Плутон Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 On 6/8/2016 at 15:42, Ћириличар рече Лидер покрета Доста је било Саша Радуловић одлучио је да заведе ред у Скупштини Србије. Првог дана одлучно је најавио обрачун са ниским ценама у скупштинском ресторану. Другог је покушао да подучи посланике како се морају владати. Није му пало на памет да би и сам требало да савлада лекције из скупштинских правила. Неки посланици који су се после дужег периода вратили у парламент, на улазу су питали за пословник који се раније ту добијао. Саша Радуловић је одмах отишао на кафицу у чувени ресторан, узео рачун, окачио га на „Твитер”, згранут „срамотно ниским ценама”. У његову згранутост тешко је поверовати, будући да је био министар у влади Александра Вучића, а у тамошњем ресторану цене су исте. Прича о посланицима џабалебарошима, који ништа не раде, а „џабе” једу, добро пролази у јавности, али Радуловић би морао да зна да у Скупштини Србије ради нешто више од 400 људи, да две трећине њих има плату испод 30.000 динара, и да се и они хране ту. То знају и опозиционари и изборни победници који су осудили Радуловићев поступак, да би Зоран Живковић позвао „оне којима се не свиђају ниске цене да, у знак протеста, тамо не иду”. Хоће ли се Радуловић, ипак, обрачунати са ценама у ресторану, другог дана рада парламента нисмо чули. Није могао тиме да се бави, морао је да се бави едукацијом посланика. Кад је на ред дошао избор потпредседника, пробао је Радуловић да подучи остале ко има право на та места, али није схватио да о томе одлучују грађани на изборима. Сва места у парламенту од потпредседничких, до чланства у одборима и међународним организацијама, одређују се на основу резултата избора. Резултати кажу да је апсолутну већину освојила листа Александра Вучића. То, чини се, само неколико новајлија није разумело, а Радуловић је протоколарну ствар пробао да претвори у скандалозну. Наравно, на „Твитеру”. У парламенту то није прошло. Парламент је до сада имао шест потпредседника, а пошто ДС и ДЈБ имају по 16 посланика, функцију је требало да добије једна од тих група. Вучић је „сугерисао” напредњацима да додају још једно потпредседничко место. Пао је договор, да би онда Радуловић одбио да гласа за одлуку која обезбеђује основ за гласање о потпредседницима. Изгласана одлука о броју потпредседника се није могла поништити, па су сви остали проблеми решени тако што нису гласали за избор Јасмине Николић (ДЈБ). Радуловић је одмах изашао пред новинаре да прича о „непристојној понуди”, коју они, дабоме, нису прихватили, мада су кандидовали Јасмину Николић, а нису ни повукли њену кандидатуру кад су прекршили договор. На „Твитеру” су још сугерисали да је ДС прихватио „непристојну понуду” које није ни било. Демократе знају како функционише парламент, коме и по ком основу шта припада, и у складу с тим се понашају. Саша Радуловић би можда могао да чита пословник уместо што му је прва брига шта да „твитне”. Парламент није „Твитер”, мада и ту човек свашта може да чује и види. Извор Haha, dobar ti izvor Botitika Inace sto se poslovnika tice, znam par stvari jer je moj dobar ptijatelj upravo usao u skusptinu i kao najmladji poslanik bio potpredsednik vlade dok se nije izabralo to telo. Poenta je da su svi DJB-ovci licno od Radulovica nekoliko nedelja pre ulazak u parlament dobili poslovnik sa zadatkom da ga procitaju i prouce. To je bila obaveza ukoliko ele da odgovorno vrse svoju funkciju na koju su ih postavili gradjani. Meni je licno veliki argument u prilog DJB-u upravo taj moj prijatelj (ali na zalost to je moj licni utisak jer poznajem coveka licno... znam da ova prica ne vredi ikome drugome). On je jedan od najpametnijih i najpostenijih ljudi koje poznajem i apsolutno sam ubedjen da bi istog momenta napustio i skupstinu i radulovica kada bi se ispostavilo da su oko njega u DJB-u lopovi, dzabalebarosi i prevaranti. Evo i dalje je sa njima, tako da sada jos cvrsce verujem u Radulovicevu ispravnost. A ono sto me cini ubedjenim da je Radulovic jedini izbor jesu ove nekreatvine hajke i prostacki progoni po dnevnim listovima i zaista verujem da bi samo prepelica s pola mozga mogla da se na njih pali i da ih uzima za ozbiljno (izvinjavam se forumasima koji se pale na te tekstove) Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 2 hours ago, cloudking рече Haha, dobar ti izvor Botitika Inace sto se poslovnika tice, znam par stvari jer je moj dobar ptijatelj upravo usao u skusptinu i kao najmladji poslanik bio potpredsednik vlade dok se nije izabralo to telo. Poenta je da su svi DJB-ovci licno od Radulovica nekoliko nedelja pre ulazak u parlament dobili poslovnik sa zadatkom da ga procitaju i prouce. To je bila obaveza ukoliko ele da odgovorno vrse svoju funkciju na koju su ih postavili gradjani. Meni je licno veliki argument u prilog DJB-u upravo taj moj prijatelj (ali na zalost to je moj licni utisak jer poznajem coveka licno... znam da ova prica ne vredi ikome drugome). On je jedan od najpametnijih i najpostenijih ljudi koje poznajem i apsolutno sam ubedjen da bi istog momenta napustio i skupstinu i radulovica kada bi se ispostavilo da su oko njega u DJB-u lopovi, dzabalebarosi i prevaranti. Evo i dalje je sa njima, tako da sada jos cvrsce verujem u Radulovicevu ispravnost. A ono sto me cini ubedjenim da je Radulovic jedini izbor jesu ove nekreatvine hajke i prostacki progoni po dnevnim listovima i zaista verujem da bi samo prepelica s pola mozga mogla da se na njih pali i da ih uzima za ozbiljno (izvinjavam se forumasima koji se pale na te tekstove) Стварно је смијешно за шта га све нападају и које (не)аргументе користе. Гледао сам данас снимке из НС које је Покрет избацио на Јутјуб. Сто пута су напомињали да се остали не држе теме. Били су напорни и као папагаји једно те исто су понаваљали, али били су у праву. И послије у Политици неко пише "ДЈБ дијели лекције посланицима који су ту годинама". Па да, и народ не може очима смислити колики су ти посланици билмези. Мислим да ће временом ДЈБ и СРС ући неке сукобе и спорјечкања прије свих, мада опет ДЈБ напада све и свакога ко нешто гријеши па ће сигурно окренути читав парламент против себе :D Само ми се не свиђа тај одређен степен зелотизма код ДЈБ, али ваљда ћа временом то спласнути. Млад је покрет, све је ново па тиме и узјогуњено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 30 minutes ago, Ћириличар рече ДЈБ дијели лекције посланицима који су ту годинама Ма таман посла да неко дели лекције тим добрим и поштеним људима који 20 година седе у Скупштини чинећи Србију богатом и успешном земљом... ИгорМ, GeniusAtWork and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 1 hour ago, cloudking рече Meni je licno veliki argument u prilog DJB-u upravo taj moj prijatelj (ali na zalost to je moj licni utisak jer poznajem coveka licno... znam da ova prica ne vredi ikome drugome). On je jedan od najpametnijih i najpostenijih ljudi koje poznajem i apsolutno sam ubedjen da bi istog momenta napustio i skupstinu i radulovica kada bi se ispostavilo da su oko njega u DJB-u lopovi, dzabalebarosi i prevaranti. Можда је тај твој пријатељ добар, поштен, паметан итд., ал' ако хоће да се бави политиком, онда једноставно мора да постане лош и да научи да лаже и краде или неће опстати. Није да он то тако хоће или жели, то је једноставно такав посао по природи, ако си политичар онда мораш да лажеш и крадеш... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 18 minutes ago, Muramasa рече Sve do sada, dok DJB ne promeni tu političku "kulturu". Ма како да не, тамо неки стечајни управник хоће да мења политичку културу, тај не може ни цензус да пређе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 A, sarkazam... Prepade me Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Мандатар за састав Владе Србије је данас изјавио: - Да би и сам тражио да му дају један багер да им се придружи да су му рекли шта планирају у Савамали, при томе назвавши срушене објекте - међу којима је било и легализованих и оних у поступку легализације - "криминалним леглом". И да је све то лепо требало обавити дању. - Да је трагични догађај са падом хеликоптера и погибијом пилота, медицинских радника и бебе "измишљена и лудачки вођена афера". - Да највећи део Србије зна "само да кука" и да су то наследили још из доба Турака. А ово је само загревање, могу да мислим кад званично постане премијер шта ћемо све да слушамо... Плутон, Juanito, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 7 minutes ago, GeniusAtWork рече - Да би и сам тражио да му дају један багер да им се придружи да су му рекли шта планирају у Савамали, при томе назвавши срушене објекте - међу којима је било и легализованих и оних у поступку легализације - "криминалним леглом". И да је све то лепо требало обавити дању. GeniusAtWork, drvce, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 1 hour ago, GeniusAtWork рече Мандатар за састав Владе Србије је данас изјавио: - Да би и сам тражио да му дају један багер да им се придружи да су му рекли шта планирају у Савамали, при томе назвавши срушене објекте - међу којима је било и легализованих и оних у поступку легализације - "криминалним леглом". И да је све то лепо требало обавити дању. - Да је трагични догађај са падом хеликоптера и погибијом пилота, медицинских радника и бебе "измишљена и лудачки вођена афера". - Да највећи део Србије зна "само да кука" и да су то наследили још из доба Турака. А ово је само загревање, могу да мислим кад званично постане премијер шта ћемо све да слушамо... https://pouke.org/forum/topic/43112-политика-код-нас-ношење-фантомки-није-забрањено/?page=5#comment-1459937 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Човече, јеси ли ти теолог или радулолог? ИгорМ and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 14 hours ago, Ћириличар рече Мислим да ће временом ДЈБ и СРС ући неке сукобе и спорјечкања Немој Војводу да дира. Та ђе ће онај слабић на четничког војводу да удара. Може га Воја појест' 'место јефтиног скупшитнског доручка. Кога се Шеки латио да разобличи тај није добро прошао. Боље да зелен' Радуле буде миран, барем док не сазри. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 2 hours ago, Ignjatije рече Немој Војводу да дира. Та ђе ће онај слабић на четничког војводу да удара. Може га Воја појест' 'место јефтиног скупшитнског доручка. Кога се Шеки латио да разобличи тај није добро прошао. Боље да зелен' Радуле буде миран, барем док не сазри. То и кажем. Шеки је махер, али изгледа да још не сматра ДЈБ за неку пријетњу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 15 hours ago, RYLAH рече https://www.youtube.com/watch?v=NFBi9JJYsDY Juanito, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 НОВИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ БАХАТИХ НАСИЛНИКА НА ВЛАСТИ ДАНАС У 18 Ч Данас у 18 часова биће одржан трећи по реду протест поводом нелегалног рушења објеката у Савамали током изборне ноћи између 24. и 25. априла. Исте ноћи, за сада непозната лица са фантомкама су, поред објеката у приватном власништву, срушили владавину права зарад пројекта „Београд на води“. Јасно је да се овакав варварски чин није могао догодити без сазнања и одобрења врха градске власти и мандатара лично, који се прво правио невешт говорећи како су комплетни идиоти одговорни за рушење. Пре три дана, у намери да спречи данашњи протест, изјавио је да је врх градске власти одговоран за рушење. Уколико упоредимо његове две изјаве, схватамо шта и сам мандатар мисли о врху градске власти и градоначелнику лично. Међутим, мандатар за састав нове владе изјавио је да не види ништа лоше у чину рушења, да му је проблематично једино то што је рушење обављено под окриљем ноћи, а не током дана, те да му је жао што и сам није узео учешћа у самом рушењу. Покажимо им данас у 18 часова окупљањем испред Скупштине Града да је такво понашање скандалозно и да неће проћи. Протест организује иницијатива „Не да(ви)мо Београд, а Покрет „Доста је било“ позива све грађане да се прикључе протесту и поруче својим присуством да је ово наш град и наша земља, а не њихова држава. Мапа данашње протестне шетње Булевар Краља Александра – Београдска – Славија – Немањина – Влада Републике Србије http://dostajebilo.rs/novi-protest-protiv-bahatih-nasilnika-na-vlasti-danas-u-18-c/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука