Плутон Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 2 hours ago, ИгорМ рече Интересантан интервју... нарочито задњих 5 мин Још један добар интервју: http://rs.sputniknews.com/intervju/20160419/1105005614/Radulovic-intervju-izbori.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 DOSTA JE BILO SAŠA RADULOVIĆ – RADULE Radule je ajde da kažemo, relativno nov na političkoj sceni. Na samom startu je dao autogol jer je počeo kao ministar u Vučićevoj vladi, ali je ubrzo vrlo teatralno napustio to radno mesto i pobrao sinpatije određenog biračkog tela što ga je dovelo do velikih 2% na prošlim izborima. Kada se pogleda taj rezultat i to da je bio relativno anonimus, da se više išlo na neki trenutni hajp, sve sem prelaska cenzusa bi sada bila katastrofa za njega. Radule je takođe, među prvima odlučio da svoju kampanju potpuno usmeri na društvene mreže, internet, nekakve onlajn tribine itd. Ovo je delom zbog toga što vlada medijski mrak, a delom zbog toga što je Radule nekako bangav. On jebote okači poster u sred kampanje VOZIMO BAJS NA ADI ili tako nešto, pa daj čoveče nemoj da me zajebavaš. Drugo, Radule, moramo nešto da ti otkrijemo, i možda bude bolno. Ako je video pogledalo 300 000 ljudi, to ne znači da će isti taj broj glasati za tebe, ako imaš 100 lajkova na sliku i 5 komentara pozz Rašo lep si, to ne znači da će oni glasati za tebe, to te samo internet uvlači u svoj kovitlac i ne smeš objavljivati ove podatke(kao vidite drugari kako sam ja uspešan) sem ako ne želiš da budeš proglašen najvećom lejmarom na svetu. Treće, reci kamermanima da ti snimaju SAMO glavu, jer kad ti snimaju celo telo vidimo trenutke u kojima izgleda kao da si krenuo da koračaš, ali zbog tvoje čudne građe očigledno da je informaciji iz mozga potrebno oko desetak sekundi da stigne u noge pa onda deluje kao da ti je glava već otišla metar unapred a noge se bore da sustignu.GRANICA: 4.5%IGRA: VIŠEKVOTA: 1.5 Преузето са Тарзаније Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/izbori-analiza/ Караконџула and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Плутон, Juanito, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Безвезе. -.- Баш су тарзани. Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Спремите кокице. Ћириличар, Dejan87 and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 hour ago, Плутон рече Спремите кокице. Који канал? РТС? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Управо сада, Ћириличар рече Који канал? РТС? РТС, и то кец! Фале још само Неша и Чучко. Dejan87 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Безвезе. -.- Баш су тарзани. ПА фора је у томе што оспу по свима, ни по бабу ни по стричевима, зато их обожавам, чак и када ударе на неког мог Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече ПА фора је у томе што оспу по свима, ни по бабу ни по стричевима, зато их обожавам, чак и када ударе на неког мог Али, исмевање нечије грађе? Неукусно. Плутон and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 hour ago, Плутон рече Спремите кокице. Препоручујем кофу. :O Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Али, исмевање нечије грађе? Неукусно. Што да не? Исти је то ранг као зезање са Дачићем Гицком Прасићем, Чедом наркоманом, Тадићем манекеном итд. Додуше, ја сам из Босне и код нас су шале мало грубље, па је ово мој фах Кол'ко пута сам чуо само "Венди, врати коњу глаааавууу!", а није да нема... естетски неугодно лице, као што није да није да је Радуловић танак као грана а притом превисок за своју килажу ( да се тако еуфемистичк изразим ). У сваком случају, у питању је комедија која мора бити праведна у том смислу да сви могу бити предмет шпрдње. Наравно, границе укуса постоје, али увијек треба узети у обзир и контекст у којем је шала изречена и шта стоји иза те шале ( прави ставови комичара или само намјера за шпрдњу ) јер се само тако може заиста видјети да ли је та црвена линија пређена. Давно некад, комичарка Сара СИлверман је испричала сљедећи виц:"Добила сам позив на поротничку дужност једном и пошто стварно нисам хтјела да идем, смислила сам како да се извучем. Наиме, оптужени је био неки Азијат па је стога у формулару било постављено питање да ли имам проблем са његовом расом, како би се одстранили расисти у пороти. Само сам написала:"Не, ја обожавам Чинкове (увредљиви назив за Азијате)"." Шала, на свом мјесту. Али... неки Кинез се увриједио и тужио је. Дакле, најважније је погледати шта стоји иза шале, а у случају Тарзаније стоји принцип:"Удри по свима без длаке на језику.". Ал понављам опет, Босанац сам па можда имам само дебљу кожу. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Ма, ја те тарзанце уопште не пратим, нисам имала појма за ово о Дачићу, Тадићу и Чеди, први пут видим овако нешто, али ми је свакако безвезе. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Завршна конвенција, уживо: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука