Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 16 minutes ago, Ђоле Пролеће рече Brateee, razumi ga, elita je to, viša rasa takoreći... Добро је, прошли пут сам био комуњара, другосрбијанац итд., ово је солидан напредак (pun intended). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 5 minutes ago, Плутон рече Добро је, прошли пут сам био комуњара, другосрбијанац итд., ово је солидан напредак (pun intended). Nije dobro, puko si... Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 5 minutes ago, Ignjatije рече Странка је одувек била добро информисана Само да нагласим да сам ту информацију добио од једног члана приватно, не на састанку или од председника градског одбора. Није ми рекао одакле је сазнао, само је то споменуо док смо на кратко разговарали о Радулу. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Странка каже да неће у коалицију са СНС-ом, СПС-ом и СРС-ом. Ти гласаш за странку, поверујеш, то је у реду. Странка направи коалицију са СНС-ом, СПС-ом и СРС-ом. Ти и даље гласаш за ту странку - у најмању руку ниси нешто паметан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 6 minutes ago, Ignjatije рече Само да нагласим да сам ту информацију добио од једног члана приватно, не на састанку или од председника градског одбора. Није ми рекао одакле је сазнао, само је то споменуо док смо на кратко разговарали о Радулу. Ја знам друга који има једног друга чији је друг брат од лика који је швалер Вјерице Радете и он је мени реко да је Радуловић руски плаћеник и да му је циљ да направи руске војне базе у Србији, али да га у томе спречава Шешељ који сад ради за Вучића који ради за Запад и масоне уопште. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Већи кретен од свих из ДС-а заједно: http://rs.n1info.com/N1-Uzivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 28 minutes ago, Плутон рече И гласач СНС-а има „другачије политичко мишљење“, што не значи да није реч о политичком кретену. Наравно, ти то можеш да тумачиш како год желиш, па и тако како си написао, да „називам неког кретеном јер је другачији од мене и није као ја“ итд. (баш је стока овај Плутон, не воли различитост, хоће да сви буду као он, мисли да је најпаметнији итд.), што не мења апсолутно ништа у ономе што сам написао и ономе шта под тим мислим. Суздржавам се било какве негативне оцене о раду ДЈБ и Радуловића у последње време, не јер не дају материјала, него зато што нећу да будем у истом кошу са разним Вучићевићима и Црномарковићима (нико не заслужује онакву медијску тортуру и малтретирање). Али идући твојом логиком, свашта би се могло рећи и за некога по подржава странку која је у задње време приказала онолики ниво демагогије и дилетантизма, и чији лидер све чешће проказује понашање које је све само не нормално и културно. Што се тиче локалних коалиција, ствар је врло проста: за оне који су преспавали последњих 16 година, свака странка у Србији има принцип да се централе странака углавном не мешају у локалне коалиције, јер се на локалу не ради о високим политикама него о томе ко ће са ким најбоље да асфалтира и очисти улице, поправи уличну расвету и слично. У суштини, један људски однос у свим местима, сем можда у Београду и евентуално Новом Саду. ДЈБ има "централистички" приступ и ту, али то није разлог да се вређају гласачи других странака или да се због неразумевања функционисања политике у Србији праве онакви памфлети. Да не улазимо дубље, само мислим да није у реду неког називати кретеном јер има мишљење са којим се ти не слажеш, а ово горе није било у сврху неке дубље полемике него само да образложим због чега то мислим. Ћириличар and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 35 minutes ago, Плутон рече Ја знам друга који има једног друга чији је друг брат од лика који је швалер Вјерице Радете и он је мени реко да је Радуловић руски плаћеник и да му је циљ да направи руске војне базе у Србији, али да га у томе спречава Шешељ који сад ради за Вучића који ради за Запад и масоне уопште. Стварно си пуко. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 3 minutes ago, RYLAH рече Што се тиче локалних коалиција, ствар је врло проста: за оне који су преспавали последњих 16 година, свака странка у Србији има принцип да се централе странака углавном не мешају у локалне коалиције, јер се на локалу не ради о високим политикама него о томе ко ће са ким најбоље да асфалтира и очисти улице, поправи уличну расвету и слично Aха, око тога се праве коалиције, тражи се најбоље решење за асфалтирање путева и поправљање расвете... Kaко да не! Сад, можда сам ја преспавао 16 година, али си ти очигледно џабе био будан јер игром случаја су ми се у сновима јавиле огромне крађе и злоупотребе ДС-а са пословним простором у централним београдским општинама и некако ми се чини, како год то теби звучало, да нису направили коалицију са СПС-ом и СРС-ом да би асфалтирали путеве и поправљали расвету, већ да би задржали те (милионске) привилегије. Сад, ови тупави из ДЈБ не могу да укапирају како то функционише на „локалном“ нивоу (јер су у тим странкама, за разлику од ДЈБ, слободни да раде како мисле да је најбоље, без икаквог утицаја централе, а у ДЈБ за све морају да питају Радуловића диктатора). 5 minutes ago, RYLAH рече Да не улазимо дубље, само мислим да није у реду неког називати кретеном јер има мишљење са којим се ти не слажеш, а ово горе није било у сврху неке дубље полемике него само да образложим због чега то мислим. Рекох, тумачи како хоћеш па чак и тако да не поштујем различитост мишљења, не занима ме ни најмање. 8 minutes ago, RYLAH рече У суштини, један људски однос у свим местима, сем можда у Београду и евентуално Новом Саду. ДЈБ има "централистички" приступ и ту, али то није разлог да се вређају гласачи других странака или да се због неразумевања функционисања политике у Србији праве онакви памфлети. Можда ови из ДЈБ не разумеју како би њихова коалиција са СНС, СРС, СПС итд. допринела бољитку грађана. ДС то разуме и зато је успела да „сачува“ _______________ (унети име општине). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 2 minutes ago, Плутон рече Сад, можда сам ја преспавао 16 година, али си ти очигледно џабе био будан јер игром случаја су ми се у сновима јавиле огромне крађе и злоупотребе ДС-а са пословним простором у централним београдским општинама и некако ми се чини, како год то теби звучало, да нису направили коалицију са СПС-ом и СРС-ом да би асфалтирали путеве и поправљали расвету, већ да би задржали те (милионске) привилегије. Рекох већ да нећу да се увлачим у расправу, заболе ме. Оно што сам причао је ствар елементарног васпитања и културе. Макар смо за ових 26 година дошли дотле да не називамо неистомишљенике кретенима, тога више чак ни код већине радикала нема, али изгледа да ствари могу и да регресирају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Рекох већ да нећу да се увлачим у расправу, заболе ме. Оно што сам причао је ствар елементарног васпитања и културе. Макар смо за ових 26 година дошли дотле да не називамо неистомишљенике кретенима, тога више чак ни код већине радикала нема, али изгледа да ствари могу и да регресирају. Рекох, и мене много заболе ако мислиш да неког називам кретеном јер „не мисли исто као ја“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 ПОЛИТИЧКИ ПРОГОН У СЕЧЊУ Поштовани, Ја сам Душан Годочевић из Сечња, иначе члан покрета Доста је било, а такође сам био и кандидат за одборника у Сечњу (први на листи) и кандидат за посланика на покрајинским изборима (12. на листи). Наведене кандидатуре су уједно и један од повода овог обраћања, а главни разлог је ипак потреба да се стане на пут јавашлуку и криминалу. Наиме, с обзиром на то да је општина Сечањ мала средина где се сви познају и где мање више нема тајни, током кампање на протеклим изборима цела моја породица, као и шира породица моје супруге, а и ја са њима, смотрпели којекакве претње, увреде и лажи, највише од председника општине Предрага Милошевића – Карасија лично (СНС), а и од разноразних сателита и виртуелних профила по друштвеним мрежама. Те претње су сада прешле у отворену и директну одмазду, малтретирање, чак су нам и људи поручивали да не би требало са дететом да излазимо у шетњу. Тврдим Вам да ствари које се дешавају у Сечњу су јединствен пример бахатости и реваншизма, о криминалу ћу мало касније! Председник општине је јавно на завршним конвенцијама (видео 1 и видео 2, ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАТИ ОД ПОЧЕТКА ДО КРАЈА!!!) изјавио, између осталог да они не чекају 24.04.2016. (дан избора), него 25.04.2016. цитирам: „Кажу доста је било, е биће им га доста 25-тог…“, наравно мислећи да ће почети да дели отказе свима који су нам потписали листу, а пре свега мојој жени, Ољи Грубачић Годочевић, која ради као правница у центру за социјални рад у Сечњу (иначе тренутно на породиљском одсуству), па тако одмах у понедељак након избора је лично отишао у центар за социјални рад и рекао да се моментално да отказ онима који нису гласали за њега, сестри моје жене, Соњи Грубачић Рајин, која ради као педагог у предшколској установи у Сечњу, мајци моје жене,Љиљани Грубачић, која ради као руководилац одељења Општих и правних послова у општинској управи у Сечњу. Такође је председник општине лично звао моју сестру од ујака, Милицу Јеличић, (која је исто била на листи са мном) и претио јој да ће и њој дати отказ (она ради у Културно просветној заједници у Сечњу) и да ће мени „средит“ отказ у Дијаманту АД из Зрењанина, где и даље радим као правник. Пар дана пред изборе председник општине је ујаку кандидата са наше листе (кандидат је и координатор покрета за општину Сечањ Иван Јовчев) на локалним изборима у Сечњу „добронамерно“ поручио да неко хоће да му гепекује сестрића, али га он (председник општине) чува. Најновије претње, тачније наставак гореописаних, се дешавају ових дана. У уторак, 24.05.2016. године је нпр. начелник општинске управе у Сечњу, Раденко Угрчић, саопштио мајци моје жене, Љиљани Грубачић, која, понављам, ради као руководилац одељења општих и правних послова у општинској управи у Сечњу, да му је председник општине наредио да је „пошаље“ (промени радно место) у Дубицу (село са 300 становника удаљено око 20-так км од Сечња) да буде матичар са два радна дана недељно, а када му је начелник рекао да је то правно неспроводљиво, овај му је рекао да ипак то уради. Прекјуче, 07.06.2016. године, је одржана седница скупштине општине Сечањ на којој је изгласана одлука о измени одлуке о општинској управи, којом се укида одељење Општих и правних послова чији је руководилац била мајка моје жене Љиљана Грубачић (које иначе броји око 30-так запослених) и припаја се Одељењу за привреду (које има 3 запослена). Јасна је намера председника општине да се освети свима који нису гласали за њега и кроз усмени налог директору Предшколске установе „Полетарац“ из Сечња, иначе жени његовог заменика, Наташи Рађеновић, да измене систематизацију и да избаце послове стручног сарадника-педагога које обавља сестра моје жене Соња Грубачић Рајин, а нпр. остављен је логопед, кувар, неколико чистачица, итд.., (то је као када би се у дому здравља избацили послови лекара опште праксе, а оставили нпр. послови хирурга пластичара). Ово су само ублажене варијанте поступања, пре свега лично председника општине, а и његових „сарадника“. Поред разноразних кривичних дела злоупотребе службеног положаја, навешћу један еклатантан пример, у 2013. и 2014. години није спроведена јавна набавка за набавку горива (као ни за било коју другу набавку јер уопште није постојао План набавки општине Сечањ за наведене године, подаци су јавно доступни на порталу јавних набавки) за општину Сечањ, а гориво се искључиво набављало, и сада се набавља, на пумпи „Мона“ мб:08196125, која је у власништву лично председника општине, његовог брата Мирослава Милошевића и њихове мајке Јоване Милошевић. Изузетно су занимљиве набавке услуге одржавање атарских путева по насељеним местима у општини Сечањ (око 20.000.000,00 динара годишње), без било каквог пројекта, надзора и контроле „урађеног“ посла по атарима, итд… Такође, прекјучерашњи текст у „БЛИЦ“-у је занимљив, поготово коментари. Иначе, у општини Сечањ је тренутно државна ревизија, на челу са Душком Пејовићем, чији извештај ће бити изузетно занимљив, и који ће, по неким очекивањима, бити најгори извештај у историји државног ревизионизма, а уједно и темељ будуће озбиљне истраге. Заступник сам Удружења грађана „Моћ речи“ које је недавно спровело подпројекат „Сечањ по мери грађана“ у сарадњи са Београдском отвореном школом у оквиру пројекта „Јачање локалне транспарентности“, којом приликом смо угостили и г.Драгана Добрашиновића из „Коалиције за надзор јавних финансија“ и г.Немању Ненадића из „Транспарентности Србија“, и када сам им испричао пар ситуација, нпр. да општина Сечањ има у буџету близу 20.000.000,00 динара за дотације невладиним организацијама а да никада није расписала конкурс за расподелу тих средстава, већ се новац дели искључиво по слободном нахођењу председника општине, једноставно су остали без текста. Молим Вас да ове податке ширите и делите свим медијима, организацијама цивилног друштва и релевантним државним институцијама како би се стало на пут овим и оваквим понашањима којих ће бити све више уколико не реагујемо на одговарајући начин. Душан Годочевић, члан покрета Доста је било http://dostajebilo.rs/politicki-progon-u-secnju-dusan-godocevic/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Прочитајте текст. Ту ћете видети колико је ситуација у којој се Србија налази екстремна и колико су антиполитички ставови погубни у случајевима када су људи физички угрожени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 2 hours ago, Плутон рече Добро је, прошли пут сам био комуњара, другосрбијанац итд., ово је солидан напредак (pun intended). Dobrodosao u klub! Pice i zenske su besplatni a clanarina simbolicna! Trenutno se organizujemo u pokret a uskoro, ko zna, mozda padne i neka stranka Плутон and Аурор је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 6 minutes ago, cloudking рече Dobrodosao u klub! Pice i zenske su besplatni a clanarina simbolicna! Trenutno se organizujemo u pokret a uskoro, ko zna, mozda padne i neka stranka Каунт ми ин, фелоу издајниче. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука