Аурор Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Komunalna policija su naprednjački braon-košuljaši, SA odredi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 samo da mi se ovog radulovica rjesiti na forumu Ignjatije, Аурор, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Управо сада, kordun рече samo da mi se ovog radulovica rjesiti na forumu Kalash joint i opanci po tome se znaju libertarijanci Аурор, RYLAH, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече Pandering to the public much? When in Rome... RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече When in Rome... Дај плебу оно што тражи. Џуманџи and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 1 hour ago, Млађони рече Kalash joint i opanci po tome se znaju libertarijanci Џуманџи and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Komunalna policija su naprednjački braon-košuljaši, SA odredi. RYLAH, Џуманџи and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 11 minutes ago, Ћириличар рече Nisam znao da si i ti komunalac. Evo silazim na sledećoj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Nisam znao da si i ti komunalac. Evo silazim na sledećoj... Нит сам комуналац, нит анти-комуналац. Ал' кад си већ кренуо, ајд вади 5000 мени за пиво... оувааааааај, казну, казну. RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 2 minutes ago, Ћириличар рече ајд вади 5000 мени за пиво... 2.000. Бандиту. RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 3 minutes ago, Ћириличар рече Нит сам комуналац, нит анти-комуналац. Ал' кад си већ кренуо, ајд вади 5000 мени за пиво... оувааааааај, казну, казну. А јој извините, ево ево. Немојте само лубенице да ми дирате... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече 2.000. Бандиту. Ајмо млада дамо, и ти вади 5000. Уф, испунио сам квоту и за сутра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Ћирил Партократор (морала сам, ево, нећу више у офф) Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Bas me zanima da li ima iko na forumu ko je osetio bilo kakav boljitak uvodjenjem komunalne policije, da ne komentarisem nesrece koje su napravili... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 25 minutes ago, florenntina рече Bas me zanima da li ima iko na forumu ko je osetio bilo kakav boljitak uvodjenjem komunalne policije, da ne komentarisem nesrece koje su napravili... Једино што је било другачије је што сам гледао људе поред факса како купе импровизоване картонске тезге и беже... Mилена КШ and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука