florenntina Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 14 hours ago, Плутон рече Не знам шта Вучић више треба да уради да би „независни мислиоци“, „интелектуалци“ и остали што вазда понављају антиполитичке мантре изашли на гласање. Ne treba nista da uradi ( i kamo srece da prestane bilo sta vise da radi!) jer oni vecinom vec izlaze na izbore i glasaju za svog poslodavca SNS. A te price o "neutralnosti" su za malu decu. Toliko je cak i meni iz Kanade jasno k'o dan! Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 31 minutes ago, florenntina рече Ne treba nista da uradi ( i kamo srece da prestane bilo sta vise da radi!) jer oni vecinom vec izlaze na izbore i glasaju za svog poslodavca SNS. A te price o "neutralnosti" su za malu decu. Toliko je cak i meni iz Kanade jasno k'o dan! Де си бре Чворовићу, баш сам се питао што те још нема да ме проваљујеш за коју Коминтерну радим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Де си бре Чворовићу, баш сам се питао што те још нема да ме проваљујеш за коју Коминтерну радим! Izvini sto kasnim, spremam se za Mexico pa sam malo busy Inace, znam ja da ces ti to sam najbolje da nam objasnis za koga radis, bez icije pomoci https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 3 hours ago, Жељко рече Не вреди, ово сам и ја исто говорио, ал бадава. Када си идеолошки затуцан онда ти не остаје ништа друго него да класификујеш људе који су за, и који су против твоје партије, вође, идеологије( пардон ДЈБ нема идеологију али има неку мантру што му дође као псевдоидеологија), итд. Ево Риле да ми ниси пре неки дан говорио: "Кад видим ко све и на који начин напада ДЈБ, дође ми да их браним", па и да посумњам да си и ти неки идеолошки затуцаник који се устремио на ДЈБ, али вако више немам разлога да то мислим. Класификација ти помаже да случајно не помислиш да изван твог уског партијашког погледа на свет и на људе постоји цела шума. Јок, сви су у партији, сви раде за неког, а свако ко није за НАС, он је ЊИХОВ. Свако ко каже смо исти као ОНИ, он заправо ради за ЊИХ да би покопао НАС. Свако ко неће да се бакће ни са НАМА ни са ЊИМА лаже, јер је немогуће да неко не буде сврстан, јер би то значило да није у овом уском систему, а то не само да је немогуће, него је и опасно, и за НАС и за ЊИХ, јер је једина гаранција опстанка и развоја и НАС и ЊИХ постојећи систем, и свака "промена" би требало да се дешава искључиво у постојећем систему, и искључиво између НАС и ЊИХ. А за ово друго, видиш да ми сами не дају Ја и овде на теми пљувао оне бљувотине, па ме провалили да сам и то радио са неким великим поквареним циљем на уму Ено ти и коментара испод оног задњег Зицер текста, ботине глупе не могу да провале да се ту заправо пљују оне бљувотине које објављује оно смеће од медија. Човек Жоја and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 15 minutes ago, florenntina рече Izvini sto kasnim, spremam se za Mexico pa sam malo busy Inace, znam ja da ces ti to sam najbolje da nam objasnis za koga radis, bez icije pomoci Срећан теби пут, Чворовићу, и да нам у Мексику добро прођеш (дал био одмор дал био посо дал била оба у питању), а не сумњам ја да ћеш ти мене временом већ скроз разоткрити, нема те тајне која за такве остаје скривена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 Hvala, idem na odmor i to bez sendvica Sam ces ti to lepo uraditi kao i do sada, tako da nema potrebe za bilo cijim dodatnim trudom. Samo nastavi, kao i do sada, kratko, jasno i nadasve neutralno RYLAH је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 2 hours ago, Muramasa рече Da se dovede ekonomija u red, a onda kada imamo pare, onda možemo i sve ostalo (obrazovanje, zdravstvo, socijala, penzioni sistem), kroz javne rasprave i neki vid direktne demokratije. Може ли то мало детаљније и конкретније. Какава је унутрашња, а каква спољна политика? Конкретан економски, одбрамбени, спољнотрговински програм, пут којим Србија треба да иде, однос према ЕУ, Русији, НАТО пакту, Косову.... Нас то занима, а не празна демагогија о партократији и паразитском систему. Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 5 hours ago, florenntina рече Ne treba nista da uradi ( i kamo srece da prestane bilo sta vise da radi!) jer oni vecinom vec izlaze na izbore i glasaju za svog poslodavca SNS. A te price o "neutralnosti" su za malu decu. Toliko je cak i meni iz Kanade jasno k'o dan! Волео бих да је тако, ал' на теми је писало само пар СНС-ботова (неки су сами признали и хвалили се како не раде за џабе као „ови“ ). Остали стварно верују у ту антиполитичку причу (она је популарна још од старе Грчке). Када имаш структуру становништва у којој је 90% елементарно филозофски, грађански и политички неписмено (колико год да познају своја занимања) онда добијеш ово што имамо у Србији. Ова неокомунистичка гарнитура политичара коју сада гледамо како се коначно руши је била велико зло, али тај антиполитички дух који су створили (пре свих Милошевић, коме је то био најбољи слуга док је уз виски трговао животима) је још веће. Ево, и данас имаш гомилу њих који жале за Слобом и који би волели да се 5. октобар никад није догодио (јер су сви исти, па је најбоље да се никад не мења власт, трошак је то итд.). Они не пишу то јер су плаћени него јер су потпуно убеђени у те политичке стереотипе. Да сад кажем нпр. да су сви црнци лопови одмах би скочили да ми покажу како је то стереотип и расистичка тврдња итд., али да напишем да су сви политичари исти, да су стока (макар и рођена мајка неког форумаша била политичар) одмах бих добио амине и одобравање сваке врсте. То је у Србији неупитна истина и зато је овде могуће да убијеш, киднапујеш, пребијаш, рушиш и да останеш на власти. Антиполитичка пропаганда (плаћена или не) служи само власти (данас је то СНС). Они који проповедају антиполитичку причу, свесно или несвесно служе власти (то не значи да су ботови, да су плаћени итд., али то су последице онога што говоре). Наравно, нико ко то прича неће да призна ни себи ни другима последице онога што прича, али оне и не зависе од његовог признања. Да се најбољи, најпаметнији и најстручнији човек на свету кандидује за српске изборе, полудео би. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 8 hours ago, Жељко рече Када си идеолошки затуцан онда ти не остаје ништа друго него да класификујеш људе који су за, и који су против твоје партије, вође, идеологије( пардон ДЈБ нема идеологију али има неку мантру што му дође као псевдоидеологија), итд. Много је лакше кад ниси затуцан па само добијеш паре и можеш нпр. да делиш по форуму текстове Љиљане Смајловић о пијаним пилотима итд., блатиш живе, блатиш мртве, шта има везе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 Најлакши је поглед на свет у коме толико немаш појма о било чему па да помислиш да је борба против опстанка Вучића на власти, или опстанка било кога другог на власти, борба против система у ком сви они делују и само смењују један другог. Радуловић добар, Вучић лош, или Вучић добар, Радуловић лош, и то је све што просечан гласач у Србији треба и сме да зна. Црно - бело, као у вестерн филму. Бациш им коску коју ће да глођу, још их убедиш и да раде неку много велику ствар тиме, да су малтене антички хероји који се боре против митских звери, и они мртви задовољни, и даље служе опстанку оваквог накарадног система. И после објасни свима који устају и буде се са Вучићем на уму, било да су за њега или против њега, да то није ни ледени брег, и да све то делује у оквирима једног система. Ал јок, битно да се опичи глупа мантра коју слушамо већ толике године - направе се два вештачка табора, и народ се закрви око тога, и гледају једни друге кроз нишан и са узаврелим страстима, нападају све остале јер их осећају као природне непријатље, а појма немају о било чему, и не виде шуму од два дрвета која су фиксирали разрооким погледом. Ево, сад ме опет нападните да сам комуниста напредњак или да оћу да се врати Милошевић, или да сам себична будала која руши вашу могућу срећу, и викните Вучићу педеру или шта год вам у датом тренутку даје осећај испуњености, тако је најлакше и најбезболније, а и ослобађа вас одговорности јер идете линијом мањег отпора. Али то неће да реши ниједан проблем, као ни било које друго брзо и лако решење које се икада икоме понудило у историји човечанства. Човек Жоја, Ћириличар and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 13 minutes ago, RYLAH рече Најлакши је поглед на свет у коме толико немаш појма о било чему па да помислиш да је борба против опстанка Вучића на власти, или опстанка било кога другог на власти, борба против система у ком сви они делују и само смењују један другог. Радуловић добар, Вучић лош, или Вучић добар, Радуловић лош, и то је све што просечан гласач у Србији треба и сме да зна. Црно - бело, као у вестерн филму. Бациш им коску коју ће да глођу, још их убедиш и да раде неку много велику ствар тиме, да су малтене антички хероји који се боре против митских звери, и они мртви задовољни, и даље служе опстанку оваквог накарадног система. И после објасни свима који устају и буде се са Вучићем на уму, било да су за њега или против њега, да то није ни ледени брег, и да све то делује у оквирима једног система. Ал јок, битно да се опичи глупа мантра коју слушамо већ толике године - направе се два вештачка табора, и народ се закрви око тога, и гледају једни друге кроз нишан и са узаврелим страстима, нападају све остале јер их осећају као природне непријатље, а појма немају о било чему, и не виде шуму од два дрвета која су фиксирали разрооким погледом. Ево, сад ме опет нападните да сам комуниста напредњак или да оћу да се врати Милошевић, или да сам себична будала која руши вашу могућу срећу, и викните Вучићу педеру или шта год вам у датом тренутку даје осећај испуњености, тако је најлакше и најбезболније, а и ослобађа вас одговорности јер идете линијом мањег отпора. Али то неће да реши ниједан проблем, као ни било које друго брзо и лако решење које се икада икоме понудило у историји човечанства. Наравно, нико ко то прича неће да призна ни себи ни другима последице онога што прича, али оне и не зависе од његовог признања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 6 minutes ago, Плутон рече Наравно, нико ко то прича неће да призна ни себи ни другима последице онога што прича, али оне и не зависе од његовог признања. 20 minutes ago, RYLAH рече Ево, сад ме опет нападните да сам комуниста напредњак или да оћу да се врати Милошевић, или да сам себична будала која руши вашу могућу срећу, и викните Вучићу педеру или шта год вам у датом тренутку даје осећај испуњености, тако је најлакше и најбезболније, а и ослобађа вас одговорности јер идете линијом мањег отпора. Али то неће да реши ниједан проблем, као ни било које друго брзо и лако решење које се икада икоме понудило у историји човечанства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 Нико неће да призна оно што им ја кажем да треба да признају! И мени се то стално дешава, ал ме теши то што сам ја Аристотел, а они неписмени охлос. RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 16 minutes ago, RYLAH рече Најлакши је поглед на свет у коме толико немаш појма о било чему па да помислиш да је борба против опстанка Вучића на власти, или опстанка било кога другог на власти, борба против система у ком сви они делују и само смењују један другог. Радуловић добар, Вучић лош, или Вучић добар, Радуловић лош, и то је све што просечан гласач у Србији треба и сме да зна. Црно - бело, као у вестерн филму. Бациш им коску коју ће да глођу, још их убедиш и да раде неку много велику ствар тиме, да су малтене антички хероји који се боре против митских звери, и они мртви задовољни, и даље служе опстанку оваквог накарадног система. И после објасни свима који устају и буде се са Вучићем на уму, било да су за њега или против њега, да то није ни ледени брег, и да све то делује у оквирима једног система. Ал јок, битно да се опичи глупа мантра коју слушамо већ толике године - направе се два вештачка табора, и народ се закрви око тога, и гледају једни друге кроз нишан и са узаврелим страстима, нападају све остале јер их осећају као природне непријатље, а појма немају о било чему, и не виде шуму од два дрвета која су фиксирали разрооким погледом. Ево, сад ме опет нападните да сам комуниста напредњак или да оћу да се врати Милошевић, или да сам себична будала која руши вашу могућу срећу, и викните Вучићу педеру или шта год вам у датом тренутку даје осећај испуњености, тако је најлакше и најбезболније, а и ослобађа вас одговорности јер идете линијом мањег отпора. Али то неће да реши ниједан проблем, као ни било које друго брзо и лако решење које се икада икоме понудило у историји човечанства. Ok... zar u tom tvom svetu gde si se prepustio defetizmu, nema mesta za nas koji gajimo neku nadu? Osim toga ne mozes da sedis po strani i da dobacujes " eh deco, deco, kolko ste vi naivni i nemate pojma" bez da ponudis ikakvo drugo resenje osim defetizma? Jer posmatrajuci tebe na ovoj temi postoje samo dva zakljucka: - svidja ti se kako je sad, ili - pomirio si se sa zlom sudbinom i mirno cekas svoj kraj I jedno i drugo je jednako strasno (za mene). Evo ja sam spreman da se slozim s tobom da smo svi zavedeni i da nemamo pojma i da gajimo lazne nade. A sta nudis? Nudis li neki drugi put i nacin? Ne nudis. Dakle defetista si. A kad si defetista najgora pozicija koju mozes da zauzmes je savetodavna. To bi sam trebalo da znas... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 6 minutes ago, cloudking рече Evo ja sam spreman da se slozim s tobom da smo svi zavedeni i da nemamo pojma i da gajimo lazne nade. A sta nudis? Nudis li neki drugi put i nacin? Ne nudis. Нуди - тражи рачун кад купујеш нешто. И тако временом, ако сви тражимо рачун, онда ће одједном да порасте БДП, имаћемо слободне медије, Вучић више неће да шаље батинаше да туку људе итд. Погледај у себе, ти си проблем у овој земљи, не Вучић. А док се сви не променимо и постанемо бољи људи и тражимо рачун, дотад нека Вучић остане на власти јер су сви исти па да се не трошимо за изборе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука