranog.... to si ti rekao, ne ja florenntina and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, cloudking рече Sto se tice citiranog.... to si ti rekao, ne ja TAKOE! Савест ми не да мира, а на форуму неки много добри Чворовићи, па ме одма проваљују. Брате, некад си макар имао добре форе, ово је већ трансфер блама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, RYLAH рече TAKOE! Савест ми не да мира, а на форуму неки много добри Чворовићи, па ме одма проваљују. Брате, некад си макар имао добре форе, ово је већ трансфер блама... Moguce... a jel primecujes kolko se vise nerviras sada nego ranije? I kolko vise imas potrebe da se branis uvredama? Kazem ja... neko je pao pod naprednjacki diskurs florenntina је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, cloudking рече a jel primecujes kolko se vise nerviras sada nego ranije? I kolko vise imas potrebe da se branis uvredama? ? Где ти видиш нервирање и увреде? Уствари, нема везе више... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука